Kom på...

Jag har eget rum numera för dom som är intresserade ;) Och har Liva och Cherry på rummet :D Med 12 bebisar <3 Sen tv med animal planet. Måste jag säga att jag är vaken till 03.00 varje natt för det är dom bästa programmen går då ;)

Sen vart jag erbjuden att köpa högtalare till bilen :D Inbyggda i hatthyllan, riktigt grymma också :D Får se hur de blir med det. Annars är kablar dragna bak så kan köpa och sätta dit själv :D

Hej :D

Tro inte att jag har glömt min megauppskattade blogg ;) Jag lever. Lovar. Kan skriva lite som har hänt sista tiden:

*Bea tog studenten igår. Söt i rosa sidenklänning med svart skärp <3

* Jag har fått totalt 16 kaninungar sen maj. 12 lever. En hel kull strök med tyvärr. Fast det var blandraser så. Nu har jag 12 underbara teddyvädursungar. Vackra som jag vet inte vad. Och mysiga som gosedjur <3

* Jag har vart och kollat på en bil. En väldgt välvårdad Golf från -92. Lite dyr men prutmån finns. Såfort skattepengarna kommer så är den min ;D Bör bli på måndag. Den är mörkblå och har en massa saker bytta senaste 2 åren, t.ex. hela avgassystemet förrutom katalysatorn, sen kamrem och sånt. Testkörde den och den gick perfekt :D Liten men pigg!

Sen kommer jag inte på nått såhär pang på. Eller jo, den 28/6 åker jag till Skåne. Vet inte hur många vi blir, 2 eller 3. Återstår att se. Jag ringde själv och bokade camping eftersom ingen annan gjorde det! Jag vill åka min bil ner. Men de blir de tydligen bara skit av. Orka bry sig!

Ska snart äta jordgubbspaj med vaniljglass <3

Bye suckers!

RSS 2.0