Eckerölinjen

Tänkte jag kunde skriva lite om i torsdags när jag, Vickan, Evve och Patrik åkte Eckerölinjen

Jag tyckte jag va sen iväg, åkte 10.54 och vi skulle träffas 11.30 inne i stan, hemma hos Patrik. Kommer dit nån minut innan. Evve och Vickan är inte där, faktum är att dom inte ens är inne i stan ;) Haha. Smarta!

Så jag kilade upp till Patrik, kollade lite på datorn och så. Sen kom dom efter 12 nån gång. Vi gick ner till bussen som skulle gå 13. Fick våra platser. Resan till Grisslehamn sov jag större delen av, Patrik med.

Mesta tiden spenderade vi i baren på däck 7. Sen åt vi tjejer mat. Patrik hade släkt med på båten, 2 mostrar, 1 kusin och sin mormor. Herrejävlar vilker liv dom förde ibland. Sen när det vart livemusik i baren så överröstade Patrik och sin ena moster dom.. Haha. Allt är ju mycket värre när man själv inte dricker :P

Handlade för 517 kr och fick två fribiljetter trots att man ska handla för minst 800 för att få en ;) Vägen ner från båten till bussen bjöd Patrik på en riktigt snygg gångstil ;) Efter en hel del krångel kom vi alla på samma buss. Vägen hem va minst sagt kaotisk. Mycket bråk, skrik och hot. Kom till Uppsala en stund försent. Hamnade hos Patrik där vi åt korv med bröd. Va hemma 23.10.. Oj. In med marsvinen då, flytta råttorna som Bea och Robert tog med sig :D

Sen blev det sova!

Jobbig onsdag!

Skoja va trött jag va igår när jag gick och la mig. Helt sjukt. Va vaken från 03.00 till 01.00 så klarade nästan 1 dygn! Simon sov 3 timmar mitt på dagen, satt och pratade med honom. Jag på solaltanen och han på andra sidan räcket i hammocken. Sen slutade han svara rätt som de va, kollade över och då låg han och sov :D Gullunge ibland!

Så han fick sova, jag gungade hammocken ibland. Epilerade benen, fixade en massa och så. Sen la jag mig och solade vid 14 eller nått sånt. Somnade ganska direkt, 10 min senare ringde Vickan. Höll på att dö för hade mobilen under hakan. Iaf blev det att väcka Simon och göra sig lite normala för att sen åka in till Uppsala, igen.

Handlade all mat till midsommar, 650 kr kostade allt och då köpte vi kött för över 200 kr. Men vi är 8 pers som kommer dela på de! Var riktigt kul att handla och framförallt få träffa Evve och Vickan igen. Vet inte varför tjejer jämt ska krångla ^^

Kom hem på mot kvällen nån gång. Lassade in all mat i kylskåp och frys. Ut med hundarna och allt sånt som måste göras. Sen satt jag ute på altanen med datorn och kollade på tv. Va riktigt skönt. Solen lös och de va lagom varmt.

Somnade till i soffan en stund, vaknade av sms. Somnade igen och så höll de på en stund. Tillslut gic jag upp och la mig :P Simon sov i min säng också :S Men han låg och kollade på Farsan medan jag sov. Galna unge.

Idag gick jag upp 7, ut med hundarna, städade upp lite och nu sitter jag ute på altanen. Ska sminka mig och fixa håret, de står åt alla håll typ. Ska väl åka hemifrån vid 10.45 eller så. För klockan 13.00 ska jag, Evve, Vickan och Patrik åka bussen till Eckerölinjen ;) Wiho.

Så ska dra vidare nu! Ha de fint alla.

Superbra!

Igår träffade jag Victoria, va sisådär 1 år sen! Glad över att se henne igen :) Ska passa hennes marsvin, Hugin och Munin va de va? Söta små grabbar som får bo i 3-fackaren under beas kanin. Så överst bor hamstern, mitten kaninen och längst ner marsvinen ^^ Va länge sen man hörde kuttrandet från marsvin :D Mys!

Dom fick vara ute med kaninerna till kl 18 igår, uppskattat!

