Snart är min dag

Ja om ca 30 min är de inte längre min födelsedag! Gör iofs inte så mycket. Men en bra dag helt klart. Mamma och pappa fick jag ju datorn av, Marcus pengar, Simon påstår att han har vart snäll och Lillan gav mig ett presentkort på Darkwell och 4 ljus i glas :) Presentkortet ska gå till en ny piercing till tragusen. Har fortfarande läkstaven i och den är grymt mycket för lång.

Käkade tårta sent, kollade på nått program, vet inte vad de heter iaf. Dom kapar stora träd i Kanada eller nått sånt. Sen fraktas det bort med helikopter ^^

Nu tar jag de bara lugnt, ska sminka av mig hade jag tänkt. Har precis rengjort klart burarna och gett Socker mat.

Ha de bra hälsar Madeleine, numera 22 år gammal och blivande pensionär. Säger vi.

880331

Grattis till mig. Idag fyller jag 22 år. Fick min present igår och är grymt lycklig! Får se om jag får nått idag, ska väl vara av Lillan isf. Bea skulle komma på lördag. Marcus slängde åt mig lite pengar igårkväll och var skitnöjd över att jag fick nått ^^ Mamma har bakat tårta idag och sen ska hon göra inbakad kassler! Underbart.

Jag går igenom alla dessa program som finns ^^

Tisdag

Vaknade vid 9 imorse, drog mig ett tag sen kom mamma in och sa att jag skulle upp. Kommer ner och hon säger åt mig att kolla i elgigantens annonsblad om det finns nån dator jag vill ha :S Hjälp...

7000 kr var min budget. Kollade upp hemsidan och hittade några som vi skulle kolla på väl inne i Uppsala. Åkte in efter 12. Handlade mat sen åkte vi till Elgiganten. Kom därifrån med en HP. Kostade 7990 men prissänkt med 1000 kr! Verkar heeelt okej :D Och snygg!

Efter de var de sjukhuset, 230 kr för 10 min prat där han konstaterades att dom hade hittat nått konstigt i benmärgen. Att jag måste göra ett benmärgsprov till om 1 månad :( Helvete! Dom visste inte vad de var för nått så därför behövs ett till prov.

Åkte hem sen. Har installerat datorn, tömt den gamla och fixat lite ^^ Love my new computer!

Inatt hade jag grym feber, låg och skakade helt okontrollerat inbäddad i filtar och täcket. Ingen höjdare....

Sovdags

Ger upp för idag och lägger mig i bra tid! Förkyld, halsen värker och örat är varmt. Feber på de. Kan inte bli bättre. Dessutom känner jag mig på dåligt humör. Fattar inte varifrån jag har fått humörsvängningarna? Har aldrig haft problem förrut. Tur att det finns bra personer på msn att prata ut med.

Imorn är det akademiska som gäller. Träffa Joachim Gullbo och få provsvaren från benmärgsbiopsin och blodproven. Tror dock att de är okej allt. Ska gå upp i bra tid imorn. Idag sov jag åt helvete för länge, men kunde inte sova pga av hostan. Nej min underbara säng väntar nu! Och datorn får för en gångs skull stå kvar på skrivbordet.

Sov gott!


Nytt hål i örat :D

Haha jag har velat ha ett hål i övre delen av örat rätt länge. Men har fegat ur jämt och tänkt att jag väntar. Men igår skojade Lillan och jag lite vid matbordet om att göra ett. Så jag tänkte och tänkte. Kom fram till att vi kör på de. Så letade upp grövsta nålen vi hittade, brände och öste på alsolsprit. Några sekunders plåga och jag har nu mitt 5:e hål! Tog i vänster öra så där finns nu 4 hål medan de bara finns 1 i höger. Har tänkt mig en industrial där så låter höger vara.

Gjorde inte så ont att ta, bara när hon tog i och skulle i med örhänget. Nu är de lite rött och varmt men inte så farligt. Sover på höger öra så sova var inga problem ^^ Dock har jag hostat natten igenom, sån där jobbig hosta som gör så jävla ont! Självklart har jag ingen röst nu heller, har vart så dom senaste dagarna men de kommer igång efter ett par timmar.

Men men, nu ska jag bädda sängen, plocka upp på golvet, dammsuga och städa burarna. Bye! Bjuder på en bild på hur örat ser ut nu.


Vad ska man skriva om?

Kommer inte på nått vettigt att skriva. Jag har ont i halsen och hostar en hel del. Åt nyss mat, fläskfile med rotsaker i ugn. Innan de duschade jag. Ska smörja in benen nu. Sen får vi se vad jag hittar på.

Tisdag blir de sjukhuset och onsdag fyller jag år.

Lördag och ont i halsen.

Pappa kom in vid 12 idag och frågade om jag var vaken. Låg då med kuddarna på huvudet och dom obligatoriska öronpropparna i. Märkte tillslut att han sa nått och svarade att jag var vaken. Men de kom inge ljud överhuvudtaget. Kunde inte prata haha. Lillan kom in en stund senare och då viskade jag tyst att jag hade tappat rösten. Torr och öm i halsen, hostar som en tok och känner mig rätt slut. Blev en lugn dag, mamma, pappa och Simon åkte in till Uppsala, Marcus var hos nån kompis så var bara Lillan och jag hemma.

Jag gick ner och solade i källaren. Nästan 2 timmar låg jag! Somnade och vaknade när timern slog av, vände och somnade igen. Sjukt skönt! Var rätt slut sen när solariumet slog av sig igen. Precis då kom dom hem igen.

Natten var förövrigt bra, mådde rätt dåligt i början men pratade igenom de med en på msn. Släpp och gå vidare. Skönt att det finns folk som ställer upp ibland. Gäller bara att våga låta nån komma nära. Dom som känt mig ett tag vet att jag har lite problem med att öppna mig för folk. Men plötsligt händer de.

Nu tänkte jag dra på mig kläder och gå ut en stund. Ska kapa några grenar åt kaninerna och fylla på hötunnan. Håller förövrigt på att tänka på vad jag ska göra i sommar. Om jag kanske ska ta bilen och åka nedåt? Eller åka och tälta nånstans. Men inte själv såklart.

