Västerås imorgon?

Förhoppningsvis åker pappa och jag till Västerås och köper två nya burar, två st 3-facksburar. Utsidan är inte det bästa men träet ska tydligen vara bra så lite slipning och färg ska fixa till utseendet. Priset är mycket bra så håller tummarna för att dom hör av sig imorn igen. Annars får jag ringa.


Den där Tim

Tim har precis haft sönder en av mina ögonskuggspenslar :( Gaaah, då måste jag köpa en ny när jag åker till Uppsala igen.

Nu ska jag ut till kaninerna, sen blir det skolarbete.

Jag får inte sätta upp kort ;)

Lillan ville sätta upp korten istället... 3 kort på Marcus hamnade på toadörren (a)

Flickvänner från förr

Filmen var helt okej, inte superbra men inte heller dålig. Dricker monster nu så lär ju inte kunna sova på ett par timmar. Smaaart Madeleine! Ska sminka av mig nu. Kliar i ögonen.

2/3 katter ligger i min säng och sover. Får se om Tissen kommer upp också. Casper ligger på golvet och sover. Min eviga skugga. Men nu får han sova uppe... Tim sover inne hos mamma och pappa. Tidigt som tusan på morgonen går Casper och skrapar på dörren så Tim vaknar = då måste han ut fort fort = mamma blir tokig. Så för några veckor sen sa hon åt mig att bädda åt Casper uppe hos mig ;)

Marcus kollar på film i tjejernas rum med två kompisar. Robin och Nisse. Kom inte ihåg vad Nisse hette så kallade honom för Pelle ^^ Wii.

Jag känner hur energidrycken sätter in, om 30 min kommer jag klättra på väggarna.

Btw har ni märkt att jag skriver otroligt mycket blogg? Ibland är de ju 4 inlägg om dagen för tusan. Jag är stolt över mig själv.

Nu ska jag fortsätta sätta upp kort!

Bye!


Hyrt film

Lillan och jag åkte fram och hyrde en film, glömt bort namnet med hette nått med Flickvänner från förr eller så. Sen köpte vi en varsin monster. Nice!

Tim har lärt sig att sitta fint, men han behöver lite stöd för han har inte riktigt balansen. Iaf så när man har godis så sätter han sig inte längre utan kör sitt fint direkt, dvs sitta med tassarna uppe i luften. Söt liten kille som vi har haft i 6 veckor idag <3 Han har växt sjukt mycket och väger närmare 20 kg nu.

Filmdags nu.

Bye!

Jag <3 Grön ögonskugga?

Haha. Jag har limegrön metallicfärgad ögonskugga nu ^^ Vet inte om man ska skratta eller gråta. Mina gråa ögon är gröntonade nu. Lite coolt. Syster liten står fortfarande och fixar sig, hon har mörkblått och silver. Hon har samma färg på ögonen som jag men hennes är mer blå nu.

Nu ska vi åka fram till Östervåla ;) Lalalala.... Hyra film kanske?

Heby, Morgongåva sen hem

Mamma, jag och Lillan drog till Heby så mamma fick köpa lite garn. Sen åkte vi till Morgongåva och köpte lite på varuhuset där. Jag köpte vara för 80 kr ^^. Inte dåligt. Sen åkte vi hem. Sitter och mailar med en som ska sälja 2 st 3-facksburar :) måtten var precis över godkända mått så funkar. Behövs lite färg på burarna bara. Får se om jag kan hämta dom i helgen :D

Nu ska jag sätta upp resten av korten på garderoberna.

Bye!

Morotskaka

Tjenixen.

Mamma bakade supergod morotskaka idag! Så blev en liiten bit sån. Sen kollade vi på tv en stund. Nu tänkte jag sätta upp lite fotografier jag har liggande. Fick 100 gratis kort förut så framkallade en massa. Ska täcka garderoberna har jag tänkt. Sen ska jag kanske sova? Kl är ju rätt mycket ändå.

Stickade klart halsduken på kvällen! Har fäst fransarna också så nu ska den bara blötläggas sen är den fit to go.

