Lämnat min älskling.

Helgen tillbringades hos en galet underbar Daniel. Massa mys och prat, hysteriska skrattattacker och tårar blev det. Hormonerna tog över mig kan man säga. Stackars Daniel fattade väl säkert inget till en början.
Åkte hem idag, alltid lika jobbigt att åka hem men livet hemmavid kräver sitt. Djuren, familjen och jobbet. Hela helgen har jag vart sugen på massa sjuka saker, i lördags var det tomat med salt eller ost och kex. Men har man ingen bil kommer man ingenstans där ute. Så fick klara mig. Men idag när jag kom hem till Östervåla tog jag bilen och  åkte fram. Lite småsaker blev det och jag är nu nöjd för ett tag framöver.
Dags att avrunda, blev ett kort inlägg men måste fixa hos råttorna innan jag ska sova. Btw kommer förändringar att ske på bloggen snart. Får se hur de går egentligen ^^
Puss!

Torsdag och fredag + lite lördag

Torsdag morgon ringer mobilen 08.17. Pappa som frågar ifall jag kan jobba. Fort upp och slänga på sig kläder och  göra mackor till lunch. 20 min senare är pappa hemma för att hämta mig. Lite kaos när man väl kommer in på jobbet men efter ett par timmar är de ordning igen. Efter lunch fick jag åka till Skogsbo utanför Avesta och leverera. Första gången jag är där så va lite spännande. Fick svänga förbi Åkrahallen i Sala också och leverera två backar lever. Var tillbaka vid 16 och då var det en hel del saker kvar att göra. 16.45 hade nästan alla gått hem, bara jag, pappa, ena chefen och en till kvar. Vart 1½ timme övertid så va hemma 18.35... Kuul.

Somnade rätt sent och vart väckt 11 på fredagen av pappa. Eckerölinjen nästa med lillan och honom. Åkte bil till Uppsala och tog bussen från Gränby sen. Bussresan va sådär, fulla människor redan vid 13... 452 personer ombord till Åland och 285 st påväg hem. Lagom! Handlade lite och åt mat på båten bara. Lillan och jag lekte i lekrummet :D Hemma i Uppsala vid 21. Pratade med Daniel en bit av vägen <3

Hemma vid 22, gick och la mig tidigt. Trött! Idag vaknade jag 11 och solen lös, gillas! Men bra kallt ute. Just nu städar jag rummet riktigt grundligt. Bäddat rent i sängen, dammsugit under sängen och överallt. Hundhår fan överallt så nu är de totalt hundstopp här inne! Räcker med att råttorna stökar ner. Vädrar med alla fönster öppna och takfläkten igång på full fart. Börjar bli minusgrader här inne ^^ Fick bära ut blommor och råttorna innan :P

Dags att fortsätta städa! Byes. Och till Daniel, älskar dig!

Onsdag.

Två dagar sen jag kom hem från Daniel nu. Första gången jag har vart hemma hos hans pappa och sovit kvar där. Innan har det vart i hans mammas lägenhet vi har hållt oss. Meningen var att jag skulle åka på torsdagen med bilen men snöstormen satte käppar i mina hjul kan man säga. Mamma och pappa sa ifrån helt enkelt. Så bokade buss/tågbiljett till på fredagen istället.

9.55 åkte jag med bussen in till Uppsala i värsta stormen, hann med bussen till Enköping. Sen vart det tåg till Örebro där mitt sista byte skedde, mot Sköllersta med buss. Efter att ha åkt kors och tvärs med bussen stannade den då på min hållplats där finaste Daniel stod och väntade <3 Iskall men levande :D

Handlade lite på värsta miniaffären innan vi gick hela vägen hem. 2 km i blåst och snö. Inge mysigt! Fredagen va rätt lugn, hade lite att ta igen bara ^^ Dåligt med sömn på natten, vi kunde inte samsas i sängen så vid 06.30 fick han gå ner och sova i soffan. Lördagen kom hans kusin och hämtade oss på eftermiddagen. Dålig planering av oss så hann inte ens duscha (a) Åkte till Odensbacken och hämtade en soffa kusinen hade köpt, bar in den i huset sen åkte vi hem igen. Kollade på film och så på kvällen. 