Humörsvängningar?

Vet inte men tidigare idag har jag mått så bra. Har vart glad! Men nu är allt bara fans jävla helvete ungefär. Satt och kollade på bdb, på alla människor jag har som "vänner" där. Ingen som ens kollar mina bilder ju. Så raderade mer eller mindre alla. Gick vidare med msn, hur många bryr sig egentligen om mig? Familjen och nån enstaka vän. Så raderade flera där. Fanns vissa som sved att ta bort, som jag ändå har fått bra kontakt med. Men jag kommer alltid i andra hand, minst. Finns alltid nån som betyder mycket mer. Och den rollen har jag spelat hela mitt liv.

Har raderat mig från ett flertal sidor. Kommer ångra mig men just nu orkar jag inte bry mig. Mycket beror på ett sms jag fick. Snacka om att slänga mig rakt ner i marken.

En kul dag!

Idag har jag faktiskt vart borta större delen av dagen! Tog Tim och bilen och åkte till Harbo där jag träffade Emmelie. Var bara ett par veckor sen sist men sjukt kul! Var ensamma ungefär 1 timme, städade hennes brorsas lägenhet och gick över till Ica och handlade lite. Jag motstod frestelserna och köpte ett paket tuggummi. Samma igår när jag var och handlade mat åt mamma, köpte inget alls åt mig själv. FAN VA JAG ÄR BRA!

Iaf när vi står i kassan anländer bussen med Nina och Carina :D Nina har med sig hennes son Liam, 1½ månad gammal och Carina har sin hund Daisy med sig. Dom såg ut som värsta megaturisterna ^^ Vet inte hur länge sen de var jag träffade dom, Nina träffade jag en gång efter studenten men Carina har jag inte träffat på nästan 3 år!

Var faktiskt riktigt kul! En hel del prat och skratt även fast jag kände att jag kanske borde släppa på mina metala spärrar och bara hänga med. Har lite svårt att faktiskt ta plats och göra mig hörd. Men sån är jag. Jag fick till och med hålla Liam! Hjälp lixom, vem vågar låna ut barn till mig :O Men han var rätt nöjd, men sen började han gråta och Nina fick ta honom.

Vi gick och käkade sen, kebab ^^ Mätt som ett as! Påväg hem passerar vi macken och får se min bror där. Pratade några minuter med honom. Sen gick vi tillbaka till lägenheten. Då ringer bror och undrar om jag kan hjälpa dom en sväng. Så knallar dit och får köra iväg en bil, får skjuts tillbaka sen. Efter de satt jag vid msn och skrev med några medan dom andra sminkade sig och dansade ^^ Supersöta blev dom ;)

Sen blev de bråttom, dom skulle ju med bussen också och alla hade glömt bort tiden. Men dom hann med och jag åkte hem vid 19.45.

Har precis duschat och smörjt in mig :D Är törstig så ska fixa nått att dricka.

Epilatorn

Maskinen från helvetet och jag hade en dejt igår. Haha nej så farligt är de inte längre. För varje gång går de bättre och bättre. Gäller att inte låta de växa ut för långt bara! Då gör de förbannat ont. Nu är de 6 veckor sen sist och stråna blir bara färre och färre. Till hösten kanske jag är permanent hårfri? Vore underbart! Så lena ben i 5 veckor till ungefär. Aldrig fel :D

 


Dags för uppdatering?

Skrev inget igår men hade ingen motivation heller så kanske lika bra. Skriver bara när jag har de, tror de är roligare att läsa ^^ Gårdagen var lugn, mådde inte helt okej. Magen krampar hela tiden och jag blir tokig. Inte van vid den smärtan ju. Men långa varma duschar hjälper lite. Annars städade jag rummet, som vanligt kan tyckas men de behövdes. Kaninerna stökar ner en del tyvärr. Städade deras burar och målade de sista vitt. Nu är de bara insidan av dörren på nedre facket som måste målas. Sen är allt vitt och fint. Fan va jag är duktig!

De va väl de som hände igår tror jag. Sen en del prat på msn, har rätt så underbara kontakter där just nu! Har raderat rätt frisk så har bara dom bästa kvar. Få men bra :D

La mig sent, fick kontakt med en kille sent på natten, började prata och visade sig att han var från samma ort som mina släktingar, Skinnskatteberg. Han visste vilka två av mina kusiner är ^^ Lite coolt sådär.

Nej jag måste snart äta nått. Jag fasar för tisdag. Undrar var proverna visar? Och dom lär ju fundera över mitt katastrofala järnvärde :S Dålig redan innan och sen att förlora så mycket blod kan inte vara nån bra kombo. Men vad ska jag göra åt skiten lixom. Ska egentligen bara vara glad. Äter redan järntabletter så hoppas att de fixar till sig sen.

Nej nu ska jag äta ^^

Jag lever.

Var till vårdcentralen med mamma efter 8 imorse. Anmälde mig och fick lämna de där jävla blodprovet. Sen pratade jag snabbt med en barnmorska som jobbar där hur jag skulle göra. Hon tyckte jag skulle prova Cyklo-f även fast jag egentligen inte ska ta såna tabletter. Men bättre de än att blöda så sjukt mycket! Kom hem 9.30, åt lite snabbt och gick och la mig. Sov inget på natten så var rätt trött. Somnade snabbt, vaknade två gånger sen sov jag till 13.17.

Ut med hundarna då. Jättekul i snöstormen :( Vafan tog våren vägen? Sen satt jag i sängen och lät alla känslor komma ut. Jag är sällan rädd men under natten var jag rädd, förvirrad och kände mig maktlös. Tur att man hade en som ville lyssna på vad man hade att säga. Hjälpte en hel del.

Sitter och lyssnar på musik nu. Och Lucifer som går runt och skriker. Dumma katt.

Ingen sömn.