Bye!

Torsdag

Isabell, Tims uppfödare kunde inte komma idag. Så Tim är lika "ovårdad" som vanligt ^^ Han ska rakas på hals och vid öronen egentligen. Sen ska dom långa stråna klippas av så pälsen är kort och slät. Inte lockig! Har börjat lite själv men vill inte ta för mycket.

Lillan ringde och väckte mig inatt. Hon kom inte hem. Somnade vid 03.30 igen.

Nu ska jag åka och tanka bilen. De är jätteslut med bensin :P. Sen ska jag hämta ut ett paket på tempo och köpa häftmassa.

Jag ska börja äta medicin igen... Hoppas hoppas...

Bye!

Måste komma ihåg.

En liten notis till mig själv.

Besikta bilen 12/11 kl 08.10

Tavlan

Glömt visa tavlan jag köpte. Svart fondvägg + den tavlan helt ensam! Läckert. Den är 60x80 cm stor. Bilden är lite missvisande vad det gäller tavlans färger. Ska ta kort på den i soljus istället!





Nattugglan

Ajaj jag har vänt på dygnet. Sitter ensam uppe nu. Bea är hos Robert och Lillan träffar en kille ^^. NÄSTA GÅNG KAN DU VÄL SVARA PÅ MINA SMS!

Iaf. Jag har spelat lite på kvällen. Nästan stickat klart halsduken jag började på förra hösten (a) Glömde bort den lite. Men nu ska jag sticka kanske 30 cm till och fästa fransarna sen är den klar :D. Grön, blå och lila är den. Snyggast halsduken hittills. Förrutom den jag gjorde i vitt ullgarn med tunna trådar av färg. Den var grymt snygg. Men mamma råkade få med den i tvättmaskinen :( Dvs den blev heeelt förstörd och de garnet fanns inte kvar längre. Som jag slet med dessa enorma stickor...

Jaja. Imorn ska Tims uppfödare komma. Funderar på hur hon ska lyckas trimma Tim som är så vild? Ska bli spännande.

Juste cyklade till våla med Simon på kvällen. Postade två brev sen åkte vi hem.

Men nu ska jag nog sova. Ska tvätta ansiktet och borsta tänderna först. Sen blir det lite AP såklart.

Godnatt.

Casper och Tim

Snacka om att vi är glada hemma när Casper och Tim funkar så himla bra tillsammans! Casper som aldrig har kunnat hälsa på hundar eller leka med dom har nu fått en vän med lika mycket fart som han själv. Dom leker galna leker varje dag, sover nära varandra och håller ihop ute :) Lite bilder på dom tillsammans :)


Kvällsfika

Ibland blir det lite lyx hemma :) MiniBaguette med lax, kräftor, räkor, ägg och majonäs blev det igårkväll!

Helt underbar gott!

Tisdagen

Idag har jag knappt gjort nått alls. Städat ur bilen lite så den är fräsch! Letat strumpor i huset.

Tims uppfödare kommer på torsdag så ska hämta upp henne i våla. Hon ska trimma Tim, ska bli väldigt kul att se. Klippte klorna på honom idag. Konstigt nog har mamma börjat låta mig göra det. Har ju lite bättre syn ;)

Tänkte gå ut till kaninerna men marcus och 4 kompis är där och bygger ihop hans nya moppe, en suzuki k50. Han har slipar ner lacken på den fule fan nu så den blir nog fin sen ;) Han fick reservdelarna på posten idag så han ska få ihop den. Tur att han har extrajobbet så han har råd med den dyra hobbyn. 1 bil och 2 mopeder har han köpt på några månader.

Nu ska jag hitta på nått vettigt.

Tjing.

Kaninernas vikt.

Vägde som sagt kaninerna igår. Sötbollarna fick äta äppelskivor och pepparkaka medan jag vägde. Lägger kaninerna i åldersordning, Ninen är äldst med sina 6 år, Bullen och Krypton är yngst med snart ½ år.

