Dags att börja blogga igen?

Vet inte om jag kanske skulle ta tag i bloggandet igen? Brukar ju glömma bort att blogga jämt, kan ju bero på att ingen läser. Men läser ingen så kan vi leka att de här är min dagbok. Ojoj vad jag bär på känslor och tankar jag skulle vilja skriva av mig. Men jag är vuxen nog att låta bli och kan hålla vissa saker för mig själv.

Kollade inte hur länge sen de sist var jag skrev så vet inte vad jag borde skriva om. Jag har börjat plugga igen, på distans som än så länge går rätt bra. Behöver dock böcker för att kunna börja alla kurserna. Men måste vänta på pengar. Hoppas jag får det inom 1 vecka. Men man vet ju aldrig.

Annars gör jag nget speciellt om dagarna, träffar Evelina när jag har bensin och hon har tid :D Senast idag faktiskt. Skönt att träffa den tösen iaf. Prata av sig lite skit och flumma lite. Gick runt på gränby centrum i Uppsala. Mycket nice. Pratade en massa hemligheter <3 Stödjer dig hur du än gör!

För dom som bryr sig om mina kaniner så har jag alla kvar, hela 9 st. Men jag vet inte hur jag ska göra med dom faktiskt. Känner att det finns några stycken som jag inte gillar lika mycket. Men känns så jävla elakt att göra mig av med dom. Honorna i lekstugan är en del av dom, inte alla men några töser är inte vidare trevliga. Har kanske mig själv att skylla men dom vill fan inte att jag håller på med dom och då skiter jag i de. Få inte för er att jag missköter dom för de gör jag inte. Men hanteringen är de si och så med. Borstar dom som behövs, släpper ut dom dagligen så dom får springa av sig hela dagar och ger såklart mat och vatten. Sen är de hanarna. Jinx blir jag tokig på. Han är hyper i buren och gör utfall vilket inte är så nice. Funderar på om han skulle må bättre av att kastreras och gå i större med honorna. Figaro är underbar men de här med hane hemma bland 5 honor är ingen bra idé. Oavsett hur jag gör lyckas nån alltid ta sig ut.

Sen har jag kvar 2 av årets ungar, älskade Bullen och Krypton.

Nej nu ska jag fortsätta försöka slå rekord på facebook ^^ spelar spel.

RSS 2.0