Låg i sängen vid 03 när jag känner hur magen börjar krampa, rusa till toa och inser att blodet bokstavligen talat rinner. Det slutar efter 20 min, jag halvligger och skakar på toan. Går tillbaka till sängen och kan inte slappna av, har så ont i magen så vet inte vad jag ska göra. Yr och mår dåligt. Skriver mera på msn, vid 04.00 känns det bättre. Lägger mig och somnar strax efter. Kl 05.30 vaknar jag av samma kraftiga smärta i magen.

Blöder om möjligt ännu mer nu. Tror allvarligt att jag kommer dö nu. Ser ut som ett blodbad på toan och jag kan knappt ta mig tillbaka till sängen. Känns som jag inte ätit på flera dagar och är extremt låg. Skakar och är yr. Men ska till vårdcentralen och lämna blodprov så får se hur de går. Blöder igenom allt på ett par minuter och har svårt att tro att det är normalt. Så måste prata med nån om det. För i den här takten kommer jag lida av blodbrist snart. Och till saken hör att jag redan har dåliga blodvärden. Kaos. Men mamma kör mig. Kan knappt skriva det här så vill inte köra bil.

Kväll igen.

Kl är snart 23 och jag är väldigt pigg. Däremot har jag sjukt ont i magen. Men allt har sitt pris. Har inte gjort så mycket kul idag. Blev en sväng med bilen på kvällen, skjutsade hem brorsans kompis rakt ut i skogen. Tycker synd om killen, hans pappa dog för lite mer än en vecka sen. Han hade vart sjuk länge så det var väntat, hjärntumör. Rätt kul kille faktiskt ^^

Köpte hem choklad åt Lillan och mig ^^ Uppskattat. Måste ju hålla husfriden på en bra nivå. Och varför i helvete har tjejer i samma hushåll mens samtidigt? Kan nån förklara de för mig? Och varför har man ont? Frågor som vill ha svar.

Har annars laddat upp 68 bilder från Härjedalen 08 och 09 midsommar. Funderar på vad nästa grej ska bli!

Nu sitter jag här och skriver och kikar på gullig kille i cam ^^

Klar med städning.

Nu är garaget faktiskt rätt okej! Var en hel del spån och hö att plocka upp men de tog bara 1 timme sen var allt klart. Gav oss på att sortera verktyg och sånt tråk.

Nu ska jag plugga. Behövs helt klart. Har städat upp inne hos mig också.

Imorn måste jag gå upp 7 :S OMG. Måste få upp Simon och skjutsa honom till skolan, sen ska jag till vårdcentralen och lämna blodprov. Inte så skoj. Men förhoppningsvis får jag veta vad som är fel den 30:e. Då har dom fått svaret på benmärgsbiopsin. För dom som inte vet lämnar jag blod. Och varje gång man lämnar blod kollas det. Efter varje gång har jag haft förhöjda värden av trombocyter. Kan vara normalt för mig och de hoppas dom på. Eller så har jag nån underliggande sjukdom.

Tidig natt

Inatt blev det inte sent alls! Klockan var knappt mer än 1 när jag stängde av datorn. Haha. Tänk när jag gick i skolan, då la jag mig senast 22 varje kväll och gick upp 05.45 för att hinna göra mig iordning och ta bussen. De va tider de. Tider jag saknar.

Iaf blev jag tvingad i säng. Inga kul att prata med på msn. Dessutom mådde jag rätt jävla dåligt. Mår fortfarande lite halvdåligt. Värker framförallt mot ryggen nu. Iofs är jag van vid att nacken gör ont men drygt att ha ont på nått annat ställe också. Låg och läste i 2 timmar. Skönt. Låg under bruna filten och täcket så hade de sjukt skönt. Vaknade vid 06.41 och kollade ut. Sooool. Men låg och drog mig till 11, haha.

Nu ska jag och Marcus röja upp i ena garaget. Hö och skit överallt! Han vill ha plats att jobba med mopparna tydligen. Nej ha de bra!

Gammal bild.

Jag och Tissen för 2 år sen. Snyyyggt eller inte. Haha.


Aj.

Vad har män som motsvarar kvinnors mensvärk? Vet att det finns tjejer som har sjukt ont under mensen. Jag är inte en av dom. Fram tills idag! Sitter med den grymmaste mensvärken, känner mig yr. Och jag ska inte ens ha mens nu. Vafan är de som händer. Nu är de visserligen VÄLDIGT positivt med mens för mig, betyder att det jag gör faktiskt funkar. Hur bra som helst!

Annars har jag lugnt städat på kvällen. Rengjort 3 burar och flyttat om lite så nu bor hanen högst upp igen. Och dörren är ditsatt också. Nu ska jag kika på nån film tänkte jag. Försöka koncentrera mig på nått annat ett tag.

En annan fundering jag har är varför det finns vissa personer man lätt kan öppna upp sig för? Jag har svårt att prata om mig själv. Vet att jag har sårat många vänner för att jag inte kan berätta vad som rör sig i mitt huvud. Men jag kan bara inte. Men nu senaste veckan har jag sagt saker till några stycken som ingen någonsin har fått veta. Känns så bra. Att jag inte ensam bär på allt. För man bryts faktiskt sakta men säkert ner som person. Jag anser mig vara en bra lyssnare och saker jag får sagt i förtroende stannar hos mig. Men ibland vill man ha nån som lyssnar på mig.

För övrigt idag bjöd msn på oväntade skratt! Skrattade så jag fick tårar i ögonen. Så jag är en rätt glad skit idag.

Var tar tiden vägen?

Sitter vid datorn på natten, kollar på klockan, 02.14. Okej dags att avrunda och sova. Oj där skriver nån på msn, cam? Javisst. Kollar på klockan 04.22. Vafan! Är jag full? Ehh nej helt jävla nykter. Men tiden den bara försvinner. Kollar chatten, men wii här var de bra fart. Skriver för fullt. Pratar på msn, kollar lite på en film samtidigt.

Kollar klockan, 05.30. Du skämtar. Jag måste seriöst ha några skruvar lösa. Det är ljust ute, tidningen kommer och jag sitter i sängen med datorn och är heelt pigg. Visserligen med 1 L pepsi i mig. Oj där vaknade mamma. Säger hejdå till den jag pratar med på msn och lägger mig snabbt som attans. Ljust i rummet, fåglar utanför. Kan inte sova. Ligger och vrider mig, varmt i rummet. Kan inte ha täcke.

