Fredag.

Äntligen fredag eller bara ännu en dag? Snacka om att dagarna går ihop när man är hemma och inte gör så mycket. Ja mer än njuter av sin lilla familj då! Har sagt det förut men tål att sägas igen, Jesper är en riktig ängel. Enda gången han skriker är när han behöver sova men inte kan slappna av och göra det. Händer nästan varje dag men brukar bara ta nån/några min att fixa sen sover han gott.
 
För varje vecka gör han framsteg, hans ljud är väldigt varierande och han är stadig i kroppen. Sitter upp som han aldrig gjort annat! Skrattar i tid och otid. Ibland när vi bara pratar med honom, supergulligt <3 Ligger sällan stilla utan sparkar och slår med armarna medan han tjoar högt.
 
Kort sagt är det en fantastisk liten pojke vi har fått! Igår fick han för första gången smaka lite mat. Ris/majspure valde vi efter lite efterforskningar. Söta smaker skulle man tydligen vänta med. Drygt ½ tsk mat fick han, magen var precis som vanligt idag så verkar gå bra. Han fick lika mycket idag och det verkar vara uppskattat för han slukar varje liten droppe och smackar med munnen en bra stund efter.
 
Fy fy på oss (?!) men han har fått smaka nån droppe här och var av lite allt möjligt senaste veckorna. Idag var det äppelmos som tydligen föll honom i smaken.
 
Idag var vi iväg och kollade in Färg & form outlet i Örebro. Fanns en del fint! Köpte bara några saker, bland annat två dregglisar med molnmönstret. Sen handlade vi blöjor och åkte hem.
 
I onsdags tog vi det slutgiltiga beslutet att låta Casper somna in. Skitjobbigt men höfterna blev bara sämre och sämre så vi valde att ta bort honom medan han ändå mådde lite okej. Saknar honom men känns bra att han fick vara med så länge ändå, 11 år är ju en ganska bra ålder!
 
Imorgon kommer mamma och pappa! Ska bli kul, är ju bra länge sen dem fick se lillen. Avrundar inlägget med några bilder.
 
 
 
 
 

Söndag

Veckan susar förbi i rasande fart. Imorgon är det ännu en vecka utan speciella planer såsom alla andra veckor. Fast den här veckan hann vi med babycafé, fika med föräldragruppen och två besök hos Daniels mamma.
 
Vi ska strax åka iväg till Kumla, fixa mat och kolla på marsvin... Lillen sover, väck inte den drake som sover... Tyvärr har vi inget val.
 
Idag har han vart superglad, massa skratt när jag kittlade honom och flera vändningar från mage till rygg. Ska försöka filma när han skrattar, så himla sött!
 
Igår hade jag sån jäkla mensvärk så jag höll på att gå åt. 1 månad och 1 dag sen förra mensen så skönt att kroppen fungerar. Men inte fan kom nån mens :S Idag mår jag bra igen. Fattar inget.Har alltid ont drygt ½ dygn innan den kommer och sen under hela mensen. Snuvad på konfekten?! Haha nja skönt att slippa men lite fundersam blir man allt. Får avvakta och se ifall den kommer igång igen.
 
 
 

Fika!

Fikat med föräldragruppen idag, himla mysig grupp! Idag var vi 9 av totalt 11 par fast inga pappor med såklart. Alla barnen är så fina och olika varandra. Kul att se för varje vecka vad varje barn har blivit bättre på eller lärt sig.
 
Jesper var en snäll kille mest hela tiden. Tog en sväng till hans farmor också, satt och pratade länge. Inte så ofta det händer. Sen handla innan vi åkte hem. Liten blev arg i bilen och skrek hela vägen. 
 
Vaken länge idag med men nu var han bra gullig hela tiden, tjattrade, log och hade sig. Nästan så man inte ville lägga honom...
 
Snart sängdags för dem vuxna. Trött!

3 månader kärlek!

Jesper växer och frodas. En riktig liten guldklimp som gärna bjuder på leenden åt allt och alla. 5010 gram tung och 58 cm lång i måndags. Dubbla vikten mot när han föddes! Han fick sin första vaccination i måndags och blev ganska dålig på kvällen, 39.3 grader och helt utslagen. Sov från 21-11 med lite matning vid 02. Hela tisdagen var han lite off, ledsen-glad-ledsen-glad...
 
Nu mår han dock bra fast han ville tametusan inte sova vid 19 när han var trött. Förde ett jäkla liv men blev så glad när jag kom in till honom och Daniel. Tände lampan och sa att han fick vara vaken heeela natten om han så ville. 21.50 sov han som en klubbad säl ;)
 
Imorgon väntar fika med föräldragruppen om herrn vill sköta sig. Imorse höll jag på att få ryck, matade vid 04.20 och sen skulle han bara böka. Mitt humör åkte berg-och-dalbana. Till slut vid 05.50 tog jag kudden och la mig nere på soffan... sen var jag grinig ungefär hela dagen ^^
 
Nu ska vi kolla på nya avsnittet av SOA <3 Bye!
 

RSS 2.0