Söndag är över.

Nu är det måndag igen. Om 3 dagar är det nyår. Inget jag längtar efter. Hade gärna haft nån att fira med men sen är man ju expert på att göra fel val så allt blir förstört. Men vore trevlig ifall nån kunde bry sig att fråga. Men antingen ska alla resa bort eller fira nyår där jag inte är välkommen.

De här året är nog de hittills mest misslyckade. Förlorade ungefär varje vän jag har haft. En del saker kanske var oundvikliga men önskar så att jag hade haft vissa vänner kvar. Nu får jag fira nyår hemma med familjen, skittråkigt.

Önskar jag kunde säga förlåt och att det kunde bli accepterat. Skulle ungefär göra vad som helst för att få träffa gamla vänner. Tänker tillbaka på alla val jag har gjort, framför allt i sommar och helvete vad jag ångrar mig. Skulle vilja förklara men gjort är gjort.

Snacka om misslyckad man är. Imorgon ska jag posta ett brev. Rensa mitt samvete lite. Skulle behöva resa bort från våla. Men får bli någon annan gång.

Nu ska jag nog sova. Tvätta bort tårarna.

Sov för länge.

Vaknade. Kollade på klockan, oj 12.24 ^^ Haha.

Nu sitter jag i sängen med datorn i knä. Lillan sitter brevid och läser bok. Och det jag skriver här ^^

Vi ska baka white chocolate walnut brownies ;) Sug på den ni. Min engelska är perfekt ;) Med aningen hjälp av lillan då. Haha.

Juste inatt när jag gick och la mig så hörde jag en liten dunk. Socker! Den lilla skiten hade rymt! In med henne igen. Då springer hon upp längst gallret och tar sig ut igen :O. Haha, böjde tillbaka gallret och nu kan hon inte rymma. Hon är nog arg på mig nu. :D

Det snöar ute, fin fint. Jag vill gå på Avatar. Jag vill, jag vill. Finns mycket saker.

Nej nu ska jag klä på mig och få med Lillan ner i köket. Marcus är hos sin kompis, kompisens pappa hade köpt en fyrhjuling till jul. För 120 000 kr. Hm.  Simon kollar på tv tror jag. Bea är hos Robert. Mamma och pappa vet jag inte.

Anonyma kommentarer ^^

Anonym kommentarer. De är kul. Men inte tänker jag svara på frågorna som kommer så. Varför skriver man inte under med sitt egna namn?

Idag stormar det. Usch kallt då ju. Marcus sålde sin volvo idag. Så en bil mindre på gårn.

Julafton då, var som vanligt ungefär. Har egentligen inga julkänslor. Ju äldre man blir desto mer försvinner glädjen för julen. Fick värmedyna till bilen, en laptopkudde, vantar, ljus, choklad och ett paket från lush med Snow fairy <3

Simon blev såå glad för sina julklappar. Socker får bo i mitt rum sålänge. Socker = Fenja. Stamtavla och hela kittet.

Idag åkte Bea iväg med Sockers syster Eira som skulle hem till sin nya ägare. Hon bor nu i Sävja.

Ligger i sängen med datorn nu, lyssnar på Enya, pratar på msn och viftar med tårna :D




Resan igår.

Gick fint igår när Bea och jag åkte upp! Åkte iväg vid 09.30, fick köra väldigt lugnt då de var mycet trafik och halt. Vägbeskrivningen från Eniro var hemskt dålig!! Helt jävla värdelös. Sträckorna man skulle köra stämde 1 gång av över 30. Sväng in på .... betyder kör rakt fram kom vi på tillslut. 30 min försenade kom vi fram.

Var där en kort stund bara, ville köra hem medan det var ljust. Stannade vid Icaaffären där och köpte lite godis och dricka till hemresan. Åkte till Sala och handlade julklapparna som var kvar att köpa. Sen åkte vi hem. Kom hem strax efter 17.

Kollade på film på kvällen. La julklapparna under granen sent på kvällen. Haha var ju tvungen att visa mamma vad vi hämtade där uppe. En julklapp till Simon är det! Hon ska få heta Socker! Han vet inget om att hon är hemma. Däremot är det han som har valt ut henne. Hihi. Ska bli kul att se hans min. Hon är så söt. Liten myshög.

Nu är det matlagning pågång. Måste gå ner och fixa. God jul!

