blablabla

Uttråkad. Sitter och målar naglarna igen. Nu när dom är låånga och fina är det kul att måla dom :) Har lagt på nagelstärkare i flera veckor. Dom gick av jämt förrut men nu är dom hårda och fina :D Är inne på 5:e lagret ^^ Två lager silver, ett laget genomskinligt med stora glitterkort och två lager topcoat. Håller himla bra då. Funderar på att måla om tånaglarna också. Dom är neonrosa nu.

Men först ska jag dra på mig kläder och gå ut. Släppa ut honorna och kanske gå med Tim på promenad. Casper kan nog också följa med. Blir en liten promenad men är nått iaf. Skulle vilja cykla men de blåser jättemycket.

Sen blir de skolarbete :)

Filmen.

Nu har jag laddat upp klippet på när Casper och Tim leker i köket :D Söta små killar!

http://www.youtube.com/watch?v=BE_h-jDOLOA


Tim.

Kanske ingen som läser?

Iaf Tim växer superfort och är sjukt smart. Han är nu lite mer är 15 veckor och kan sitt, ligg, Tim, hit och vi tränar på apport. Allt är fortfarande på valpnivå och vi kör bara lite i taget. Meningen är ju att det ska vara kul och bra att komma när man ropar och gör rätt. Och taktiken funkar bra! Fast han har ju helt klart förstått vilka man ska lyssna på och vilka man genom att bita och busa slipper lyssna på. Både mamma och jag håller på reglerna och är dom som får ta småbråken som blir när han inte vill göra som vi vill.

Tar man i nackskinnet och säger ifrån piper han och ger igen. Har en 3 cm lång rispa på höger arm och flera små hål efter våra små bråk. Men senaste dagarna har han lugnat ner sig och lyssnar väldigt bra. Vi var även ut på en promenad i söndags, gick ungefär 2 km varav 500 m var skog. I skogen lyssnade han väldigt bra. Lämnade inte min sida mer än några m för att nosa. Han är mycket för att nosa. Annat är det hemma på gården. Där går han gärna iväg själv och nosar.

Så är man ute med alla 3 hundarna så får man hålla koll på Sebastian 12 år för han är senil och tappar bort sig, Casper 8 år för att han ska markera hela tomten och Tim 15 veckor för att han är valp och vet inte bättre.

I söndags var det första gången Casper och Tim lekte tillsammans. Casper har under sina 8 år aldrig lekt med en annan hund. Innan har han morrat åt Tim när liten försöker leka. Men rätt som det var släppte Casper till. Så vi var lite nervösa och höll koll hela tiden men han är så försiktig med Tim. Tim däremot är vild och galen. Har en film från måndagen där dom leker, fick även med Tims kullebytta! Ska se om jag kan lägga in den ikväll. Eller de är ju natt nu ^^

Mamma och jag är överrens om att Tim verkligen är en liten guldklimp. Han är uppmärksam med mycket motor. Får se sen vad vi kommer börja träna på. Jakt kommer vi inte testa på men apport blir det nog en del. Lydnad också. Spår kanske kan vara nått?

Nu ska jag kolla om jag kan lägga in filmen.

Eckerö idag. Självinstinkt.

Pappa och jag åkte till Eckerö idag. Var rätt kul. Körde hem sen, trött.

Har nyss målat naglarna. Silver med mycket glitter.

Skönt det vore att flytta härifrån. Har helt tappat kontakten med alla så inget håller mig kvar längre. Antar att mycket är mitt fel. Behöver en ny start, ett nytt liv. Satt och kollade på bilder från sommaren. Då var jag glad. Ett tag... Nu är jag sällan glad längre. Saknar på många sätt det som en gång var.

Sommaren bröt på många sätt ner mitt självförtroende. Ni andra kanske har gott om det men mitt har aldrig vart bra, har jämt fått höra hur värdelös och misslyckad jag är. Gymnasiet var nog en av mina bästa tider. Sen gick allt rakt åt helvete. Nu är de som det är. Jag försöker klara varje dag för sig.

Så ett nytt liv vore nått för mig. Nya människor som från början säger vad dom tycker, inte lurar en totalt. Nu ska jag nog sova. Imorn ska jag allvarligt fundera på hur jag ska göra med kaninerna.