Söndagen gick vi och Daniels pappa till kusinen igen och åt våfflor. Kollade in huset och så. Rätt soft filmrum om man säger så... Hemma igen framåt kvällen. Gjorde väl inget spec resten av tiden, eller spec är allt vi gör... Somnade när vi låg och kollade på film sen på kvällen ^^ Lite trött bara.

Måndag åkte jag hem vid 15 så gjorde knappt nått, låg i sängen bara :D Fast är ju inte så bara de heller ^^ Hänt massa små roliga saker under helgen som inte bör tas upp här :P

Idag har jag städat nere i kök, hall och tv-rum och nu på eftermiddagen har Lillan och jag röjt upp i brorsornas rum. Ser mycket bättre ut nu! Snart mat sen ska jag åka fram med Simon. Han ska köpa matsäck till skolan imorn. Dom ska åka iväg på skolresa.

Puss!

P-pillerknarkare.

Dagen började tidigt, upp vid 06.30. Ner och duscha, sen väcka Simon. Sminka lite lätt och vakna till innan de va dags att åka, först till skolan för att släppa av Simon. Sen vidare till vårdcentralen.
Besöket hos barnmorskan var snabbt avklarat, 15 min tog det. Pratade för och nackdelar om olika preventivmedel. Valde mellan p-stav, p-ring och p-piller men p-piller fick det bli. Om det fungerar bra fortsätter jag med de. Vet inte hur jag kommer reagera på dom, sen gäller de att jag kommer ihåg att ta varje dag. Har satt alarm på mobilen till och med ^^
P-stav kändes lagom kul när risken för ökade blödningar var rätt stor och p-ring vill jag helst inte pyssla med, känns lite obehagligt. Så hoppas piller funkar bra. Fick Trinovum utskrivet. Har ätit det en gång i tiden men minns inte om det funkade bra eller inte. Så vi får se nu då. Hon tyckte iaf att det var ett bra märke!
Så om några veckor börjar jag äta dom. Skönt att slippa vara orolig över att nått råkar hända.
Annars idag har jag städat lite på rummet och hos råttorna. Looking good! Bjuder på en bild på småkillarna :D

Barnmorskan onsdag...

Som rubriken säger ska jag besöka den trevliga barnmorskan imorn kl 08.00. Ska fixa p-piller eller nått sånt. Får se vad de blir. 

Idag har de vart rätt lugnt, skottat en massa snö. 1½ timme tog de. Sen hängt upp massa lakan på tork, diskat och lagat mat, havregrynsgröt ^^ Sen bakade mamma bullar :)

Snart dags att sova om jag ska orka upp tidigt imorn :(

Puss

Kärlek!

Man kan ju inte bli annat än kär när man vaknar på morgonen och denna gosse ligger och sover vid ens sida! <3

Lite nytt.

Lovar du att vara ärlig?: Jadå.

Du heter: Madeleine
Smeknamn: Madde, Maddis 
Låt som när du är ledsen sörjer till?: Kommer inte på nån direkt.
Beroende av: Hm, socker kanske är bästa svaret här.
Vem behöver du mest just nu?: Ingen men vore inte dumt om Daniel var här igen!

Vad tror folk om dig?: Vet inte.
Stämmer det?: -
Vad får du oftast komplimanger för?: Inget?
Vad säger du för att imponera på någon?: Varför försöka imponera på någon?
Hur imponerar man på dig?: Genom att vara sig själv.

Brukar du skratta för dig själv?: Händer ibland.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Kom precis hem nu så ska äta vi med. Hörs snart! Kyssar
Var bor du?: Östervåla
Trivs du där?: Från och till men vill nog inte bo här sen.
Äger du några converse?: Nej.

Sprit, cider, vin eller öl: Cider.
Brukar du bli för full?: Har hänt nån enstaka gång. (Läs varje gång (a))
Vad har du för mobil operatör?: Halebop
Är du allergisk i mot något?: Nej men lite känslig mot en del djur och klor.
Har du haft sex idag?: Ja.