Blev tidigt i säng igår, redan 23. Men jag kunde inte sova, jag vred och vände mig, fick panik på myggorna, smsade lite men sen gav jag upp och kollade på tv en stund. Då somnade jag. Vaknade av larmet kl 03.00.  Va något trött då! Skit. Men bara att gå upp, sminka sig och göra sig klar för att åka till Arlanda. Mamma, pappa, Lillan och Marcus åker till Turkiet idag! Jag och Simon är djurvakt. Va vid Arlanda strax efter 05. Pussade familjen hejdå och sen drog vi hemåt. E4:an norrut. Gick fiiint ;)

Stannade på mcdonalds och åt "frukost" Har aldrig käkat hamburgare till frukost men de va rätt okej! Vet att Simon är rätt ledsen trots att han inte vill erkänna det. Köpte lite svindyrt godis på statoil sen åkte vi hem. Svängde in vid Bolandet och visade var vi brukade vara som barn och var vi bodde. (flyttade när jag var 9 år) Tror han uppskattade de, han var bara 4 månader när vi flyttade så han har inga egna minnen därifrån.

Kom hem vid 07. Ut med hundarna. Ska göra mat åt dom när jag är klar med inlägget. Sen ska jag flytta kaninhagen lite och städa i lekstugan. Ut med marsvinen, ska fixa en ramp åt dom så kan dom gå in i lekstugan också. Sen blir de lite sola. Ev åka in till Uppsala och handla mat på eftermiddagen!

Men nu måste jag kila, Simon ropar. Ska kolla på lyckohjulet med honom, hans nya favoritprogram...

Pussar till några

Random pics. (Mobilbilder...)



Min bil och Tim som älskar att sitta i den ^^ Han ÄLSKAR att åka bil...



Kl är typ 04.30 eller nått sånt, solen är uppe och jag ska sova ^^




Tissen som fortfarande har en kärlek i livet, syrran...



Tim när han inte får göra som han vill, som här hoppa upp i sängen..



Simon sydde tofflor i skolan ^^ Snygga va? ;)



Ny asfalt på 272:an, skitkul att köa...



Glass :D Citron, pistage, rabarber och Tiramisu.



Kaninernas lekstuga. Mys



Helgen och nu, en ny vecka

Helgen, tråkig är ordet som beskriver den bäst. Hände just inget, lördag kväll/natt va däremot rätt nice. Va så övertrött så allt va kul! Spec när de blev lite prat om grönsaker ^^ Skrattade nå sjukt men camen va på så ville väl se liite normal ;)

Gårdagen gjorde jag knappt nått, cyklade fram till affären med Lillan på kvällen bara. Sen poppade jag massor av popcorn. Mycket gott! Mamma läste ett sms jag fick från Daniel medan jag poppade popcornen. Felskrivning som blev rätt kul! Skulle stå: Duktig du är då ;) men han skrev: Fuktig du är då ;). Mammas ögon blev bra stora sen skrattade hon och frågade vad de va för sjuk kille ^^

På kvällen kollade Lillan och jag på Systrar i jeans. Sen gick jag och la mig redan 23.30... De är sjukt tidigt för att vara mig. Somnade ganska omgående och sov fram till 05.30 idag. Va vaken en liten stund, typ 30 min sen gick jag och la mig igen ^^ Somnade och vaknade 06.49 av min hemska smssignal. Närmare bestämt den här låten! http://www.youtube.com/watch?v=_HGoSYAOBQY

Efter ett par sms bytte jag ut den till nått lite lugnare ^^ Leona Lewis - I see you http://www.youtube.com/watch?v=O4jYr4502M0

Mycket bättre. Somnade igen men vaknade till efter ett sms och insåg att jag va hungrig. Rätt skönt att vara tidigt uppe.

Nu har jag hunnit fixa på altanen, matat hundarna, väckt Lillan och Simon och hjälpt mamma leta efter ett örhänge hon tappat någonstans i huset... Hittade de iaf sen. Nu ska jag dra på mig klänning och gå ut med hundarna. Måste flytta kaninernas hage så dom får nytt gräs också.