Bleka tänder.

Lillan och jag ska bleka tänderna ;) Haha. Håller tummarna för att det funkar bra.

Jag är sötsugen men det finns inget hemma och affären är stängd. Tråkigt.

Torsdag

Ny dag igen. Måste hålla på med skolarbete hela dagen tyvärr. Har en hel del att göra så måste ta mig i kragen och jobba hårt.

Egentligen skulle jag vilja städa garaget och ta in honorna där. Men de får bli nån annan dag.

Epilerat benen.... Galen? Svar: Ja!

Vill man vara fin får man lida pin var de va?

För jag lider nu. Benen är toköma och svullna. Inte skönt! Men jävlar vad hårlösa dom är :D 4 veckor silkeslena ben <3

Grattis lillasyster <3

Idag blev syster liten 18 år gammal! Men bara på pappret för i sinnet är hon fortfarande 16 år. Jag får inte pengar förrens på fredag så var ju lite dumt. Men mamma lånade ut pengar så jag kunde köpa nått. Blev en grå/vit långtröja från Vila. Hennes favoritaffär. Tror hon blev rätt glad. Sen fick hon 60 min massage inne i Uppsala när hon vill.

Hon hade sina 3 närmsta kompisar här idag, Sumaya, Bella och Micka. Haha. Av Bella fick hon en guldfisk :O Internt skämt tydligen. Så den bor i vårt akvarium nu och heter Oliver. Till mat åt vi sallad med kyckling, räkor eller skinka. Eller allt som jag åt ;) Gott!

Tårtan var en maffig chokladtårta med peanut butterfrosting. God men lite väl häftig.

Var inne i Uppsala idag med mamma och pappa. Rätt kul. Pappa var på möte medan mamma och jag for omkring på Gränby centrum. När vi står på Lagerhouse går brandlarmet :O Fick gå ut i korridoren medan alla butiker stänger igen. Lite skoj sådär. Men 10 min senare är det konstaterat att det var falsk alarm och vi kan fortsätta leta present. Hittade dock inte vad jag sökte.

Hemma vid 16.00. En liten valp vid namn Tim gör glädjerusningar runt runt och biter i oss. Helgen var lite av en smekmånad. Nu är han vild och jobbig. Biter jättehårt när han blir glad. Hoppas de blir bättre snart. Han har lärt sig sitt namn rätt bra nu och nej börjar sitta också. Skönt! Idag är han 14 veckor och 3 dagar gammal.

Nu ska jag plocka in Bullen och Krypton i deras bur och spela lite mer spel.

Ordningen är återställd.

Nu är bloggen lite mer normal :) Får se vad jag gör med den sen. Nu på kvällen åkte pappa och jag till en av brorsans kompisar och hämtade en tv och en hörnsoffa. Tv:n är 42 tum tror jag, väger närmare 100 kg för den har tillhörande ställning med högtalare. Riktigt stort as. Och den bar vi upp till övervåningen, pappa, jag och robert. Haha fy fan säger jag bara. Armarna värker rätt bra nu, fick gå bakom och hålla upp hela skiten. Tur att man är rätt stark.

Sen soffan då... den är i läder och grön! Haha. Men superskön. Står inne hos tjejerna. Fast tydligen skulle Bea få den :O När de var jag som tvingade pappa och ta den. Skulle bara ha tv:n från början.

Mamma fick damp på mig och skrek att jag skulle flytta. Visst, får väl flytta till morgongåva eller nått sånt då. En 2:a där kostar runt 100 000.

Jag är hungrig som stryk. Ska ner och gosa med Tim. Han ska till veterinären imorgon :) Får se om jag får följa med mamma eller inte.

Hmm..

Jag la in en bakgrund för att kolla hur de skulle se ut. De blev rätt bra. Sen när jag uppdaterade sidan såg bloggen ut såhär :O Måste undersöka hur de här gick till :P

En ny signatur :)

Fixade en ny signatur. Jag och min brist på fantasi (a)

Söndag.

Det är sol och underbar ute. Satt på gräsmattan i några min med Simon. Casper och Tim sprang runt och lekte. Helt underbart att Casper har accepterat Tim nu. Fortfarande är de lite morr när Tim snor Caspers saker. Som idag när Casper hade hittat en fin pinne som han låg och tuggade på. Rätt som de var sprang Tim fram och tog pinnen ut munnen på Casper. Oops. Första gången gick bra, sen skulle Tim försöka igen. Då sa Casper ifrån.