Ninen                1338 gram

Ayodele            1790 gram

Liva                  2018 gram

Cherry              1850 gram

Figaro               1580 gram

Lingon               1520 gram

Jinx                   1838 gram

Bullen               922 gram

Krypton             1062 gram




Sjukhuset igår.

Var in till stan med mamma och Lillan. Lillan skulle till tandläkaren 11.20, tog 2 min max. Sen åkte vi till ÖB och handlade lite smått. Köpte en tavla ;) Gillar den och har speciella planer för den! Sen åkte vi till Bauhaus och letade efter kopparsulfat. Fanns inte. Sen åkte vi till akademiska där jag skulle vara 13.00. Fick träffa läkaren, hon droppade svidande droppar i båda ögonen. Sen fick jag gå ut till väntrummet och vänta på att det skulle börja verka. 25 min senare fick jag komma in igen. 6 kort togs sen fick jag kolla på dom. Skithäftigt! Korten tas på baksidan av ögat så man ser alla blodkärl och gula fläcken. Allt såg väldigt bra ut!

Gör undersökningen för att jag för 4 år sen hade ett blodsocker som for upp och ned hela tiden. Fick medicin mot det i början, sen slutade jag äta det. Blodsockret är dock på bra nivå numera och har vart det i ett par år. Äter lite bättre nu...

Efteråt såg jag lite dimmigt och pupillerna var superstora. Lite läskigt sådär. Haha fick lite blickar på apoteket när jag skulle ha jodopax. Såg väl ut som en knarkare eller nått. Åkte till Uppsala färghandel och köpte kopparsulfat sen. Ska ha 1 msk och var tvungen att köpa 750 gram :/ 159 kr för lite skolarbete. Ska försöka komma på vad man kan göra med det sen.

Kom hem på eftermiddagen. Efter en lite halvkul middag gick jag och Marcus ut till garaget. Röjde hela garaget och städade snyggt snyggt! Rengjorde helt hos hanarna också. Plockade bort det värsta hos honorna så det blev bra. Vägde alla kaninerna och matade med gurka, tomat, sallad, morot, äpple och alla 10 fick dela på 2 pepparkakor.

Tim och Casper fick vara med på slutet. Tim älskar kaninerna men är lite för hårdhänt när han ska hälsa, han förstår inte att man inte kan dra dom i öronen eller slå med tassen på dom. Men ju mer han lugnar ner sig dessto bättre går det. Tim har för övrigt börjat lära sig lite mer saker.

Försiktigt - Bra när man kommer hem och han hälsar lite för hårt och när han hälsar på kaninerna. Använder jag mycket och fungerar nästan varje gång.

Ajaj - Låt bli, säger också usch ibland och båda fungerar bra.

Sen är det mycket inkallning som gäller. Han ska oavsett vad han gör alltid komma när vi ropar. Funkar 8/10 gånger ungefär. Ibland när han nosar på nått riktigt spännande så vill han inte komma direkt. Men så är det med valpar.




Upphittad rings ägare funnen.

Marcus kom hem igårkväll, med sig hade han en guldring med 10 stenar. Han hade hittat den på busstationen på morgonen. Jag fick tyda vad det stod skrivet i ringen. Jan-Erik, Annelie och 28.5 -81 stod det iaf. Vi skrev upp det på en lapp och mamma åkte fram till Våla för att sätta upp 2 lappar om ring upphittad, återfås mot beskrivning.

Sen mötte hon en kvinna som jobbar eller jobbade på banken. Hon frågade om kvinnan visste nån som hette Jan-Erik och Annelie. Tydligen fanns det ett par så mamma fick efternamnet. Åkte hem och sökte på det. Fick fram ett nummer så hon ringde upp det. Och det var rätt!

Hon var här för 30 min sen och hämtade ringen. Hon hade tappat den i måndags. Den låg i väskan med förlovningsringen och hade troligen åkt med plånboken upp när hon skulle gå på bussen. Hon var sååå glad nu :) Marcus fick 200 kr som hittelön.