(En kvinna hörde av sig och ville köpa Liva av mig. Hon hade Livas mamma förrut. Men vill inte sälja mitt troll. Hon kunde även tänka sig att låna henne och ta en kull :))

Julgranen pyntad.

Marcus släpade in granen från källaren idag sen pyntade vi syskon den. Haha flippade ut totalt så nu sitter jesusbarnet/moses/mowgli på en gren ^^ Kunde inte bestämma vem de skulle vara men det lutar åt Mowgli. På med massor av glitter så den blev jävligt snygg ;)

Har städat övervåningen också. Släpat upp saker på vinden. Fixat till Fenja men blev inte så bra. Bea och jag gick ut och fixade nytt boende till henne! Mycket snyggt jobbat. Trodde de inte gick att fixa till den men de gjorde de.

Imorn drar Bea och jag vid 9 nån gång. Hela vägen till Ludvika. Haha. Kul med liten resa sådär. Juste pappa kom hem med en stor julskinka :) Julklapp från jobbet!

Nu ska jag försöka smyga in en sak utifrån.

Huvudvärk

Vaknade vid 9 och hade fin huvudvärk :( Usch. Så la mig igen och sov några timmar till. Ner för att äta frukost men vi hade inget som lockade. Idag ska jag göra lite mer julgodis. Mamma har vart till Harbo och fått nya vinterdäck monterade. Dom i fram var helslut och livsfarliga.

Gårdagen bjöd på en tur till Uppsala. Lillan och jag skulle bara åka och köpa hö utanför Uppsala, vid Jumkil kyrka nästan. Fick in 5 små balar i min bil. 70 kr kostade de. Fint hö också så jag är nöjd. Så nu räcker det i 5-6 veckor. Iaf åkte vi därifrån vid 18.20. Skojade med Lillan och sa att vi skulle åka in till Uppsala ;) Tror ni inte hon vill de då... Hon var inte klar med julklapparna. Så vi åkte till Gränby. Var där en stund sen åkte vi hem med en bil som luktar hö!

In med höet i garaget och städade hos några kaniner. Efter några timmar var jag klar och gick in och värmde mig framför öppna brasan. Mys! Sovdags sen.

Håller tummarna.

Till helgen flyttar förhoppningsvis 3 av kaninerna. Sikken tur. Men har tagit lång tid att hitta köpare. Men nu hoppas jag de här går i lås.

Tänkte göra brownies med valnötter idag.

Eckerölinjen igår :)

Åkte ju med mamma, pappa och Simon till Åland. Åt julbord på vägen dit, gott! Hittade några favoriter helt klart. Satt där hela vägen dit. Sen medan vi låg i land spelade jag och Simon nått bilspel. Jag vann ^^

När taxfreen öppnades igen gick vi in där och kollade. Köpte en concealer bara. Lite senare köpte jag en läppbalsam. Men de va de enda också. Tim har bitit sönder 3 av mina läppglans / läppbalsam så behövde ett nytt. Kom iland 19.30 eller så. Gick till bilen. Jag körde hem eftersom både mamma och pappa drack öl till julbordet. Hade min bil eftersom däcken är mycket bättre. Visste inte hur väglaget var dit. Men de gick fint hem!

Var hemma 21.40.

Idag skulle jag egentligen ha tagit mammas bil för att koppla på släpet och åka och köpa hö. Men den är inte hemma :S. Dom har åkt till Uppsala för att julhandla. Så får ta min bil och bara köpa 5 balar igen. 1 bal i veckan går åt, ca 7 kg.

Tim ligger på mina fötter under skrivbordet och sover. Sötboll. Han ska snart ut igen så måste klä på mig nu.

Torsdag.

Snart är det jul. Jag är klar med julklapparna. Eller nej saknas ju en men de får vänta till den 23:e.

Idag har jag gjort julgodis med Bea innan hon åkte in till Uppsala. Fixade Roberts present ;) Bea har dålig fantasi. Tur att jag är så smart då ^^ Haha.

Satte mig för att äta mat med mamma och Simon. Då ringer Marcus som är på sin praktik. Pappa skulle hämta upp honom efter jobbet men hade inte dykt upp än och klockan var 17.20. Fick inte tag på pappa. 17.50 ringer jag upp Marcus men ingen pappa har dykt upp än. Marcus slutar egentligen 16.00 men brukar vänta en timme så han slipper åka buss hem. Så jag får gå och sätta på mig lite mer kläder och åka och hämta hem ungen.

