Körkort :D

Mot alla odds klarade jag uppkörningen utan större problem och fick mitt körkort. Eller rättare sagt fick jag mitt protokoll som funkar som ett körkort sålänge. Orkar inte skriva nå mer. Men gå in på min bilddagbok och läs på 19:e Mars så står det där.

http://mad-ele-ine.bilddagboken.se

Teori :D

Klarade teoriprovet idag. 55 poäng fick jag och man skulle ha minst 52. Förra gången fick jag 49. Lite synd att man inte har nån att fira sånt här med. Folk verkar måttligt intresserade. Sen åkte jag hem och in igen 1 timme senare. Gick till körskolan och sa att jag klarade mig :D

Medan jag väntade på att Bea skulle sluta vid 15.30 så gick jag till Darkwell och beställde tid. Så på måndag kl 16.40 blir de ett till hål. Var säger jag inte. Den som lever får se. Svårläkt är det iaf.

Sen åkte vi hem. Har vart ute hos kaninerna och rengjort allt. Fy satan va tungt. Borstade Cherry som fäller galet mycket nu. Nu ska jag dock sova. Ska upp 06.00 imorn, uppkörning 08.15 :D

Kärlek



Älsklingen Figaro på bild. Fy fan va han är fin och underbar.

Det snöar

Ja snön öser ner. Nej :( inge bra. Jag vill ha vår nu, värme och glädje. Kunna flytta ut kaninerna till lekstugan. Där har dom det bäst. Har ju inte skrivit på ett tag, hittar inte inspiration till det. Men har ju inte hänt just nått kul. Har enbart vart hemma och funderat. Mycket handlar om vänner. Men det är inte till för andras öron. Fast egentligen skulle jag behöva berätta allt som far omkring i mitt huvud. Folk kanske kan förstå varför jag gör som jag gör då. Men har ingen vän som vill höra på sånt. Framförallt törs jag inte längre lita på folk. Jag vet inte vad som stannar mellan mig och den som lyssnar.  Lätt att lova men uppenbarligen är det lika lätt att bryta ett löfte.

Många vet inte vad jag har vart med om, hur min uppväxt var. Hur rädd jag var för att gå till skolan. Lättast är ju att bara blunda för allt hemskt. Jag har absolut noll i självförtroende. Jag blir så förvirrad. Men förändringar kommer. Jag känner mig lite stolt ändå över mina framsteg. Inte ett dåligt resultat på 3 veckor! Ska jobba lite hårdare, fler promenader. Tråkigt är ju att ingen i familjen har ork att följa med. Så får kämpa för mig själv. Ska sätta upp ett mål till sommaren. Frågan är om jag kommer bli annorlunda. Kanske jag vågar...

Många tar nog mig för givet. Bara för jag inte säger ifrån. Men snart är de slut på den skiten. Jag söker jobb över hela Sverige, får jag ett jobb så drar jag. Familjen kan jag hälsa på ibland ändå. Jobbigast blir väl att skaffa nya vänner men det får lösa sig på nått sätt.

Imorgon får jag pengar, tack och lov. Ska in och köra en enkellektion också, sen ska vi handla mat. Köpa ett busskort.

Nej nu ska jag inte skriva mer, ska kämpa på lite med en header till en blogg. Går skitdåligt. Juste har ni sett mina förändringar på bloggen? Ny bakgrund, en klocka och en ipod, välj en låt så börjar musiken spela :D Beautiful med Akon är så fin. Tog lite slumpmässigt när jag valde musik.

Madeleine

Snabbis

Orkar inte skriva nått tjusigt inlägg. Igår var jag och lillasyster på bio. Mycket roligt. Idag har Bea och jag vart ute med kaniner i sele. Liva fick springa fritt, Fluga i sele och hon hade sin skit i sele. Funkade bra.

Sen har jag läst en del idag. Gått omkring och skrotat. Funderat på när mina pengar kommer. Hoppas på den här veckan. Och då menar jag pengar från a-kassan. Nått annat har jag ju inte att vänta mig.

Den här veckan ska jag ringa om praktikplats, skicka iväg några jobbansökningar och på onsdag flyttar älskade Fluga. Men hon kommer bo hos en urgullig tjej så :)

RSS 2.0