Jag tänkte gå ut och träna inkallning med Tim. Han testar gränserna nu så gäller att vara bestämd så han inte blir jobbig som vuxen. Köpte två påsar godis igår så ska köra med mycket godis. Funderar på om man ska börja klickträna honom. Men måste få med mamma på den ideén först så vi inte kör olika sätt. Men i helgen blir det godis som belöning :)

På måndag ska jag göra den där jävla undersökningen :( Drygt att mamma måste vara med också men får ju inte köra bil efteråt :/

Uppsala idag.

Var till Uppsala med mamma. Åkte vid 14.05. Skulle egentligen åkt på förmiddagen men blev inte så. Handlade mat för mycket pengar :O Hela hyran jag betalar hemma gick åt till mat. Men nu är det fullt! Haha kul att handla mat med mamma, blir alltid mycket konstigt.

När vi åkte hemåt igen åkte vi förbi en bilolycka :/ En bil hade precis krockat med en cyklist på 70-väg. Man kan läsa om det på www.unt.se

Cyklisten fick skallskador :( Tur att det var precis i en korsning. Annars hade det nog blitt värre.

Väl hemma plockade jag in sakerna i kylskåp och frys. Sen vid 20.15 hämtade jag Simon framme i Våla.

Vill kolla på en film men har inga bra :( Ska spåna lite på den tanken en stund. Ska kolla ifall det blir nått bra på tv.

Animal planet

Kollade nyss på Monkey life :) Söta små apungar..

Var ute hos kaninerna efter 22 igår :P. Städade 3 burar och möblerade om lite i lilla hongruppens bur. Gav alla kaninerna mat, vatten och äppelbitar.

Hermods ringde idag också och frågade hur det kändes med mina studier och så. Trevlig kvinna iaf. Hon tyckte jag skötte mig bra. Skulle ta tag i svenska B bara. Hatar den!

Gick 1 timme promenad med Tim igårkväll. Mötte massor av hundar, människor och rullskidsåkare. Tror jag ska gå idag också. Vi har slut på satsumas så måste köpa fler :P

Nu ska jag dammsuga övervåningen har jag tänkt. Kanske torka golven också.

Sovrummet

Tog några kort hur rummet blev efter städning. Stooor skillnad blev det mot innan. Hatar färgen men inte så mycket att göra åt. Sen skulle jag vilja ha upp lite tavlor och sånt på väggarna. Lamporna vid sängen sitter fast, vill inte ha dom där egentligen men orkar inte hämta verktyg och ta bort dom.

Ville möblera om men det finns inte så många alternativ i de här rummet tyvärr :(



Vänt på dygnet

Illa när man varje natt lägger sig efter 03.00 och går upp vid 12 :(. Måste vända tillbaka och gå upp tidigare. Mamma inte så glad på mig.

Två dagar till bara.

Idag ska jag gå ut med Tim på promenad om inte mamma hinner före. Underbara lille varelse som sprider sån glädje hemma. Varje dag hittar han på nått konstigt bus. Verkligen en fullträff på alla sätt! Han är så perfekt som en hund ska vara. Uppmärksam och kontaktsökande. Till och med Casper har lugnat ner sig och håller sig hemma mer och mer.

Sitter och äter en clementin eller satsumas. Vet inte vad det är. Men god som tusan!

Bea ska jobba idag så blir ensam med mamma och pappa. Haha mamma kommenterar Beas hår varje dag. Hon rakade av sig bitvis av håret på vänster sida. Mamma = tokig.

20/10

Fick en kallelse till Akademiskas ögonklinik :O Var tvungen att ringa dit och kolla vad det var för nått. Har inga problem med ögonen...

Fick uppge telefonnummer, 30 min senare ringde dom upp. Var tydligen en återkoll för en undersökning jag gjorde 2006 där dom kollade upp hur det såg ut bakom ögonen. Hade mycket huvudvärk då. Men inget hittades. Så nu ska jag göra om skiten igen :( Dom häller en vätska i ögonen som svider förjävligt. Pupillen växer så istället för blåa ögon får jag svarta ett tag. Får inte heller köra bil för man blir väldigt känslig för ljus så mamma måste köra mig dit :S Usch.