Ynkliga lilla pojken satt där och väntade. Maten hann bli kall innan jag var hemma :S. Skit. Åt upp de ändå och gick ut till kaninerna och fixade. Men såg fan värre ut när jag gick in igen efter 2½ timme. Pappa jobbade över därför han inte kom nån gång. 1 timme extra jobb och han fick 300 kr till ^^

Imorn ska pappa, mamma, jag och kanske Simon åka Eckerölinjen. Har ingen lust. Marcus kommer hem samtidigt som vi åker så han får vara hundvakt. Tim kom ner med ett av mina favoritläppglans :/. Ska tvinga mamma att köpa ett nytt!

Det snöar ute igen. Skit.

Nu ska jag ner till duschen. Är kall hela jag.

Snart är det nyår igen. Synd att man inte känner nån vettig att fira det med. Är ju inte välkommen i vissa kretsar.

Tim och hans första snö :)

Snön ligger djup nu och Tim vill vara ute och leka mest hela tiden. Tyvärr så blir hans päls extremt tovig och full av stora snöbollar på magen när han är ute länge. Går inte att borsta ur dom utan vi måste värma bort dom. Så han får vara ute korta stunder men flera gånger istället.

Tänkte få lite bra kort på honom i snön men han är ju vildare än vild :S Springer runt och dyker ner i snön. Men fick nått enstaka kort där han syns bra.





 

 

 


Uppsala

Idag har jag vart i Uppsala igen :) Åkte in med Bea och Simon efter han hade slutat vid 13.30. Bea skulle jobba så hon hann inte vara med just nått. Vi köpte bara lite mat till henne, ruccola med dip blev hennes mat :S. Haha.

Sen åkte Simon och jag runt i stan. Ojoj. Handlade en massa saker till lilla Fenja som kommer nästa vecka :) Blev lite av varje så de kommer bli så bra.

Sen hämtade vi efter mycket trafikproblem Lillan vid henns skola. Drog och åt på Max. Länge sen nu. Plantagen och köpte två fiina doftrankor med vita krukor. Sist åkte vi till Willys och köpte lite julbakssaker. Hemresan gick lugnt och fint. Vilket grepp bilen har på is!

Har fixat kaninerna för kvällen, packat upp och visat Lillan allt vi köpte. Köpte ett nattlinne också. Vitt med ett ljusgrått mönster. Superskönt!

Nu ska jag sminka av mig och krypa ner i sängen. Bye!

(Till helgen flyttar 3 kaniner förhoppningsvis :))

Så var det natt igen.

Bea och jag är vakna, såklart. Men ska dricka lite vatten, avsluta msn och sen läsa i sängen.

Bea kom hem med pengar :D De gillar vi. Så imorn ska jag se om jag kan åka in till Uppsala. Hoppas de.

Dags att lämna datorn!

Ingen resa idag

Tyvärr blev det ingen resa till Ludvika idag, vädret är för dåligt och jag vill inte åka själv då. Bea jobbar ju tyvärr idag. Men den 23:e åker Bea och jag upp istället. Funkar det också. Spännande!

Gick upp 06.15 idag :D Faktiskt pigg trots att vi somnade efter 01.00 nån gång. Väckte Simon som skulle till skolan. Sopade rent mammas bil från snö, pappa har min när han jobbar. Under natten har det snöat massor, 30 cm när jag gick ut på morgonen. Snöar fortfarande så är över 40 cm nu. Skjutsade brorsorna till skola/buss. Is på vägen så kom knappt iväg i korsningarna. Surt.

Hem och ut med hundarna för att skotta snö. Tur att det är pudersnö. Mamma hjälpte till också. Hoppas det slutar snart annars måste jag ut igen snart.

Ikväll ska jag göra julgodis :) Mamma skulle fram och handla lite saker till det. Haha undrar hur min lilla bil tar sig fram i den här snön?! :P Får se om pappa är glad när han kommer hem (a) Den har bättre vinterdäck än deras iaf.

Trimma Tim

Har klippt av Tim lite nu. Öronen var helt krulliga och stod åt alla håll så klippte ner lite på övre delen av örat. Vilken skillnad, han blev mycket slankare på huvudet. Morrhåren är borta och tassarna är redan klippta så nu är han snygg!

Så nybadad och nytrimmad. Fina grejer. Han väger 22 kg nu. Ska mäta mankhöjden igen.

Städning pågår.

Fan va de är tråkigt att städa. Men har inte så mycket kvar. Åt mat för 1 timme sen. Lite väl tidigt kanske.