Kollar på klockan, 08.00.  Ska jag gå upp? Nej jag kan inte göra de, måste sova lite. Kl 12 vaknar jag till, tröttare än innan men måste upp ändå.

Nu sitter jag i sängen, Lillan målar naglarna och jag skriver de här. Pratade med Lillan för en stund sen. Svårt att hitta ord som hjälper.

Har inge bättre för mig.

Vet inte hur mycket jag har skrivit i bloggen idag. Mer än vanligt dock. Men kul. Marcus åkte precis. Känner att en riktig fylla skulle sitta fint nu. Bara släppa allt och supa järnet. Händer ju dock aldrig. Tråkigt. Men nej jag är ju nykterist numera.

Tänkte städa upp lite nu bara.

Önskelista

Fyller år om 11 dagar. Inget jag firar, varför skulle jag? Iaf lär jag ju få nån present. Klart jag blir glad då men finns saker i livet jag prioriterar mer just nu ;) Här skriver jag en liten önskelista.

* Industrialpiercing

* Tindra ljus

* Norreskog ljus

* Värmeljus

* En Divavalp

* Ny dator

* Eget hus

Ja nu kommer jag inte på så mycket, eller jo vill ha en piercing till i tungan och en tatuering ;)

Jinx.

Hehe synd att jag inte har nån bra kamera! Men Jinx är bra söt när han sover i sängen ;)


Påskris

Wii var ut idag och tog in påskris! Dels till köket och sen har jag en stor vas full med ris på skrivbordet. Så om nån vecka är de fiiint!

Tog bild men den blev rätt mörk. Hehe stökigt på skrivbordet men kolla på riset vetja :P


Lördag och soooool :D

Marcus väckte mig massor av gånger på morgonen men orkade inte gå upp, var helt borta. Så vid 12 gick jag upp. Marcus tvättade min bil då gullunge, tjänster och gentjänster!

Natten blev sen, ovanligt? Nej inte direkt. Hade bra sällskap på msn iaf ^^ Se nu var jag snäääll. Fast tidigare än dom andra nätterna iaf.

Jag har annars idag vart fram till Våla och shoppat. Mohaha. Sen åkte vi en sväng Marcus och jag. Slutade hemma hos Linus. Var där några minuter sen åkte vi hem. Jag skottade bort resten av snön på balkongen. Snön smälter sjukt fort. Nu är de säkert bara 30-40 cm kvar. Sen alla snöhögarna kommer ju ta ett tag. Solen skiner och jag mår bra då. Känner mig lite piggare. Vintern har vart jobbig för mig.

Nu sitter jag bara vid datorn, kollar lite sidor jag kollar varje dag.




Uppsala hela dagen.

Ja nu ska jag berätta vad jag pysslade med igår, ja igår för nu är klockan mycket igen. Jag var som skrivet tusen gånger innan in till Uppsala. Hämtade Simon 11.30 så åkte vi hemifrån 12. Väl inne var det sjuuukt mycket folk och bilar. Åkte ner till parkeringen vid ån men där var de fullt, händer ju aldrig. Så blev till att stå i svindyrt p-garage. Gick upp till St:Per och väntade in Lillan. När hon kom blev det klädshopping för Simons del. Slutade med ett kvitto på 673 kr har jag för mig. Då köpte han 6 t-shirts och 1 tjocktröja. Lagom kul att gå med velpottan. Bea kom efter halva tiden typ. Sen tog vi bilen och åkte hem till Bea. Stannade på Lidl och köpte med fika ^^

Sen blev det gos med en sjukt underbar Diva! Och massa mys med råttorna. Lillan uppskattade inte ratsen dock. Haha. Bea och Vincent tvättade under tiden så var med till tvättstugan en sväng. 17.20 åkte vi hemåt. Stannade vid sibylla och åt. Var hemma 19.30 eller nått sånt.

Sitter nu och kollar på datorn bara. Borde sova men vet att så kommer de inte bli. Msn är rätt stendött tyvärr. Måste ut och hämta hö också. Jippi.

Uppsala nu.

La mig 04.30, vaknade 09.30 :) Fan jag som alltid brukar sova minst 12 timmar mår bra utan så mycket sömn. Men känner i kroppen att solen gör allt mycket bätte. Allt känns bättre faktiskt. Idag mår jag bra, glad. Natten var kul. Mycket prat om ingenting.

Har duschat, sminkat mig, pratat med Bea på mobilen, pratat på msn snabbt och kollat alla måste-kolla-sidor ^^ Nu ska jag blåsa håret sen åker jag och Simon iväg :D

Kommer hem nångång på kvällen. Puss hejs.

Sen kväll för länge sen.




Svacka.

Var så glad tidigare idag och nu känns allt värdelöst. Fattar inte hur det kan ändra sig så. Men vet inte vad jag ska göra åt de heller. Var ut med hundarna på kvällen, kallt och blött överallt. Mörkt. Men hundarna var tack och lov duktiga och lyssnade. Annars hade jag nog fått ett litet sammanbrott och lagt mig i snön. Känns som jag skulle behöva gråta en stund, släppa allt. Men nej vi spar på allt så blir smällen mycket högre sen när de inte går längre. Så gör man om man heter Madeleine.

Jag ska snart gå och sova. Inga inne på msn, eller ja inga säger nått. Ska käka ett äpple, skakig och mår dålig. Matbrist men ja så kan de gå. Funkar fint ju.

Imorn Uppsala med Simon, Lillan och Marcus kanske. Skulle åka in vid 11.30 tror jag. Simon ska köpa kläder hehe. Jag ska inte köpa nått. Däremot ska vi våldsgästa Bea med sambos. Jag känner att jag måste gosa med råttor!

Har förövrigt städat alla burarna nu på kvällen.

Nej den som läser de här, ha de bra. Btw så är de 13 dagar tills jag fyller 22 år. 12 dagar tills jag får provresultaten.