Åt nyss en satsumas. Mycket god. Annars har jag pluggat Naturkunskap A. Ska läsa 60 sidor snart. Fy fy. Städade rummet igårkväll/natt. Haha. Men nu är det rent som satan.

Hittade en kaninbur på annons som jag har mailat på :) 3 burar ovanpå varandra. Hoppas den finns kvar. Inte så jättefin men med lite färg kan den bli bra. Billig var den iaf :D

Måndag

Och där var den helgen borta. Tiden går sjukt fort.

Idag har jag och Bea vart ensamma. Mamma, pappa och Marcus var till akkis. Marcus hade återkoll av hjärtat.

Bea och jag var till Gäddviken med Casper och Tim. Båda badade :P Hem och torka dom sen. Åka och hämta Simon från skolan. Hem och städa lite. Svära över den där jävla dammsugaren... Dyyyyra jävla skit.

Nu kollar jag till Hells kitchen, vill möblera om i mitt rum men vet inte hur. Sängen är så stor att den inte får plats på nått annat ställe. Sugigt. Sen har jag en stor hylla som måste stå där den står. Skittråkigt. Men ska lösa det ;)

Var nyss ner och åt mat. Nu ska jag kolla klart på det här avsnittet sen ska jag börja dona.

Pengar på fredag. Då ska jag lägga undan 1000 kr till en ny grej :)

Tack och hejdå typ.

Vet fan inte vem man kan lita på? Uppenbarligen ingen och de är jävligt kul. Bryr mig inte längre för allt folk säger är bara spel för gallerierna. Man ska aldrig visa sina svaga sidor.

Spelade När & fjärran med mamma, pappa och syrrorna ikväll, fick det för kanske 4 år sen i julklapp och det här är 2:a gången som vi spelar :P Pappa vann såklart, mamma tvåa och jag kom trea. Flickorna spelade tillsammans men förlorade ändå.

Annars idag har jag inte gjort nått, vart ute med Tim två gånger i stormen. Usch fyfan va kallt. Pysslat lite med kaninerna, hanterat och matat. Gjort köttbullar. Skjutsat Marcus till Ruben, hämtat honom där sen också. Haha...

Marcus kom hem för en stund sen, lite rund under fötterna (a) Han köpte en ny moppe igår. Ser inte ut som en men ändå. Jag är sugen på att köpa en ny bil... Hittade en fräsch rosa bil som jag gärna skulle ha. Men måste sälja golfen först då.

Nu ska jag nog sova. Ska se om det är nått kul på AP först. Imorn ska det bakas bröd :) På söndag ska pappa stycka. 4 tjurar och 4 älgkalvar.

Tim


Städat rummet

Nu är de fint på rummet igen :) Nu ska jag tvätta ansiktet och sen gå ut med Tim i skogen.


Söndag

Dagen bara susar förbi. Skittråkigt ju. Har inte gjort nått vettigt idag alls :(

Fixat kaninerna och gosat lite extra med hanarna. Rastat Tim då och då. Han har börjat skrapa på dörren med ena tassen när han vill ut. Kanske inte det bästa eftersom dörren är målad men allt är bättre än att han kissar inne.

Hittade 3 kusiner på facebook idag :) Saknar att ha en släkt som man har kontakt med. Skulle ju vara kul att ha en mormor att hälsa på. Men sån tur har man inte. Blir så sur på alla som klagar på släkten. Var glada att ni har nån för fan! På mammas sida har jag träffat min moster bara, har 3 mostrar och en morbror har jag för mig. Sen alla kusiner också som jag inte har sett på 5 år minst. Jävligt kul.

Nu ska jag kolla på animal planet. Läsa lite kanske.

Skekarsbo

Lillan och jag åkte till fågeltornet vid 16.40 eller så :P

Nu vet jag hur det känns att tappa kontrollen över bilen :S Både Lillan och jag skrek. Tur att vi inte körde så fort.

Tog en del bilder. Men var inte så fint som jag trodde.

