Lördag snart slut.

Hm, åkte jag till Evves morfar framåt kvällen där Evve va och red. På vägen dit höll jag på att krocka med en flock kalkoner och höns som traskade omkring på vägen... Bra.. Fick krypa bakom dom ett bra tag tills dom gick in på en tomt. Duktiga ägare som håller koll på djuren. Sen va vi där ett tag, åkte sen in till Uppsala, E4:an. Jag med min bil och Evve med Patriks. Hans gick ju liiite snabbare. Var ute vid Jälla hos hans föräldrar. De va kul :) Men va inte där så länge. Åkte hem efter 23 nån gång. Gick fint hem, mycket djur ute bara. Flera rävar med ungar :)

La mig 01 ungefär och somnade direkt. Vaknade av att Tim smyger upp i sängen så ner med honom igen för att sen somna om. Sov länge. För länge. Har typ inte gjort nått kul idag. Vart en rätt osocial dag. Plockat hallon med Lillan, städat lite smått och tagit de lugnt. Nu på kvällen åt vi glass med varma hallon. Nog en av dom godaste sakerna jag vet.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Lillan och jag skulle kolla på Alice i underlandet men får se om de blir så eller inte. Nu ska jag föra över bilder från mobilen :)

Btw fick jag provsvaret från de blodprov jag gav den 19:e. Skriver normala värdena inom parantes.

Hb blodvärde = 127 (120-150)

Vita blodkroppar = 13.6 (3.5-9)

Blodplättar = 528 (150-350)

Så inget är ju förändrat, blodvärdet är bättre nu men dom andra två är fortfarande måttligt förhöjda.


Sendrag, ögoninflammation och mardröm

Helt sjuk natt blev de. La mig vid 00 eller nått sånt, slökollade på tv och skickade lite sms. Vid 01 ringde mobilen så pratade en liten stund :) Vafan ringer du ^^ Sen somnade jag ganska direkt, vid 03 vaknade jag upp av värsta mardrömmen, grät som en galning och va lite lätt förvirrad. Somnade igen och vaknade vid 04.30 av att det värkte i höger vad. Sendrag ;( Fy helvete va de gör ont! Låg i flera minuter och försökte få de att gå över men inget hjälpte, gjorde så ont att jag grät. Tillslut släppte det iaf. Somnade och sov ända till 12.20. Vid de laget sved de fint i ögonen. Härligt röd.

Mamma ropade att jag skulle komma ner och äta nybakat bröd. Galet gott! Pumpafrön, solrosfrön och müsli var det i. Mamma tyckte jag skulle ta en atarax och gå och lägga mig igen men då kommer jag gå runt i typ dvala hela dagen och de har jag ingen lust med.

Ska iaf ge mig på att tvätta båda hundarna, luktar snusk om dom. Lär ju ta några timmar. Kanske jag vaknar till. Sen ska jag försöka gå lite så kanske smärtan i vaden släpper snart. Har precis lagt över en massa filmer på usb-minnet som är på 16 GB. Ska köra de via Ps3 ikväll så kan vi kolla på tv:n nere. Nice.

Men nu ska jag bada Tim tänkte jag. Bye bye.

Vila i frid Jinx

Fan att jag sålde honom. Men de är ett misstag jag får acceptera och gå vidare. Fin va han!

 


Härjedalen typ.

Sitter och kollar på ikonen för blogg.se titt som tätt men finner ingen som helst motivation att skriva ett inlägg. Var ska jag börja? Vad ska jag ta upp? Så då struntar jag helt enkelt i det.

Men ska ta mig i kragen nu. Åkte till Härjedalen med Evelina 12/7. Patrik, Robin och Adde va redan i där uppe. Va både bra och dåligt där. På onsdagen va iaf jag tokfull och gjorde lite lätt störda saker. Men kul va de. Vi kastade bland annat tärning, fick man en 6:a skulle man ta ett halv shotglas med Bacardi Torched Cherry. Fick en hel del 6:or om man säger så. Resten av kvällen spenderade jag och Evelina i telefonen. Mycket roligt men vart inte så mycket vettigt sagt kanske ;)

16/7 åkte jag och Evelina hem igen, åkte 15.00 och var hemma 21.15. Lite lagom trött sådär. Slökollade datorn som jag inte gjort på hela veckan, fanns en del att ta igen om vi säger så. Sen blev de lite telefonprat igen innan jag gick och la mig.