Ha de så kul alla ;)

Rubriklöst

Kommer inte på nån vettig rubrik men de är ju inte så noga sånt ;) Idag är de ännu en gång fredag. Veckan har vart lugn. Vart ute i solen en hel del. Hjälpt mamma med saker typ. Vågat göra nya saker ^^

Hade en liten svacka i början på veckan men de gav med sig rätt snabbt. Skönt med folk som kan lyssna! I onsdags fick jag mitt nya abonnemang med ett nytt nummer. Halebop vänner obundet. 3000 gratis sms i månaden, gratis att ringa inom halebop, 59 öre/min till alla andra. Soft för halva familjen har halebop och jag smsar mest ^^ Sen är de gratis att ringa mellan 00-06 fram till 31/8 ^^

Inatt sov jag lite halvdåligt och verkar ha fart omkring rätt bra med tanke på att jag hade lakanet som täcke när jag vaknade av alarmet... :P

Nu ska jag göra mig klar, ska åka med Simon till tandläkaren. Jippi. Lillan åkte till Uppsala för en stund sen, mamma ska åka till Morgongåva sen köra pappa till jobbet i Huddunge. Han ska äta på resturang med jobbet för att sen åka till Gröna Lund och leka med jobbkompisarna och cheferna ^^ Får se när han kommer hem och i vilket skick...

Nu ska jag fixa håret som btw är nyfärgat ^^ Mörkbrunt såklart. Nära på samma färg jag har naturligt :)

Ha de bra alla!



Uttråkad

Satt och klurade på den här igår men sen kom åskan och jag hann aldrig posta den. Så lägger upp den nu innan jag glömmer de. Lite udda frågor bara.

Vad heter du?: Madeleine

Ditt smeknamn?: Maddis, Madde,

När är du född?: 31 mars -88

Din födelseort?: Uppsala

Födelsevikt och längd?: 2340 gram och 47 cm lång.

Vilken skostorlek har du?: 39-40

Vad har du för klädstil?: Klänning ^^

Vad brukar du ha för slags underkläder?: Bh och trosor typ

Har du några piericing(ar)?: Tungan, tragus, helix och 3 vanliga i öronen

Har du några tatuering(ar)?: Nej

Vilken hårfärg har du?: Mörkbrunt

Har du färgat hår?: Ja men länge sen nu, är nästan min naturliga färg nu. Men har haft dom flesta färger ^^

Vilken ögonfärg har du?: Blå/grå

Röker du?: Nej

Snusar du?: Nej

Dricker du?: Händer men sällan.

Är du blyg?: Ibland, beror på sällskap

Vilket är ditt stjärntecken?: Vädur

Stämmer ditt stjärntecken in på dig?: Nej, knappt nått alls. http://www.ditthoroskop.nu/se/tecken_vaduren.htm

Vad är det bästa du vet?: Kommer inte på nått, lillan säger möblera om ;)

Vilken är den bästa känslan?: Glädje?

Hur många syskon har du?: Fyra, 2 yngre systrar och 2 yngre bröder. Födda 90, 91, 93 och 97.

Har du någon fobi? Vilken?: Ingen direkt fobi men ogillar att ringa folk innan nån svarat.

När var din senaste sjukhusvistelse?: I början på maj.

Vad äger du för mobil?: En SE W660i

Vad pluggar/jobbar du med?: Pluggar upp gymnasieämnen.

Vart skulle du vilja bo?: Överallt förrutom Östervåla.

Vilken är din favoritaffär?: Inredningsaffärer är kul!

Hur löd det senaste sms:et du fick och av vem?: Dröm sött. Natti. Kyss kyss av Daniel

Föredrar du att ringa eller skicka sms?: Smsa men ringa är bra när man har tråkigt ^^

Kan du byta olja på bilen?: Jorå de kan jag nog.

Sover du med gosedjur?: Nej, dom ligger på vinden ;)

Sover du naken?: Ja nästan jämt.

Vilken är din favoritfilm?: Day after tomorrow är grym! Twilight är himla bra också ;)

Vilket är ditt favorit TV-program?: Gränspoliserna och liknande är bra!