Rosa naglar.

Tim fick för sig att dra ut på vägen idag. Jagade honom och fick tag på honom tillslut. Arg arg. Han fattar inte att de inte är okej att jaga folk som går på vägen. Han ska ju bara hälsa men farligt värre. Iaf när jag fick tag på honom knäckte jag en nagel. Fans jävla helvete. Jag hade bra längd och allt. Blev till att klippa av dom en bit, slipa bra form och passade på att måla ny färg. Favoritfärgen, en klart rosa med massor av glitter.

Jag har en massa tvätt att vika med orkar inte, källaren är full av lakan och sånt som ska ner. Juste Casper och jag tränade på ligg och sitt på avstånd. Gick så himla bra, han är ju snart 9 år lixom. Många år kvar hoppas vi. Tim är inte lika snabb, han gör allt sååå långsamt haha.

Bjuder på en bild idag ^^ Jag vill klippa kort hår igen men dumt dumt. Har tagit sån tid att få den här längden på håret. Men klippa upp kanske vore nått! Notera att håret är uppsatt. Har ner till skuldrorna nu.


Jävlar.

Tänkte gå och lägga mig i bra tid igår, 05.30 idag låter väl bra? Haha. Solen var påväg upp och pappa åkte till jobbet. Då slog det mig att jag är en hemsk människa. Men kul var det! Kollade på New moon och msn på ^^ Natten är då alla roliga är vakna ;)

Vaknade först 09.40 men var helt körd i huvudet så la mig igen. 14.10 vaknade jag och undrade vad klockan var. For upp när jag såg de. HAHA. Frukost vid 15. Fint de.

Har nu städat, vikt kläder och Jinx rastas. Min gosegris. Lyssnar på musik högt. Msn är på offcourse. Tänk va mycket roligare de har blivit :D Och mobilen är inte alltid tyst länge. Man blir glad då.

Imorn ska jag och Simon in till Uppsala, han ska ha nya kläder och sen ska vi hälsa på Bea :D Gosa med råttor! Och ja Bea jag läser din blogg ;) Du får nudlar av mig i present om de blir bra?

Nu ska jag vidare. Puss

Onsdag idag va?

Bra koll på dagarna men tror de är onsdag. Idag skulle jag gå upp 08.00, tänkte jag kunde snooza en gång, 9 min till bara. Men på nått sätt stängde jag av larmet istället. Men vaknade 08.21 och for upp. Nu var Lillan redan vaken så var ju ingen katastrof. Gck ner och solade vid 9. Solade ryggen först, ställde in på 50 min. Tänkte jag skulle vända efter halva. Jo jävlar. Sloknade istället. 50 min på ryggen var bra skönt! Lite lätt röd nu. Vaknade av att de va sååå kallt, källaren är ju inte uppvärmd direkt. Så vände på mig och fick upp värmen igen. 2 timmar efter jag gått ner kom jag upp igen ^^

Har gosat massor med Jinx som vart megamys. Han tror att det är okej att han ligger i sängen och sover numera. Jinx är en kanin för er som inte vet ;) Rumsren så bara han håller det också så får han vara i sängen ^^ Skiter väl jag i. För övrigt är jag rätt nöjd med möbleringen! Brukar inte vara de.


Tja mina läsare.

Mohaha jag är trött men speedad. Lycklig och allt känns jävla bra. Sitter i morgonrock, linne och leggings och glor på datorn. Omgiven av massor av ljuslyktor <3 Blir lite varmt dock.

Idag har jag möblerat om, förvånade?! Haha. Kan bara inte låta bli. Men blev bra den här gången! Så nu sitter jag vid fönstret igen. Har ställt kaninburen i ett hörn så den snälter in fint faktiskt. Ser inte så sjukt stor ut! Sen har jag Jinx och hans bur bakom mig nu. Inte så jättenöjd med just den delen men är bara tillfälligt tills alla 3 facken är klara.

Duschade på kvällen och skrubbade mig så jag var heelt röd! Skönt. Nyrakade ben och nybäddat i sängen = kärlek. Ska nog krypa ner i sängen :)

Imorn ska mamma in till akkis, ge trombocyter igen. Dom ringde idag och hon som var in idag ^^ Kl 09.00 ska hon vara där, betyder att jag måste gå upp med hundarna :P

Död till kaninerna.

Ta inte rubriken på allvar ;) Älskar mina småttingar. Alltså jag gick och la mig rätt sent, kaninerna fick mat och vatten precis innan. Jag sover med öronproppar, är så lättväckt. Men inatt har trots det vaknar flera gånger i timmen :( Kaninerna sprang omkring i buren som jävla idioter. Bara Bullen och Krypton såklart. Ninen och Lingon är sjukt lugna. Dom sprang runt runt, hoppade på väggarna, flyttade på toalådan och såvidare. Ju mer man lyssnar på skiten desto svårare är det att släppa de och somna om.

Så fram till 06.42 låg jag och svor för mig själv. Förbannade dagen dom föddes. Btw blir dom 1 år iår. Men jaja. Är pigg nu så. Gick upp 09.39. Natten var förövrigt kul!

Mamma är inne i Uppsala med Tim. Han ska ha nytt halsband och koppel hehe. Jag kom på en skiiitbra sak. Jag ska spara pengar och gå på kantarellsökskurs med Tim! Fan jag kommer äga mamma och pappa då ju! Vi är skogsluder halva familjen ^^ Plocka svamp är sjukt kul. Hehe vi har bra många kg kvar i frysen. Dagens frukost blev två tekakor och stekta kantareller D:

Nej nu ska jag ut i garaget och fylla på hötunnan! Snart dags att köpa mer hö.

Nytt inlägg

Ja juste har ju blogg också. Glömmer bort den lite.

Lördagen började med en grovstädning hemma, överallt skulle det städas men blev lite här och var istället. Men rent blev det haha. Sen började Lillan och jag sminka, måla naglar och sätta på oss kläder. Sminkningen blev skitful! mörkgrönt typ. Inte alls min färg. Svart klänning, mörkgrå tröja och temagrejen blev gröna leggings. Haha. På med höga stövlar och klara för avfärd.