Vilken morgon

Mamma dundrar in i rummet på morgonen. Ska ha garn. Det ligger i två rullbackar som STOD på min hylla. Jag flyttade dock på dom. Behövde platsen ovanpå till hötunna och pelletstunnan när småkaninerna bodde inne. Sen flyttade dom ut och det blev tomt ovanpå hyllan. Tyckte de va bra.

Mamma blev arg som ett bi. Började slita ut saker från garderoben. Sen blev hon ännu argare och började tömma hyllan. Hon har halva hyllan och jag halva. Så hon började bära ut sina saker. Suck. Rätt som det var hade hon plockat ner alla bokhyllorna ute i hallen och bärt ner dom till vardagsrummet. Suck.

Nu ser det ut som fan i hallen uppe och i mitt rum. Sen när jag kom ner och skulle äta frukost kommer Tim i full fart, hoppar upp på mig och biter tag i armen. Ont som satan gjorde det och sen försöker han igen. Trotsåldern kanske? Han är väldigt jobbig. Och bara mamma och jag säger ifrån. Dom andra bara daltar med honom, de tycker han är kul och fortsätter ännu värre. Börjar iaf få lite pli på honom på promenaderna. Gick till Skogsvallen igår. Sen över till andra sidan vägen där det är en stor gräsplätt. Där lekte vi massor. Skönt att han är rätt uppmärksam.

Blev ingen tur till skekarsbo, fågeltornet. Kanske åker idag istället. Ska ladda kamerna nu.

Planer för idag.

Forsätter väl skrivandet. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Ska ut till kaninerna och pyssla lite. Sen skolarbete. Skulle vilja ta några kort på alla kaninerna. Sen en cykeltur kanske? Rätt kallt ute men skönt med sol.

Åka till fågeltornet och ta kort på hösten! De ska jag göra om vädret håller sig bra. Måste ju ha sol om det ska bli några fina kort!

Nej hopp ur nattlinne och i varma stickade kläder!

Gårdagen.

Igår spenderade Bea och jag minst halva dagen i garaget. Vi borstade och klippte klor på alla kaninerna :) Sen fixade jag Ninen, Bullen och Kryptons bur. La tältunderlag på hela botten så betongen inte kyler ner dom små söta. Sen matta ovanpå det. Dom är ju rätt så rumsrena. Bytte inredning.

Sen fixade jag så det kan vara 4 små hagar ute. Jinx måste sitta i hage med tak så han får ha minsta. Så vi hade alla hanarna ute + Ninen och Krypton.

Det var ungefär vad jag gjorde hela dagen ;)

Träffade Evelina idag

Jag är en idiot oftast. Tur att Evelina törs prata.

Vi har inte träffats på måånga veckor. Men idag frågade hon om jag ville träffas. Och de är jag glad för. För jag har saknat att prata med henne. Hon är lite galen ibland men sånt får man ta ;)

Vi var till ams.. lite problem där med datorerna. Sen åkte vi till Granngården. Jag köpte 2 saker bara! Kaningodis och hundkex. Åkte mot Patrik. Jävlar klockan är 15.05 och vi skulle vara i björlinge 15.20. Hem till Patrik fort som attans, hämta Emo (hennes ena kanin, Ayodeles bror för övrigt). Åka fort på E4:an till veterinären. Var där ett tag. Hoppas Emosen blir bättre! Åkte tillbaka till Uppsala. Lämnade Emo. Sen åkte jag iväg med Evve i sin bil bakom. Hon skulle till stallet. Jag skulle hem. Fast kom på att jag hade glömt bort kaninmaten så fick åka tillbaka till granngården. Köpte Kraft groov 90. Sen åkte jag hem. Svängde förbi Willys och köpte te :D

Hem och åt wok med kyckling. Sjukt gott! Ut till kaninerna och fixade. Är nöjd med hur det ser ut där nu. Välordnat och hanarna har framförallt fått rymningssäkra burar! Kraften var väldigt populär. Hela tunnan vart superfull. Bra de. Får se hur länge det räcker.

Nu ska jag betala bilförsäkringen. Puckon... Sen ska jag bleka tänderna.