Vilken är din favorit artist(er)? Låt?: Just nu är det: Ne-Yo - Beautiful monster

Vem är den snyggaste kändisen?: Channing Tatum ligger ju högt ^^

Sitter du hellre vid tv:n eller datorn?: Datorn! Kollar knappt på tv.

Vad är du beroende av?: Folk att prata med.

Skulle du kunna dejta en 24 åring?: Alla gånger.

Har du någonsin blivit dömd för något brott?: Nej, har inte ens vart i kontakt med polisen..

Hur många gånger kuggade du på körkortet?: En gång på både teori och uppkörning, kan ha att göra med 40 graders febern som jag hade den dagen ;)

Vad har du för kläder på dig just nu?: Mörkblå/aprikosa byxor, aprikosfärgat linne och mörkblå tjocktröja.

Vad har du närmast dig just nu som är rött?: Mobilen

Lördagen - söndagen - måndagen

Äntligen lördag vilket betydde grillning i Harbo med Emmelie och okänt antal människor. Visste inte om nån annan skulle vara där.

Iaf gick jag upp vid 9, åkte fram till Våla och hämtade ut ett paket på Tempo. Vilket innehöll mammas och min nya epilator! En Braun Silk épil 7. Skrämmande dyr men helt underbar! Den andra va rätt slö så vi ville ha en ny. Så epilerade benen på morgonen, jäklar va bra den va!

Sen dusch, smink och kläder, åkte iväg vid 13. Skulle in till Uppsala och möta Emmelie på stationen 13.30. Kom dit lite för sent. Grymma kastvindar så vågade inte köra så fort. Vi handlade massor av mat på coop och åkte ut till systembolaget i stenhagen och köpte massor av cider ;) Haha.

Sen hemåt till Harbo. Där va Carro från klassen på jälla, Emmelies bror/Carros kille Jocke och Jimmy från Våla ^^ Vi fixade med maten, och fixade till på altanen. Sen blev det en helkväll med grillning, musik, prat/flams cider och vinbål :) Massor av kul även om jag stundvis nästan somnade. ^^

Sen när dom andra åkt hem låg vi och pratade strunt i lillstugan. Somnade vid 02.30 eller så kanske, tidigt för att vara mig.. men är man trött så är man. Vaknade vid 05, klarvaken så drog på skorna och gick ute i regnet en stund. Vet inte varför men de va väl kul. Hade bara klänning på mig så va rätt blöt sen men la mig och sov till 11. Emmelie gick ut vid 10 eller så. Frukosten blev grillspett.... gott.

Åkte hem vid 13 efter att ha sagt hejdå till Ems som åkte hem till Västerås igen. Blev en lugn dag rakt igenom. Inge bakis alls faktiskt! La mig i vettig tid också.

Idag är det måndag. Jag sov rätt länge, hade ont i huvudet när jag vaknade vid 7 så tog en tablett och la mig igen. Mamma väckte mig vid 11 tror jag de va. Idag fyller hundarna år :D Casper blir hela 9 år och Tim blir stor kille på 1 år! Just nu ligger Tim i min säng och sover...

Nu ska jag hitta på nått vettigt. Håller tummarna för att nya abonnemanget kommer imorn! Helt galet skönt att slippa telenor efter så många år.. Nu blir det halebop vänner istället. Obundet dessutom. Gratis sms.

Nu ska jag hitta på nått att göra. Tjing!

Nattugglan på bild, omg.

Tog bilden för nån natt sen. Kl 02.22 ser man såhär pigg ut ;) Har lixom inte ens smink på. Oh my där verkade jag nog väldigt ytlig. Typ.


Skolavslutning

Idag slutar Simon 6:an. Omg var har åren tatt vägen? Tänk när vi flyttade till våla, då va han bara 5 månader knappt. Nu är ungen över 13 år. Skit. Idag är det hans skolavslutning. Marcus slutade igår och Lillan i fredags. Mamma och pappa är på avslutningen, när dom kommer hem ska vi åka till Grisslehamn och ta Eckerölinjen. Skall köpa mig lite sprit ^^ Så kommer hem ikväll vid 22.00 eller så.

Nu ska jag äta nå frukost, gå ut med hundarna i ösregnet, ja vi har regn idag :O Herrejävlar lixom! Sen blir det smink och sånt skoj ;)

Tjohej.