Kom på innan vi åkte att jag inte hade ätit än, kl var då efter 16. Ooops. Så la ner tre brödbitar. Marcus och Linus fick sitta ibak. Kul resa in till stan sen ut till Gottsunda och inflyttningsfest hos Bea, Robert, Vincent och Emil. Marcus och Linus höll på att dö ett tag. Homofobungar ;) Diggar Emil!

Blev en hel del folk, knappt nån man kände så Lillan, jag, Marcus och Linus flummade i köket. Marcus ville åka hela tiden. Linus klunkade i sig julbrygd och visade att han kunde få axeln ur led, kändes rätt sjukt. Sen gjorde han nått konstigt med handen :O.

Bea och Roberts råttor var pyttesmå! Nyfikna och hemskt söta. Mycket aktiva små rackare som jag planerar att stoppa i väskan nästa gång :D (a)

Vi åkte därifrån 20.45 tror jag, hela vägen till Mcdonalds för lite kvällsmat. Lillan fick betala ;) Mohaha. Sen skulle killarna till Brantingstorg där deras kompisar väntade, en av dom var hundvakt till sin syrras gigantiska mastiff. Hehe 80 kg muskler och is på marken. Killarna hade inte så mycket att säga till om!

Sen åkte vi hem!

Söndagen gjorde jag ingenting. Förrens kl 02.10 idag då jag vaknade och fick springa och spy. Jippi! Kl 04.30 la jag mig igen så mår rätt pyton nu. Nyponsoppa hela dagen. Simon är dålig han också och ligger i sängen.

Mamma köpte blåbärssoppa till oss nyss :D

Fredag är snart slut

Ja snart är det lördag. Jag är lite lätt berusad haha. Tänkte jag skulle vara nykter imorn så tog det idag istället. 2 smirnoff och 3 groggar = världen snurrar :D Mamma och jag i ett nötskal. Hehe.

Precis när jag tagit första klunken smirnoff kommer Marcus, Nisse, Robin och Linus och vill ha skjuts fram till kiosken. Så bara att dra på sig jackan och hoppa i skor barfota. Jippi. Mamma och pappa var rätt så runda under fötterna så hade inget val. Iaf fram så dom fick köpa chips och dricka. Hem och börja sitt glada drickande.

Annars idag blev det en lång promenad med mamma och hundarna. Mycket skönt! Köpte även ett halsband och ett par GRÖNA leggings. Hehe.

Ikväll tänkte jag lägga mig tidigt! Var länge sen ;) Nu ska jag hitta på roligare saker! Lillan kommer hem 01.15 eller nått sånt skit.

Gårdagen och idag

Igår gjorde jag inte så mycket spännande. Det enda som hände var när jag hade vart fram till våla med Lillan och Marcus. Påväg hem när jag ska svänga in på lilla vägen som går runt huset så började jag svänga in till höger då bilen tappar fästet i all snö och glider snett framåt istället :S. Rakt in i en jävla snövall. Tur i oturen att den var där annars hade jag åkt ner i diket istället haha. Satt ju bra jävla fast! Marcus försökte putta loss men de gick inte, sen fick han in en knuff och jag backade på utav bara fan. Tacka fan för att jag lossnar, spinner lite i snön och åker ner med bakdelen istället. OMG. Då var jag bara så jävla trött på snön så dampade lite på Marcus. Pappa kom då. Så han fick ta över och jag puttade på ibak så kom vi igen all snö och ut på vägen igen.

Vänster blinkers och en del under kofångaren lossnade. Men pappa var snäll och fixade det. Det var dagens händelse.

Idag har jag inte gjort nått. Däremot tänkte jag dra på mig kläder och gå ut och gå med Tim. Sol ute ju :D Sp det ska jag göra nu.

Onsdag.

Visst är det onsdag idag va? :P haha. Blev en rätt okej tid inatt när jag la mig men desto värre när jag vaknade. Illa!

Idag måste jag plugga stenhårt tyvärr. Men nu ska jag gå ner och äta lite frukost typ.

Tisdag och sol

Man blir glad när man vaknar och det är sol ute! Gick upp 08.30 idag. Stolt. Blev inte så många timmars sömn men det känns riktigt bra ändå.

Jakten på nått grönt till lördag fortsätter. Haha får väl måla mig med vattenfärg eller nått.

Har förövrigt målat massor på buren idag! Börjar se riktigt bra ut ju :D Tänkte jag skulle ut och gå en stund snart. Ska locka med Lillan ;) Haha.

Men först ska jag slipa och måla klart det sista som ska vara vitt.

Översta facket klart :D


Natten är här.

Jojo jag sitter fortfarande vaken :) Illa det här hur lätt man vänder på dygnet. Måste faktiskt sluta med det.. Dagen var rätt meningslös. Målade bur, handlade mat med mamma. Fast hon var supergullig och köpte högblank lack till mig som jag ska ha till buren :D

Har målat blått i mitten facket nu också :D Fast har inte målat asfalt än, det klibbar så sjukt och måste torka typ 2 dagar för att bli bra. Och med två kaniner i där funkar inte det ^^ haha. Men blått är klart iaf. Blev väl bra.

Jag ska strax sova. Öronpropparna är ett måste för att jag ska kunna sova. Ensam sover jag så lätt :( Vaknar av minsta lilla ljud!

Nej god natt min lilla skara läsare!

Ny vecka

Var fan tar dagarna vägen egentligen?! Idag blev jag väckt 12.30. Ooops. Mamma hade hämtat posten och ett brev från akademiska var till mig. Hon trodde det var provsvaren så ville att jag skulle öppna. Men det var bara en ny tid :( 30/3 kl 14.30 ska jag till blodmottagningen igen. Då får jag veta svaren. Hoppas såklart att det inte är nått men tänk om jag har nått annat också!