Har inte hunnit göra nått med Tim idag. Bara en massa gos och pussar. Han bits inte lika mycket nu. Mycket pussande istället. Jag är så kär i honom. Jag lovar att jag ska ha en EGEN Engelsk springerspaniel i framtiden. En leverfärgad för det är så sjuuukt snyggt. Tims mamma Jippi är leverfärgad och vacker som få. Kolla hemsidan så får ni se! http://www.freewebs.com/svingelskogens/

Även Tim är med där! Lite kul är att Tim och Casper är född på samma dag men 8 år mellan!

Grattis syster!

Bea fick jobb igår :) Som personlig assistent till en man inne i Uppsala. Hon började idag redan.

Dagen

Jag är inte säker på vad jag ska göra idag. Skolarbete är ju givet. Sen en promenad med Tim och kanske Casper. Det är jobbigt att gå med båda. Casper ska bara nosa och Tim vill leka. Så kopplen trasslar ihop sig. Sen håller Casper ett högt tempo så Tim måste springa om han ska hänga med.

Lillan och jag gick en promenad igår. Hela vägen fram till våla. Tim hade säkert orkat mer men han ska ju inte bli trött. Jag hade bara klänning och en tröja så frös lite ^^ Mötte Viggo, Tims favorit. Lite lek blev det allt. Sen fick båda gå lösa större delen av vägen hem. Tyvärr hann det bli rätt mörkt innan vi var hemma och Tim är mörkrädd. Han tappar koncentrationen och vill hem så fort som möjligt. Vet inte hur jag ska träna på de.

Nej jag ska dra på mig mjukisbyxor och dra iväg med hundarna.

Vore kul med en valp/hundträff framme i Östervåla. Vet att det finns minst 4 valpar i Tims storlek. Mindre är kanske inte så lämpligt för Tim ^^ Behöver ju inte vara valpar heller utan snälla vuxna går ju bra. Huvudsaken är den sociala biten. Den Casper missade som unghund. Undrar om det finns nått inhägnat område som skulle passa? Vet att det fanns en promenadgrupp förrut men tror inte den är igång längre. Kanske skulle sätta upp lapp på affärerna?

Äppelträdskapning idag.

Både mamma och jag blev tokiga på äppelträdet som står precis framför köksfönstret. Man ser inte till bussplatsen då ju. Så kapade lite grenar ^^ *vissel* Halva trädet försvann bara sådär :O

Annars har jag bara flyttat kaninhagen och jagat Tim som har vart på sitt jävligaste humör :S. Han snor saker sen springer han iväg. Såfort man kommer nära drar han igen :S. Sen de där med att jaga kaninerna :@ 4 gånger har han fått hänga i nackskinnet. (Inte så illa som det låter) 3 gånger vid kaninerna och 1 gång när han sprang ut på vägen och jagade marcus som åkte moppe förbi.

Nu ska jag ut och klippa lite mer träd. Sen ska jag samla ihop grenarna = kaninmat.

5 läsare ;)

Ojoj jag har hela 5 läsare på bloggen :O Fast 29/9 toppade jag med 14 st! Jag ska klättra förbi blondinbella och alla dom ;) Man måste ha höga mål.

Pigg som en mört.

Klockan är 00.40. Jag och lillan är uppe fortfarande. Jag spelar Café World och hon pluggar ;) Borde kanske sova. Men palla det. Juste Casper ligger här också. Senaste månaderna har han var i mitt rum på kvällarna. Mamma vill att han ska ligga nere ifall det är nån på gården (som inte ska vara här, aka. inbrottstjuv). Har hänt 3 gånger under dom 12 år vi har bott här. Första gången slog dom sönder en bilruta och snodde stereo. Andra gången försökte dom ta släpkärran (Den var låst ;)). Tredje gången gick dom bara omkring på gården.

Spännande info va?! ;)

Jag har städat lite här inatt. Plockade upp kläder och slängde skräp. Sen har jag plockat bort undersidan av datorn och dammsugit bort hår och damm. Nu är den snabb.