Tihihi

Ja juste, dags för en update. Awesome ;)

Idag är det sooool! Massor. Inatt slog jag sovrekord den här veckan med 6½ timme. Haha. Nätterna innan va de 4 och 2 timmar. Inte mitt fel. Såklart. Lever i förnekelse.

Orkar inte vara seriös typ. Lyssnar på Madcon - Glow. Älskar låten! Hööög volym på den också. Ensam hemma och inga djur på rummet. Vibrerar i fötterna. Igår va jag, mamma, pappa och Simon till uppsala. Bokade resan till Turkiet så den 23 Juni åker dom ner. Mamma, pappa, Lillan och Marcus. Jag och Simon kommer vara hemma den här gången. Får se hur mycket bråk det blir. Kommer köra familjen till Arlanda, kl 05 ska dom vara där... Dessutom kommer dom landa kl 02.40 en vecka senare.

Vet inte vad jag ska hitta på ensam med Simon. Funderar på att packa in hundarna och brorsan en dag och åka iväg en tur. Kan ju sova i tält eller nått. Kaninerna klarar sig 1 dag och katterna är ju knappt inne nått under sommaren så fullt möjligt. Tror de kan bli kul. Frågan är var vi ska åka. Jag skulle vilja åka en bra bit men kanske inte värt. Ska tänka lite på de.

Fick mina skattepengar igår. Nice! Vissligen inte så mycket men mer än jag hade innan. Fast köpte knappt inget i stan. 2 nagellack, 5 par strumpor och en glass. Sen bjöd jag Lillan och Simon på glass också. Mötte ju upp Lillan på stan, sen kom Bea också! :D Åkte hem till Bea lite snabbt, hämtade cykelhållaren. Sen blev det ut till Boländerna. IKEA, stadium, skopunkten och coop. Köpte skor jag iaf men behövde inte betala dom ;) Pappa köpte en cykel. Sen åkte vi till Max för att äta. Har ALDRIG väntat så länge på mat, 40 min fick vi köa. Kl va 19.37 när vi kom in, full bemanning men vettefan vad dom sysslade med.

Var hemma strax innan 21. Spenderade kvällen med att chatta och tänka en del. Kollade lite på tv i sängen. Somnade framför datorn vid 00.30, vaknade till efter några min dock så la mig då.

Idag har jag först åkt fram till våla för att tanka två dunkar med bensin, sen köpte jag bilschampo. Kom hem, då ringer Marcus och vill bli hämtad framme i våla om 1 timme för att sen köras till Adrian. Kul. Väl hemma igen började jag tvätta bilen. Nu är den ren både i och utanpå. Hundarna var inte på roliga. Rullade i spån och medan jag va in och hämtade rent vatten så hann dom springa ett par varv i bilen. Så fick dammsuga igen.

Nu ska jag hitta på nått vettigt. Tror jag.

Lillans student!


Morgon igen.

Ja nu sitter jag här, kom på att jag hade missat att skriva blogg under helgen. Men de hände inte såå mycket saker värt att skriva om direkt. Eller jo syster liten tog studenten i fredags. Himla fin va hon! ÅKte hem sen, va full bil om vi säger så.. Haha omg.

Hemma blev det smörgåstårta och massa prat. Bea och Robert åkte hem framåt kvällen. Helgen gjorde jag väl inge värt att nämna. Eller Jinx har flyttat nu. Till nya grannarna. Blir nog superbra.

Idag va jag in till Uppsala. Eller nej, igår va jag in till Uppsala menar jag. Möte på arbetsförmedlingen. Gick massa bra. Träffade Bea en sväng också. Mycket kul. Åkte hem vid 15.45 eller nått sånt. Tog 1 timme och 20 min hem. Jättekul eller inte. Dom lägger ny asfalt på vägen så va stopp en stund, sen fick vi krypa en bra jävla bit. Men de fanns ju iaf lite ögongodis efter vägen ;)

Egentligen borde jag ju snart gå upp istället för att snart gå och sova men jag ska vinna. Haha. Så får se när de blir sängdags.