Helgen bjöd på en burrenovering. Först slipning av hela buren på utsidan. Sen spackling. Massor av spackling! Efter det en slipning till. Sen kunde jag börja måla! Vitt på utsidan blev det. Sen fick Jinx flytta ut i hallen så kunde jag börja med översta facket. Samma visa där, slipa, spackla, slipa och måla. Svart 20 cm upp på väggarna och resten babyblått. Urk. Men fick inte ta all vita färg. Och då var blå den enda färg vi hade. Men blev iaf rätt fint. Kan ju alltid måla över den blåa färgen sen.

Har gjort det översta facket klart. Ska bara vänta på att asfalten torkar och det tar några dagar. Började med mittenfacket idag. Spacklat klart så ska slipa snart. Sen måla blått, den färgen torkar på 1 timme.

Inatt låg jag och solade 1 timme :D Sen en varm dusch på det. Börjar få lite färg nu! Najs.

Nu ska jag slipa.


Är våren påväg?

Blev väckt 11 eller nått av Lillan idag. Skulle kolla på Beas nya råttor som hon visade upp i camen :S Efter det var det dags för frukost. Stekte kantareller och hade på nybakat bröd <3

Sen kollade jag datorn en stund, skjutsade Lillan till Harbo. Njöt av solen ute ett tag efter det. Försökte hitta vit färg men hittade bara en massa brutna färger. Funkar inte så bra. Men ska höra med mamma snart var burken står.

Har städat burarna, klappat ninerna, bytt gardiner, dammsugit och satt upp en ny sänglampa och en fönsterlampa. Skönt att ha det gjort!

Nu ska jag torka av golvet, eller ja först ska jag försöka få in Kryppan och Bullen!

Hehe.

Simon, Lillan och jag hade kul på kvällen :)

 


Fredag

Så var det fredag igen. Kul, verkligen. Måste bara få skriva HAHAHA.

Idag har jag solat 50 min, duschat, städat alla tre burarna med nya mattor! Vart så fint så. Tänkte kolla med mamma om vi har nån färg hemma. Då kan jag måla ett fack i taget så ser det ännu bättre ut. Medan facket måla kan dom få sitta i en innebur istället.

Annars är det fint. Hehe. Helgen är inte planerad ännu men finns alternativ iaf. Kanske en tur in till stan? Får se. Sitter i nattlinne fortfarande, har inte orkat dra på mig nått annat men snart så. Tänkte en långpromenad i solen skulle passa idag. Tim och jag! Så ska det bli nu så ha det bra läsare! Jag ska bara dammsuga av rummet först.

Nån som är intresserad?

Ser att nån har haft kul och läst flera inlägg ^^ Haha. Hoppas du hittade nått av intresse ;)

Kväll igen.

Slår snart rekord i antal blogginlägg på en dag ;) Jag håller på att tvätta matta nr 3 och 4. 1 och 2 hänger och torkar. Nr 5 och 6 ska in om 20 min. Då har jag 6 rena mattor till burarna. Fy fan va skönt. Jävlar om dom smutsar ner dom igen ^^

Sitter och äter havrefras. Eller tror att det kanske är rågfras. Höften gör inte så ont längre. Underbart ju :D Under dagen har jag fyllt på hö och spån, lekt med hundarna ute och vikt kläder. Städat nån bur blev det inte. Vill ha rena mattor innan jag skrubbar rent burarna. Men ska byta i lådorna iaf. Har en skitsmart idé. Jag vill ha både kanin, marsvin och råttor sen. Och är jag smart och lyckas bära buren så ska jag ha 3-fackaren, då kan jag ha alla djuren i samma! Haha smart ju.

Nej nu ska jag käka vidare på mina fras :D

Nytt

Tröttnade på min design så blev lite nytt nu. Skittråkigt jag vet.

Solarium

Mamma kom hem tidigt, det var ju inte 2 veckor sen hon lämnade utan bara 1 så hon fick bara lämna halv mängd. Jag som skulle hinna städa innan hon kom hem hehe. Men tänkte först sola lite för frös rätt mycket. Så 1 timme i solarum (a) Hejsan cancer. Dör jag så dör jag. Så enkelt är det. Visst familjen kommer väl sakna en men alla måste vi dö nån gång.

Så nu är jag varm och lite röd, lär ta ett tag innan jag börjar få färg! Höften värker rätt bra och är rejält svullen. Kan sitta i upp till en vecka läste jag. Skoj. Hoppas att dom hittar nått vettigt då. 1 månad skulle det ta ungefär.

Dammsög köket nyss så det är klart. Nu ska jag städa kaninburar ^^ Måste tvätta mattorna också men vad ska dom ha i botten då? Suck.

Tim och jag lekte kurragömma. Sen jagade vi varandra. Kul hund. Han fick också vara ute själv en stund fast kollade i fönstret hela tiden så han inte gjorde nått dumt. Men han lekte i snön helt själv.

Nej kaninburarna var det ja!

Brödet gräddat

Nu har jag gräddat klart alla 11 bröden. Nu ska jag bara städa också :( Helvete vad med disk!

Akkis akut.

La mig sent och blev väckt av mamma 09.30. Dom har precis ringt från sjukhuset och bett henne att komma in och lämna trombocyter. Hon gjorde det för 2 veckor sen och nu har patienten som är en perfekt matchning blodmässigt blivit dåligare och är i akut behov av mer. Så mamma som precis gjort klart en stor deg för tunnbröd måste lämna den och åka in såfort som möjligt. Tappningen tar 2 timmar.

Så jag har stått och kavlat ut tunnbröd, nått jag aldrig gjort. Men dom ser okej ut och ligger för sista jäsningen nu. Ska börja grädda 11.00. Hehe. Men det är ju klart att mamma stället upp, hon räddar bokstavligen talat en människas liv!

Så både mamma och Lillan är där idag, jag igår och Lillan i förrgår också. Hehe vilken vecka. Nu ska jag gå och kolla till Simon, han ligger tydligen hemma sjuk idag.

Vilken dag!

Kl 12 var jag sminkad, klädd och färdig att åka! Stannade i Harbo och tankade snabbt. 12.40 var jag inne i stan, har precis åkt förbi svandammen och ska svänga upp mot sjukhusområdet när det smäller. En kvinna har missat att jag saktat in och kör in i bilen bakifrån. Jag ligger i höger körfält, man får endast svänga till höger där. Vad fan är då hennes problem?