Nu ska jag fortsätta med CW :D

Fredag, lördag och söndag

Ja nu är det söndag igen. Vaknade sent och mådde rätt dåligt. Käkade lite frukost. Kollade på Hells kitchen. Gick ut och röjde i garaget. Tim hjälpte till, typ. Är snart dags att flytta in honorna till garageburen. Börjar bli lite för kallt ute i lekstugan. Finns inga bra fönster och det blåser igenom dörren. Så blir garaget igen. Tror att jag ska sätta hanarna i inneburar så dom inte kan rymma.

Har lagt ut torv i buren så det är klart, värmelampan är på plats. Ska sätta dit höhållare också. Men några dagar till kan dom vara ute.

Nu ska jag gå ut och gå en stund. Tim kan följa med. Får ta det lite försiktigt med motionen, han orkar inte så långt. Kan dessutom inte gå på kvällen för han är mörkrädd (a) Juste en familj närmre våla har en chinese crestedhane som heter Viggo. Tim och jag träffade på ägarinnan och honom för några dagar sen när vi var ute och gick. Blev en liten stund lek på vägen i koppel. Igår gick ägaren förbi med Viggo så dom kom in på gården. Tim blev jätteglad och lekte massor. Runt runt. Viggo är lite mindre än Tim men rätt tuff så dom hade skoj.

Det regnade massor igår. Tim gillar att gräva ^^ Lera ända upp till magen så fick bli en dusch innan vi gick in. I början var det sorgsna blickar men sen gick det bättre. Tror nog att han tyckte det var skönt. Han gillar iaf att leka med vattenstrålen ute. Hade lite schampoo på ben och mage. Det är egentligen för vita hundar, har det till Casper som blir ljus och fin. Ska kolla efter ett bättre anpassat schampoo istället. Sen på med lite balsam och skölja jättenoga. Torkningen var jättekul.

Hans päls växer jättefort. Börjar bli en del strån som sticker upp. Hade jag vart helt säker på vad som ska bort hade jag trimmat lite. Dumt om det blir fel kanske :P Sen har han tappat en hörntand :) Mysigt att tugga på saker med den lilla nya tanden.

Nej promenad var det.


Hells kitchen, Tim, frukost och dator

I den ordningen har saker skett idag. Vaknade redan 9 idag, låg och njöt i solen som kom in genom fönstret. Hjälp så underbart. Gick ner och kollade på Hells kitchen med mamma ett bra tag. Youtube finns de på iaf. Skitbra ju. Tim var ettrig och skulle bitas. Tar tag i nackskinnet och säger nej, då ger han igen. Sen lugnar han ner sig och ska gosa istället. Efter en stund ska han leka. Casper får ställa upp, nått han gärna gör. Han är så himla snäll mot Tim. Vi trodde aldrig att det skulle gå såhär bra.

Åt frukost, äckliga mackor. Usch. Sen ut med Tim och Casper. Gå runt hela gården och nosa. Superkul. Jag i nattlinne och kofta. Mys i solen men blåste kallt.

In igen. Upp och sätta igång datorn. Nu ska jag jävlar mig göra skolarbete.

Mamma, jag och akuten.

Jag satt och höll på med skolarbete mitt på dagen. Mamma och pappa kommer hem från vårdcentralen där mamma hade tid idag. Hon fick akutremiss till Akademiska i Uppsala :/ Värsta var ju att pappa skulle till Tierp med Simon som hade tid där på vårdcentralen. (Bea var till Akademiska tidigare på dagen!) Så jag fick dra på mig lite bättre kläder och köra mamma in till akuten. Jippi. Fick köra skitförsiktigt för alla gupp gjorde att ryggen smärtade :(.

Men ibland har man flyt. Kom in vid 15.00 eller nått sånt. 17.30 åkte vi därifrån med recept på bästa smärtstillande dom kunde erbjuda. Lätt diskbråck blev diagnosen. Hoppas det blir bättre snart.

Ingen kul kväll igårkväll. Fy fan säger jag bara.

Har bestämt mig för att ordna lite saker!

RSS 2.0