Lördagen minns jag inte vad jag gjorde, antagligen inge vettigt. Satt vaken till 00.45 då jag gick ner till bilen för att åka hem till Emmelies föräldrar och hämta henne. Pratade med Christian som va liiite full :D Pratade typ 1 timme medan vi va påväg till Arlanda. Massor av djur på vägen, bland annat en liiten rävunge som traskade omkring ensam på vägen. Lilla skrutt då. Va vid Arlanda typ 02.30, hämtade hennes föräldrar sen åkte vi hem, vid Vallhov utanför Uppsala funderade jag lite på vad de va för djur en liten bit från vägen på en åker. Kom närmare och insåg att de va en stor flock med vildsvin :S Vafan.  Visste inte att dom va så stora och svarta :O

Väl i Harbo igen släppte jag av dom andra och ringde upp Christian igen så pratade några timmar med honom :) Vid 06.30 la jag mig för att sova. Gick upp 4 timmar senare. Dagen flöt på utan nått speciellt som hände. Pratade i telefon lite senare på natten sen sov jag rätt tidigt.

Idag har jag vart till vårdcentralen och lämnat blodprov. Ställde klockan på 07.15 och 07.30, skulle vara där 08.00. Kl 07.45 vaknade jag och kollar på klockan. Jävlar. Har inge minne att mobilen har larmat. Kollar i spegeln och ser att mina ögon är tokröda. Ser ut som fan. Slänger på mig lite smink och cyklar fram.

Väl hemma blev de att ge hundarna mat, mamma va inte hemma. Ut med dom sen vart de lite småplock. Åkte fram till tempo och postade ett brev ;) Mohaha. Sen va mamma hemma när jag kom hem. Färgade hennes hår och hon färgade mitt ^^. Mörkbrunt såklart.

Nyss åt jag mat, rostbiff, rökt bog och lite blandade grönsaker och potatis i ugn. Mycket gott. Nu vet jag inte vad jag ska göra.

Fick veta idag av gamla grannen att Jinx inte längre lever :( Fan fan fan. Har ångrat flera gånger att jag sålde honom. Eller sålde va fel ord för människan har fortfarande inte betalat för honom.... Men de är väl såhär man lär sig saker?

Vet inte vad jag ska göra nu. Lyssnar på en så underbar låt: Takida – Never Alone Always Alone - Box Room Version

Solbränd

Ja men grattis, jag, mamma, pappa, Simon och Lillan åkte till Ön idag och låg på stranden från 11-16. Skönt. Haha. Låg mest i badet med simon. Kastade boll och sånt skoj. Sen va mamma och pappa ner med oss också. Kastade den där bollen som studsar på vattnet. Kommer inte på namnet. Massa kul va de iaf ;) Vågorna va höga så fick ju kämpa för att kunna stå stilla. Haha

Iaf så kände jag inte ett skit av solen. Åkte hem 16, lagade mat och så. Sen duschade jag vid 18 och då började de bränna utav bara helvete. Axlarna och framsidan är helt rött. Gör sjukt ont. Hoppas att det försvinner till imorn eller nått.

Annars har de vart lugnt. Planerat lite för sommaren. Får se hur de blir med de. Nu ska jag snart sova eller nått :P

Pussar

Midsommar och framåt.

Har helt glömt bort att skriva blogg. Midsommar firades hemma i Östervåla med härligt folk! Grillade, drack och hade mysigt. Jag knep förstaplatsen för dummaste saker gjorda. Men jag va helt galet glad, låg på gruset ute, i vit tröja och skrattade helt hysteriskt medan jag pratade med katten Lucifer. Eller som när jag vispade grädde till efterrätten, välte hela skålen men fortsatte vispa ändå. Sen skulle jag städa upp dedär också. Eller som när jag gick på vägen, eller va nog en hel del i diket också, med skorna i handen. Sen skulle jag gå hemåt men hade tappat bort skorna, försökte få Robert att fatta de. Men jag hade dom i handen tydligen.

Sen åkte jag på rumpan nerför trappan. Aj aj aj.

Men de va en jäkla bra midsommar! Sov just inget den natten utan innan 07.00 va ja uppe och städade medan alla dom andra sov. Torkade bort chokladsås från typ halva köket. Resten av dagen va seg, vi kollade lite på film och åt mera grillat.

Resten av veckan var lugn. Simon och jag gjorde knappt nått vettigt. På onsdag kväll städade vi som galningar! Sen vid 23 kom jag på att jag skulle baka. Gick rätt okej men blev inte så bra som jag hade hoppats. Men gott va de! Vi åt mat vid 00.20.. Panerade fisk och stekte. Gott! Sen vid 02.15 hoppade vi in i bilen och åkte mot Arlanda. Hämtade upp en saknad familj! Var vaken till 07 = 25 timmar vaken. Va inte de minsta trött.

På vägen hem från Arlanda träffade vi på: 2 älgar, 2 rådjur, 3 rävar och 4 grävlingar. Grävlingarna va lätt sötast! 1 hona och 3 ungar som satt på vägen och lekte. Åhh. Sen såg vi massor av katter också.

Nu sitter jag inne och typ dör av värmen. Bea och Robert är här :D

Bye!


RSS 2.0