Nästa mål i ditt liv: Lära mig leva på egna fötter.
Hur svarar du i mobilen?: Hallå, hej eller Madeleine.
Vem ringde du senast?: Marcus
Vad sa den du senast pratade med i telefonen?: Sa att vi var på väg och han skulle gå ut.
Antal timmar sömn inatt?: 9 timmar eller nått sånt.

Sov du ensam?: Nej <3
Brukar du komma i tid?: För det mesta!
När mår du bra?: När jag är frisk och är med Daniel!
När blev du fotad senast?: Läänge sen.
Hur känner du dig nu?: Mätt och ledsen.

Vanligaste färg på dina kläder: Svart 
Vad tycker du om fötter?: Har väl inga problem med dom ^^
Vad saknar du?: Daniel såklart och ett eget liv.
Hade du en bra kväll igår?: Helt okej, sista kvällen med Daniel för den här gången, synd bara att båda va trötta så vart sova tidigt.
Favorit dryck på morgonen?: Juice eller mjölk.

Rakar du benen?: De eller epilerar.
När brukar du oftast gå och lägga dig?: 23 eller så, bättre nu är tidigare.
Är du blyg?: Rätt så mycket ja.
Sysslar du med någon idrott?: Nej.
Vill du hellre ha mail än brev?: Brev är ju roligare men hur ofta händer de ^^

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Nej men däremot att det kan finnas nått speciellt från första ögonblicket.
Har du spytt offentligt?: Nej.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag?: Undersöka och känna på vissa saker ^^ 
Är du nöjd med ditt liv?: Till en viss del.
Är du bortskämd?: Knappast. 

Vad gör du i morgon?: Vet inte.
Vad är det värsta du vet?: Skräckfilmer...
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: Väldigt olika, 0 kr upp till flera 1000 kr. Men nån hundring i veckan kanske de ligger på nu på saker som inte är nödvändigt.
vad längtar du till?: Till jag kan flytta.
Har du bra vänner och äkta vänskap?: Väldigt få bra vänner är de nog!

Vad använder du för shampoo?: Sunsilk
Vad är det finaste du fått?: Fått en del fint så vet inte vad jag ska peka ut ^^
En speciell dag du minns: Har inga speciella dagar direkt. Möjligtvis dagen jag träffade Daniel för första gången efter 11 månaders prat.  
Hur gammal är du?: 22, snart 23.
Tycker du om någon just nu?: Tycker inte om nån, älskar en dock!

Om fem månader: Vet inte alls, då är de sommar iaf.
Du samlar på: Inget!
Gröna eller röda äppeln?: Röda för de mesta.
Vem ringer du när du är arg/ledsen?: Ringer aldrig nån när jag är ledsen. Vill vara ensam då.
Gillar du golf?: Nej fy.

Vilken tid gick du upp idag?: 10.30 men hade vart vaken ett tag då..
Har du sovit i din egna säng inatt?: Ja.
Har du strumpor på dig nu?: Ja faktiskt. Ovanligt för att vara jag men är kall om fötterna.
Är det okej att gråta?: Absolut. 
När grät du senast?: Minns inte.

Vad skulle du göra om du vann en miljon?: Betala allt smått jag är skyldig, köpa en bättre bil, betala av lite lån för mamma och pappa, sätta in lite pengar åt syskonen på en stängd fond, lägga undan pengar till mig själv och köpa nått kul.
Bär du glasögon eller linser?: Inget.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder?: Absolut inte! 
När går du upp ur sängen en helgmorgon?: När jag känner för de.
Har du piercing?: 5 i öronen, 1 i tungan.

Vill du gifta dig?: Ja.
Vill du ha barn?: Tror det, ibland vill jag inte, ibland vill jag inget annat. Hormoner som spökar?
Solar du ofta?: Inte direkt.
Är du bra på att laga mat?: Nja men jag lär mig.
Är du flygrädd?: Nej, älskar att flyga bara jag slipper lock för öronen.