Planerar resan på tisdag. Skoj...

Nu ska jag ta ett krafttag och göra klart skiten.

Om 3 dagar.

Om 3 dagar åker jag till Ludvika :) Hoppas att vädret håller sig någolunda bra. Längta!

God morgon, 3 dagar kvar.

Vaknade för 1½ timme sen men ändå. Har precis ätit frukost. Skinkmacka :) Fina grejer det. Mamma är precis klar med nästa julskinka. Pappa klyver tändvirke, Lillan har pojkvännen Mikael här, Simon spelar pc-spel och Marcus sover (bakis?!)

Jag ska städa övervåningen har jag tänkt. Inge kul men ändå. Sen ska jag fixa hos kaninerna, sätta upp dom nya höhållarna till 3 st och rengöra 6 burar. Ska försöka rasta några kaniner i sele innan det blir mörkt.

Bye.

Kul eller inte.

Marcus dundrade in på toan och spydde, har spytt ner sin säng också. Han gick ner med sängkläderna till tvättstugan och skulle sen duscha. 1 timme senare hade han inte gått upp än. Gick ner i hallen och hör honom snarka. Han har däckat i källaren.

Inte druckit, jo jävlar du. Pappa vaknade av att Tim krafsade på dörren så han fick gå ned i källaren och få upp Marcus. Trevliga klubben. Nyss var jag en jävla kärring. Skyll dig själv sa jag och tog Simons täcke och kudde som han trodde var okej att spy ner också.

Nu ska jag sova. Haha.

Tidsbrist

Har inte haft tid att slå mig till ro och skriva nått inlägg här. Men nu är de rätt lugnt.

Har vart till Uppsala ons, tors och fre den här veckan ^^ Haha. Onsdags var det med Marcus. Åkte till Heby och hämtade honom sen åkte vi in till stan. Hämtade Bea som slutade jobbet 15.30. Åkte och köpte nya skor till Marcus, julklappar till några och lite annat skoj. Bland annat ett täcke till Tim :) Var hemma på kvällen.

Torsdag åkte mamma och jag in på förmiddagen, handlade julkappar, mat och lite annat. Fy fan vad pengarna rullade ;). Känns fint.... 7 affärer hann vi med. Kom hem innan pappa som jobbade. Himla skönt att han bara har 20 min till jobbet nu. Han hade min bil. Kom hem och då har han vart till Harbo och betalat reparationen och fått dom nya vinterdäcken ditsatta. 2800 kr för 4 nya vinterdäck, montering och balansering. Fin fint. Barum Nordpolaris är det. Verkar okej.

Fredagen bjöd på ännu en resa till Uppsala, skjusade Lillan till skolan 10.20. Sen åkte jag till bilbesiktningen. Körde drop-in för återkoll. Fick vänta 10 min sen blev det min tur. Fick en äldre man den här gången. Kollade ABS-lampan. Sen hissades bilen upp och alla däcken kollades. Mina nya fina däck med BRA mönsterdjup. Sen kollade han bromsröret som jag fick nedslag på förra gången....

Han hämtade en till gubbe som skulle kolla på den. Hörde tyvärr inte vad dom sa. Sen hissade han ner bilen och körde ut för att testa bromsarna. Parkerade bilen i hämthallen och kom in och utbrast: De var de snyggaste bromsrör vi har sätt på länge :D

Berättade lite kort om hur många som kommer in med egenhändigt gjorde slafsjobb som får ej godkänd igen ^^ Även bromsrör fixade på verkstad kan vara på gränsen. Men mitt var perfekt gjort! Snacka glad man blev då. Bromsvärdena var perfekta, lika på båda sidor och lite högre än förra gången.

Så fick åka hem med mitt godkänd. Fast innan jag åkte hem skulle jag göra lite små ärenden åt mamma på stan. Tog 1 timme ungefär, sen åkte jag hem. Var i Harbo vid 13.30. Tänkte jag svänger in på macken lite snabbt och säger att bilen gck igenom :)

Snabbt ja, nja 15.50 var jag påväg hem igen ^^ Kul att prata ju. Pappa åkte iväg med bussen precis efter jag kom hem. Julbord med jobbet. 00.30 ringer telefonen, nån snubbe som söker pappa som fortfarande inte är hemma. 02.30 vaknar jag, ingen pappa hemma :O Vafan lixom.