Tisdag, onsdag och torsdag

Fortsätter väl att skriva blogg så folk har nått att läsa ;)

Tisdagen gick jag upp 7, Simon var redan vaken och klar att åka :O Vafan. Så jag gick ut och solade 7.30. Låg i 2 timmar i solen och njöt. Så skönt. Sen åt jag frukost, sminkade mig och sånt. Åkte in till Uppsala 11.55. Fick veta att de inte var nått möte den dagen så åkte hem igen. Jättekul.

På kvällen blev det en cykeltur med mamma och Simon. 21 km blev de. Skönt fast inte på slutet när Simon bara klagade på allt. Så han fick ta min nya fina cykel så höll han tyst dom sista 8 km hem. 1½ timme precis tog det med 3 korta pauser. Hemma blev det varma äpplen med vaniljglass, havregryn, sirap och choko pops (a) De va sjukt gott. Sen hände de inte så mycket mer förrutom de vanliga.

Onsdagen blev det ännu en tur in till Uppsala och kära arbetsförmedlingen. Gruppmöte. Jättekul. Dom verkar ha dålig koll där. Frågade om bussförarutbildning och han kunde inte svara på mina frågor men de kunde en av killarna som var med på mötet ^^

Mötet tog 40 min. Sen skickade jag sms till Bea som slutade 15.30. Usch. Men blev så att jag hoppade på 1:an och åkte med Robert till deras lägenhet. Hoppade av vid centrum, gick till Lidl och köpte en massa glass :D sen gick vi till lägenheten, spelade kort, vändtia, stress och finns i sjön ;) Jag vann mest hela tiden.

När Bea kom kollade vi på råttorna. Söööta. Till middag bjöds det på pizza från stan, hemkörning ^^ Åkte hem vid 18.45 eller så. Tog bussen till våla 19.15 iaf så va hemma strax efter 20. In med kaninerna, dusch och fix. Sen kollade jag och Simon på tv.

Efter de blev det dator, tinychat, cam och msn till sjukt sent. Kollade på tv vilket inte är helt vanligt för mig. Kollade på Jail och Airline ^^ Jail va kul faktiskt. Skönt med bärbar dator iaf!

Idag är det torsdag. Jag sov rätt länge, helt slö och seg. Solade en stund, fixade med kaninerna. Mamma har fixat inne lite. Har också skrubbat kylskåpet på altanen. Blev fiint. Nu ska jag gå ut och klippa lite gräs med sax.

Höres nån gång!



Österbybruk

Råkade säga att jag skulle skriva blogg i lördags tror jag de va men så blev de ju inte. Så gör de nu istället.

Lördagen gick jag upp vid 06.30. Sov i husvagnen och var typ rätt död. Blev inte bättre av att jag var vaken rätt sent också. Men upp kom jag, fixade till mig, åt frukost och åkte till Harbo. Mötte upp bästa Emmelie där. Sen åkte vi till Björklinge, tankade och åkte mot Österbybruk. Körde fel en gång i Skyttorp men de va för gps:en tappade signalen.

Väl där framme kollade vi på mängder av hundar, skit dom va verkligen överallt! Va lite halvkul väder med regn då och då. 1492 hundar skulle de tydligen vara där. Vi kollade mest på schäfer, engelsk springer spaniel och rhodesian ridgeback. Fanns många fina där! Både jag och Emmelie fastnade för en rhodesianhane men de gick inge bra för honom. Han va för stor :( Så snygg ju!

Sen vid 12 eller så hade vi tröttnat och kom på att en tur till Uppsala vore kul. Så vi drog dit. Åkte till plantagen och köpte en blomma åt mamma, en blomsterlönn i nån aprikos färg. Fin va den iaf! Sen åkte vi till Djurhobby en sväng innan vi drog hem. Stannade hos Emmelie en stund, hon tvättade min bil och hennes pappa pumpade mina däck ^^

Sen åkte jag hem efter 17 nån gång. Åt mat och slocknade i sängen. Helt slut. Sov 2 timmar. Sen va jag lite pigg igen och var vaken till sent såklart. De va min lördag. Hur bra dag som helst! <3

RSS 2.0