Hur vig är du?: Inte alls ^^
Är du musikalisk? Nja, kan inte sjunga men är lite kul så gör de ändå.
Vad dricker du helst när du är törstig?: Vatten.
Vilken är din favoritglass?: Blandat, ibland vanilj, ibland choklad.
Tror du på ett liv efter döden?: Nej.

Tycker du om sushi?: De är rätt gott!
Vad äter du helst när du ser på film?: Godis.
Bor dina föräldrar tillsammans?: Ja.
Har du tandläkarskräck?: Inte de minsta.
Är du morgon- eller kvällsmänniska?: Kvällsmänniska.

Vilken ögonfärg har du?: Blågrå.
Har du någon gång gråtit dej till sömns?: Ja, flera gånger.
Biter du på naglarna?: Nej.
Hur ofta tränar/motionerar du?: Nån gång i veckan kanske...
Senaste låt du hörde: Holding out for a hero - Frou Frou

Uppdateringen är dålig!

Glömt bort att skriva igen. Kollar vänners bloggar varje dag men min egna glömmer jag bort hela tiden. Blir en liten genomgång av senaste tiden då ^^

Helgen 28-30/1 va jag i Kumla hos Daniel igen. Tre bra dagar. Träffade lillebror + tjej lite snabbt på kvällen. Sen va vi till IKEA på lördagen efter att ha vart hos hans pappa. Han köpte en tv-bänk till nya tv:n. Åkte tillbaka till pappan sen med tv-bänken. Åkte hem på söndagen :(

Sen jobbade jag måndag, tisdag och onsdag. Torsdagen var jag ledig så då bestämdes det att Daniel skulle komma hit. Första gången så va lite nervöst. Åkte in och hämtade honom på stationen i Uppsala vid 15.10. Sen va vi på IKEA här med, lite större, lite bättre ;) Sen vart de coop forum och handla lite mat, granngården för salt och sen hem. Va väl hemma efter 18 nån gång. Torsdag och fredag vart lugna dagar med massa mys bara! Eller ja inte fredag kväll för Daniel fick huvudvärk och somnade tidigt. Jag fick roa mig med annat så han fick sova ifred.

Lördagen gick vi upp tidigt, skulle köra lillan till Gävle på ett möte inför gmu. Kl 10 började de och vi fick gå upp halv åtta ^^. Lagom trött då kan jag säga! Men gick bra dit, lämnade lillan 09.35. Sen åkte jag, Daniel och Simon till Valbo köpcentrum. Gick runt lite där inne, satt i sköna fotöljer och gick på IKEA där med. Kollade vad som var snyggt och så ^^ delar ungefär samma smak!

Sen åkte vi och hämtade Lillan, åkte tillbaka till Valbo och åt lite mat. Hemåt sen. Resten av lördagen va lugn. Försökte fixa biljett för gossen hem men hade ingen fungerande skrivare. Svart fungerade inte. Men när jag testade en annan färgpatron fick jag färg på fingret när jag kände på en sak. De fick inte Daniel med den svarta så efter en bra stunds klämmande så började de komma ut färg. Och sen fungerade den :D
183 kr härifrån Östervåla med buss till Uppsala, buss till Enköping, tåg till Örebro och buss till Sköllersta bör ju anses vara ett bra pris ^^

Söndagen upp sent, sen äta lite innan det vart vedtravning nere i källaren med pappa. Pappa körde in ved och vi la upp de. 1 timme sen va de klart. Efter maten vart det ommöblering av rummet. Lillan flyttade in i sitt gamla rum igen så nu är de stort och rymligt här inne!

Imorse sov Daniel lääänge fast han inte skulle de.. Jäkla gubbe! Ner och äta frukost, upp igen och fixa lite :D Sen vid 13.55 åkte han hem :( Hatar det för vet att de kan dröja till nästa gång. Känns så konstigt att återgå till cam och sms igen som de va innan vi träffades. Men de är priset man får betala! Längtar till framtiden.

Matlagning just nu, kyckling, ris och b-sås. Gott!

<3 Daniel

RSS 2.0