Nu körde jag väldigt sakta och hon hann få ner farten mycket så smällen blev liten, jag hade snö i bak och hon i fram så inga märken såvitt vi kunde se, gjorde inte illa oss heller så efter några minuters prat åkte vi båda därifrån. Kl var då 12.55, 5 min att hitta en parkering och ta sig till rätt ställe. 13.25 stod jag i receptionen :( Fans jävla skit. Fanns inte en enda parkering! På hela JÄVLA sjukhuset, vafan! Så fick åka ner till Flustret och parkera där. Sen ta mig hela vägen upp, leta rätt på rätt hus, jättelätt, eller inte. Upp för 5 trappor eftersom ingen hiss kom och anmäla mig.

Får träffa min läkare för dagen, han berättar om provsvaren, att jag fortfarande hade förhöjt värde av blodplättarna men resten var bra. Vi pratar om olika anledningar till varför det är förhöjt. Att det kanske är normalt för mig och ingen fara, att jag har en sjukdom som inte har visat sig än eller en genetisk sjukdom. Och för att få veta vad det var behövdes det tas fler provet. Visst tänkte jag, blod går bra att ge. Men det var inte vad han hade i tanke. Nej benmärgsbiopsi skulle det vara också :S WTF! Jag blev rätt nervös, fattar väl själv att det inte kan vara allt för skönt :(

Men fick börja med att lyssna på hjärta och lungor, känna på lymfkörtlar och mjälte. Allt bra. Sen kom det där jävla provet. Först klämma och känna över höfterna. Låg på mage. ONT säger jag bara. Ha klämde så hårt. Sen blev det en ytlig bedövning, aj! Efter den hade verkat, en ENORM spruta med mera bedövning, nålen var gott och väl 1 dm lång och grov. Hehe. Kände hur den gick in. Ujuj. Vi det här laget var det läkaren, 2 sjuksköterskor och ännu en läkare där inne. Läkare nr 2 var mkt snygg! Han var tydligen lite mer erfaren med såna prov än min. Dags för biopsin. Nål nr 1 in. Borras in i höftkammen för att få upp lite äckel. Efter ett jävla tryckande som kändes nått sjukt mycket. Knakade om benen och kändes hela vänster ben ner till tårna. Efter några min konstaterar dom att nålen är böjd. Nål nr 3 hamnar tillslut rätt, jag ligger och biter i armen för att inte låta. Skrattade till en gång och det var uppskattat, inte ofta det hände. Dom tycker det var spännande att jag bjöd på lite motstånd. Tycker inte jag. Precis när dom drog upp provet var nog värst. Kändes helt sjukt, går inte att beskriva. Och tack och lov så räckte det första provet. Hade dött annars.

Fick dessutom ta ett stick i fingret, fan vad jag hatar det! Sen när allt var klart ett vanligt blodprov också. 1 timme tog allt och vid 14.20 var jag påväg till Bea.

Så var där från ungefär 14.30 till 22 ^^ Var med och köpte deras nya säng. Hehe kul att se Robert köra bil ^^ Blev en hel del åka runt och fixa saker. Men det blev bra den! Emil lagade mat :P Hehe. Sen åkte jag hem.

Sitter i sängen nu med Tim i knä och datorn också såklart. Gör förbannat ont där dom tog provet, är svullen och varm. Tycker det är konstigt att man inte får veta sånt i förväg, hade gärna velat veta att jag skulle ta ett sånt prov. Då hade jag t.ex. inte tagit bilen själv. Men men. Gjort är gjort. Vill lägga mig ner nu men gör så ont. Men skiter snart i det!

Nej godnatt! :D

Sjukhuset idag!

Vaknade 9 imorse av att solen sken in i rummet, mys! Jag städade rummet igår så nu jävlar är det rent, men möbleringen ser ut som fan. Har lite för mycket möbler för att jag ska kunna ha det som jag vill. Nu har jag iaf tv igen. Hehe.

Idag kl 13 ska jag vara på blodmottagningen på akademiska. Får se vad dom har hittat för skoj. Sen tänkte jag nästan ta en sväng till Bea. Men får se, hon kanske inte är hemma ens. Annars åker jag hem.

Resten av veckan är oplanerad. Får se vad som händer, kanske åker in till stan nått :P Hehe.

Måste bara skriva att jag nog aldrig har mått så bra som jag gör nu! Jag är glad och mår bra. Känner mig nästan lycklig. Så ska livet vara.

Nej nu ska jag sminka mig och hitta kläder! Bye!

:)

Bild från Kungsberget, låg invirad i min varma filt och lyssnade på ipoden :D



Marcus i Kungsberget! Snyggt ;)


Mål nått.

Idag har jag nått ett mål! Jag är förbannat stolt över mig själv. När man försöker går det inte men när man slutar funkar det. Jadu helt skruvat men som sagt, jag är sjukt stolt. Bild från dagen, webbkameran ger sjukt ljusa kort på dagen :P



Dags för uppdatering.

Nu var det ett tag sen jag skrev. Har haft en del annat för mig. Kaninerna inne mår bra. Lingon är nedklippt nu så får se om hon får teddypäls sen. Spännande. Om hon får det tänkte jag leta reda på en hane med bra öron och självklart teddy!

Men som sagt vi får se. Annars då. Hehe ;) Maddis är numera Madde. Behöver inte säga så mycket mer ;) Mohaha. Men kul VAR det. Jävla torrbollar. Lördagsnatten bjöd på överraskning och chock!

Nu sitter jag på msn och pratar med två killar. Camen igång och Tissen ska gosa, wii ajjj. Ska ligga under halsen när jag sitter upp :S Haha.

På onsdag ska jag till akademiska. Jävligt kul. Ska se vad som är fel på mitt blod.

Tissen ligger bakom datorn nu och slår med svansen, han är nog arg på mig. Hehe. Och juste, jag har möblerat om totalt i rummet :P

Nu ska jag ägna mig åt msn istället. God natt.

RSS 2.0