Mamma var även dum nog att lämna dörren öppen när jag åt frukost. Hon sa sen att hon inte trodde att Tim går ut själv. För när jag hade ätit klart och skulle gå upp ser jag att dörren är öppen och inga hundar är inne. Går ut och får syn på Casper gående längst den mindre av båda vägarna... med Tim skuttande i full fart runt honom!

Tim går inte ut själv men de gör Casper. Och Tim följer oftast med Casper i huset och utomhus. Så då är de klart att han följer med ut på vägen också. Båda superglada på egen promenad. Inte bra. Så bättre koll på dörren!

Funderar på en cykeltur idag också! Kanske nån ur familjen som vill med? :P Vi får se.

Full fart :)


Glass.

Jag, Bea och Lillan åkte till Våla och handlade lite glass. Har nyss ätit det med familjen. Mys. Sen blev det en stund på golvet i köket med alla 3 hundarna :D Haha. Casper är lite överbeskyddande om "sina" ägodelar dvs alla leksaker, oss och även Tim är hans. Så Sebastian får inte nosa för mycket. Men det är ju bara andra dagen så kommer lugna ner sig snart.

Har gått en kort promenad med Simon och hundarna. Han hade Casper och jag hade Tim. Sebastian kan inte gå på asfalten så han fick vara hemma. Båda hundarna gick förvånansvärt bra i koppel. Fast Casper går snabbare så Tim fick lite bråttom och skulle springa ikapp. Wiihoo. Lilla Timmen orkade bara gå 500 m sen fick vi vända. Tar det på hans villkor. Han hade säkert gått längre men han ska ju inte bli helt slut lillen:)

Funderar på vad jag ska göra nu. Spela lite spel på facebook kanske?

Tim är hemma :D

Det blev en Tim! Igårkväll vid 18 åkte vi till Tierp där Engelska springer spanielvalpen Svingelskogen´s All the way fanns. 13 veckor gammal och helt underbar. Han är svart/vit & tan och vi ska ha honom på halvfoder. När han blir äldre ska han få gå på en del utställningar med uppfödaren Isabell. Han ska tydligen vara lovande :)

Det är tänkt att han ska få träna lite grann, vet inte om de blir lydnad eller nått sånt. Jag vill jättegärna gå nån kurs så får se om de blir nått. Han är väldigt aktiv och superbusig. Casper var vi osäkra på hur han skulle klara en till hund men det funkar faktiskt bra. Lite morr i början men sen vart det bättre. Vi får fortfarande vara med hela tiden när dom är tillsammans. Spec eftersom Tim älskar leksakerna som Casper anser sig äga.

Har vart ut med honom 3 gånger idag redan. Och några gånger med dom andra också. Tränar lite sitt och ligg då och då. Sen hans namn som han inte riktigt kan. Han hette Agaton innan men de gillade vi inte. Valde mellan Tim och Ville men Tim passar honom väldigt bra.

Det är superkul att komma ner för då blir han helt tokig och springer runt och bits. Vassa små mjölktänder har han också. Som tur är så förstår han nej rätt bra.

Blev mycket om valpen men så är de ibland ^^ Har faktiskt vart ut och cyklat med syrrorna. 1½ mil blev det tror jag. Jobbigt men skönt.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Har lust att åka någonstans men vet inte var. Samma imorn. Men kan ju alltid plugga istället ;)



:)

Syrran pysslar med min blogg ;) Haha.

Idag har jag, mamma och Bea vart in till Uppsala. Var till: Ikea, djurhobby och coop. Var även till Uppsala veterinärmottagning ;) Fick tid på måndag kl 09.15. Tänkte att de är bäst med en tid så snabbt som möjligt.

Kanske blir en liten Tim? Eller Ville? Gillar Tim mycket. Imorgon kl 18.00 ska några i familjen åka till Tierp. Ojoj vad vi längtar. Små fjärilar i magen faktiskt! Så mycket vi måste tänka på och så.

Träffade en kille i Uppsala idag som sålde Svenska B böcker :) 500 kr för alla. Superbra ju.


RSS 2.0