Somnar om och går upp 11. Mamma ligger med täcke i soffan. Tims dyna är där också :O Pappa hade tagit bussen hem vid 02.20 så var hemma 03.30 :O Full som en dåre. Jobbet bjudit alla på nån krog efter julbordet. Där fick han även veta att han blir fast anställd :) Så nått bra. Pappa som aldrig är ute på nått. Men han behövde nog röja lite ^^

Dagen har vart lugn. Tog en långpromenad med Tim som skötte sig nästan exemplariskt. Godis är ledtråden. I små små bitar. De är inte mängden som spelar roll för honom. 9/10 gånger kommer han direkt på inkallning. Skönt. Skulle vara en fördel om alla i familjen la ner lika mycket energi på att få honom att lyda.

Mamma säger att hon aldrig har haft en hund med Tims mentalitet. Han är rätt tuff och envis men ändå uppmärksam. Tacksam att jobba med men går inte att höja rösten mot honom, det får motsatt effekt. Men när ha kommer och lägger huvudet i knäet och kollar upp i ens ögon smälter man! De är nått bara Tim kan. Eller som när han inte får uppmärksamhet, då gnyr han. Så sött.

Promenaden gick bra, han kan nu gå lös större delen av vägen mot Våla. Är ju cykelbana hela vägen. Gick 2 varv i Våla så fick lite miljöträning. Han vill ju hälsa på allt på 2 och 4 ben så måste träna på att inte alla vill hälsa. La några minuter på att stå mitt i Våla mellan folk och bilar utan att göra nått. Bara iakta. Ganska snabbt satte han sig och slappnade av. Perfekt.

Sen hälsade vi på hunden Mozart som inte tyckte om Tim utan gav honom en utskällning och hunden Ulla, en jämngammal Welsh springer spanieltik. Oj hon var bra jävla söt! Såg ut som en valp. Tim ser väldigt vuxen ut. Kan lägga in några mobilkort sen på Tim. Timmen blev väldigt glad i Ulla

Var tvungen att tvätta Tim som hade lera upp till magen, han sprang på en vattentäckt åker ^^ Oops. Schampo och balsam = ren och otroligt mjuk päls. Mmmm. Torka med hårtorken på de.

När man säger Happykejj glatt åt Tim blir han som tokig, hoppar och leker. Fattar inte varför dock. Men kul är de.

Nu ska ja snart sova. Ska städa lite först. Ser förjävligt ut härinne. Lucifer ligger i Beas säng och Casper på golvet.

Nattinatti.




Lilla bilen

Lämnade in bilen i onsdags kväll då den skulle fixas på torsdagen. Marcus hade praktik då så han skickade sms på eftermiddagen och skrev att bilen var klar. Vi hade ingen bil hemma så fick lite svårt att ta mig till Harbo, de är nästan 9 km. Is på vägen så moppe och cykel funkade inte. Så buss eller gå dit? Bussen kostar 40 kr. Inte värt! Så jag valde att gå.

9 km är ju ingen jättelång sträcka. På med koppel på Tim sen gick jag. Så långt har han aldrig gått förrut men han är såpass stor nu att det inte är nått problem, på normala promenader går vi 5-6 km. Många tycker det är åt helvete för mycket men han skulle riva huset om han inte fick gå på sina promenader.

Efter halva vägen var det mörkt med världens tjockaste dimma. Jag hade reflexväst och Tim reflex i halsbandet så vi syntes iaf av dom få bilar vi mötte. Jag tog inte stora vägen dit utan en annan lite längre. Hade inte vågat gå på stora. Dessutom kunde Tim gå lös hela vägen :) Han är fortfarande mörkrädd så han vågade inte gå in i skogen. Sen lämnar han inte den som går med honom mer än 5-6 meter. Fast de är ju bara mamma och jag som går med honom. Sen mamma fick diskbråcket har nästan bara jag gått med honom.

Iaf så tog det 1 ½ timme att gå. Väl framme där får jag veta att bilen inte är klar :( Leveransen av reservdelar funkade inte så dom hade fullt med bilar överallt som var halvklara. Kaos. Så vi fick ringa efter pappa som var påväg hem och be honom att hämta upp oss. Tim var trött och ville hälsa på alla :)

Kom hem sent utan min bil. Väntade på att dom skulle höra av sig på fredagen men inget. Sen vid 22.53 får jag ett sms om missat samtal  klockan 17.23 :O Hade telefonen på mig hela tiden så jag inte skulle missa ifall dom ringde och de va ingen som ringde heller :S Vafan lixom.

Så får ringa på måndag morgon.

Idag (lördag) har mamma, jag och Marcus bärt in ved. Sen blev det pizza på kvällen. Pappa var iväg och styckade lite grisar. Efter det har Marcus och jag spelat Test driver unlimited :) Nice spel. Nu spelar simon istället. Men ska ta över snart igen.

Bea och Lillan sover hos respektive pojkvän inatt, Lillan kommer hem imorn med sin kille och Bea kommer hem efter jobbet, så vid 00.10 bör hon vara hemma. Marcus är ute med kompisar och röjer.

Vilken sjuk dröm!

Haha jag brukar drömma lite konstiga saker. Visst alla drömmer men hur många utför sin dröm i sömnen? Har i många år gått och gjort saker i sömnen. Lite kul när jag delat rum med någon. Men inatt tog verkligen priset för knäpphet! Sjukast är att jag kommer ihåg vad jag gör så är rätt medveten ändå, är lite mellan sovande och vaken så att säga.

Inatt drömde jag att jag måste gömma mig utklädd, som en panda. Panda ja, svart/vita halvbjörnar ni vet ;) Tänker inte skriva vad jag gjorde för att försöka bli svart/vit för de är fööör pinsamt. Men vi har skrattat bra åt de hemma.

Nog om de. Idag har det städats igen! Åhh suck. Men typ klart nu faktiskt. Är lite småsaker att göra innan Bea kommer hem 00.10. Så ska sätta fart igen snart.

Har även bakat lussekatter idag. Fast mina blev nått annat, med 4 snurrar. Blev halvsnygga. Dom ska iaf till Harbo verkstad imorn ;) Gubben där sa att om han lagade min bil skulle jag bjuda på lussefika. Nog för att han skojade men kul att överraska.

Håller tummarna för att det inte blir så himla dyrt imorn. Julklapparna hänger löst så att säga. Har redan lämnat in bilen, gjorde de på kvällen så Marcus tar med sig nycklarna dit eftersom han har praktik imorn.

Nej måste fortsätta, inte så lång tid kvar nu.

Snart sovdags.

Från det att jag ätit mat fram tills strax innan 23 städade jag. Lillan bor numera i pojkarnas gamla rum. Blev mycket snyggt där inne, förrutom tapeten men de får ju vara ett tag till. Var mer saker än vi först trodde men de gick rätt bra ändå. Fast nu ser de ut som kaos i alla andra rum men hoppas bli klar imorgon.

Sista vi gjorde var att beskära kort och rama in. Dom tavlorna ska upp imorn. Stackars ungen har ju inga tavlor eller prydnader alls så fick låna ut två stora tavlor, mängder av små ramar, diverse prydnader och mitt smycketräd. Blev lite snyggare då. Eller ja mycket snyggare. Tror hon är skapligt nöjd ;)

Pojkarnas nya rum ska fixas imorn. Ska se om vi kan hitta nått lågt bord kanske. Sen är de hallen och mitt rum. Ojjj.

Ligger i sängen med datorn i knä. Skönt. Funderar på om jag ska kolla på American Beauty. Har inte orkat kolla klart den. Eller så kanske New moon? Ska kolla kvaliten bara.

På torsdag ska bilen in på lagning. Får se vad de kalaset kostar :(

Tisdag.

Hejsan alla.

Kom på att de kanske var dags att uppdatera bloggen lite. Jag städar fortfarande haha. Har gjort de i 3 dagar nu. Men de är snart klart. Allt eller inget är de som gäller.

Mamma är på utvecklingssamtal med Simon men hon kommer snart hem med min bil. Pappa jobbar (äntligen) Han blev av med jobbet efter semestern och styckare är inte allt för eftersökt. Fast han är helt grym på det! Men nu har han fått napp på ett mindre företag så får se vad det leder till, han har jobbat i 5 eller 6 dagar nu så hoppas att det blir fast jobb. Dom vill inte bli av med honom iaf så då får väl dom lösa det också.

Mamma köpte en trisslott igår och vann 1000 kr x 2 så hon fick hämta ut 2000 kr :) Inte dåligt. Hon hoppade och skrattade iaf ;)

Marcus som är hemma från skolan förkyld spelar spel. Jättekul. Nej nu ska jag fortsätta. Ska få rumskamrat igen ;) Får se hur de blir. Ojoj.

RSS 2.0