Helt ur balans

Har verkligen inte funnit inspirationen till att skriva i bloggen. All min energi den senaste tiden har gått till att bråka och gråta. Har vart sjukt jobbigt att i 4 dagar suttit på mitt rum och glott i väggen. Har läst 3 böcker, spelat ut 2 spel på datorn och gosat med kaninerna. Mamma har tröttnat på mig hemma. Jag hjälper enligt henne inte till med nått, lagar aldrig mat eller tvättar. Bara sitter vid datorn och leker. Så vi hade ett stort bråk om det som urartade till slagsmål. Sa saker som jag absolut inte menade på nått sätt men hon provocerade fram det. Det fick jag ångra. Så på 3 dagar smög jag ner på morgonen och hämtade två skivor bröd, sen åt jag inget mer på hela dagen.

Jag har de så dumt att jag känner inte hunger. Alltså led jag inte av att vara utan mat, drack vatten hela tiden. Sen igårkväll kom hon upp när jag vägrade komma ner till maten. Bråk 1 kom vi ingenstans med. Bråk 2 sa jag nästan ingenting. Orkade bara inte bry mig utan stod vid fönstret och grät. Sen gick hon tillslut. Hon klagar på att jag aldrig pratar när jag är arg/ledsen. Men de vet hon ju om.

Men vi pratade lite om hur jag har de. Hon tror att jag känner mig otrygg och ensam. Och egentligen har hon ju så rätt. Jag räknar med att bli utslängd, jag har inge jobb = inga pengar. Jag har inge busskort så jag är isolerad hemma. Jag har förlorat alla vänner. Jag duger inte längre. Enda kontakten jag har med nån är via msn där jag har ett fåtal jag trivs att prata med. Men vi snackar om kanske 3 personer som faktiskt pratar med mig ibland. Ni är guld värda <3 Tyvärr är de inga jag kan träffa då dom bor så väldigt långt bort.

Så idag kom mamma upp bara sådär och frågade om jag ville följa med till stan. Hon, pappa och Simon skulle in. Så jag tänkte för mig själv att varför inte. Att hela tiden vara ledsen och vara rädd för att bli utslängd är så jobbigt. Dessutom vill jag faktiskt att mina framtida barn ska ha en mormor. Nått som jag tyvärr inte har längre. Nej hon är inte död. (Fast hoppas kan man ju) Mommo valde bara att mamma inte är välkommen längre. Så hon bröt med hela vår familj. Spred ut massa skit till resten av mammas släkt så under många år hade jag ingen släkt på mammas sida. Som tur är har vi kontakt med två av mammas systrar och därmed har jag en massa kusiner och kusinbarn.

Iaf så åkte vi in till Uppsala. Körde snyggt in, sen åkte vi till Gränby och köpte ett par tv-spel till Simon. Pappa körde till stan. Sen åt vi på Dragon palace. Var där riktigt länge. Många kronor senare så fick jag krångla mig ut från parkeringen. Bilarna stod otroligt tätt ihop. Va precis att jag klarade mig. Körde genom hela uppsala. Kungsgatan och allt. Sen hela vägen hem. Var nära att smälla med en buss :( Jävla kurva. Det är en spec kurva som är väldigt tvär och felvinklad. Dessutom är det vägräcken uppsatta på båda sidor om vägen. Lägg till en 1 m bred snödriva innanför räckena på båda sidor så förstår ni att de är tajt. Och mitt i kurvan kommer en buss farande i full fart. Jag överdriver inte om jag säger att det var 20 cm ifrån att smälla. For på bromsen och körde in i snön istället. Lite skakig efteråt. Men valde att köra vidare. Resten av vägen gick fint. Är så nöjd för håller blicken långt bort och missar inte nå skyltar alls nästan :)

Nej nu ska jag nog göra nått annat. Skit den här texten blev himla lång. Skulle kunna skriva i timmar. Har så mycket i huvudet som jag skulle vilja få ut. Men har varken tid eller ork. Dessutom är de knappt nån som läser så vad gör de för skillnad. Imorgon ska jag för övrigt på möte. Kfg. Jippi eller inte. Men så är det. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Åker väl hem direkt och går ut i skogen eller nått. Får stämpla pappas nya busskort som tur är. Så då har jag busskort hela helgen iaf :)

Juste nån som är intresserad av en systemkamera. En Canon eos 400D? Köpt förra året. Alla tillbehör finns självklart. Även två objektiv, ett 18-55 och ett 55-200 ingår. Den första är nyast. Kameraväska och två minneskort följer med. Funderar på 4500 kr. Alla sakerna är i väldigt  fint skick.

Sämsta dagen ever.

Jag har gråtit och gråtit. Fy fan vilken dag det här var. Började egentligen igår med ett jävla bråk med mamma. Sen idag. Först kuggade jag teoriprovet. Hade 49 poäng och skulle ha 52. Skitsvårt va de! Många av frågorna hade jag aldrig läst om. Sen kl 13 var det dags för uppkörningen. Hade då innan dels kört från gränby till centrum, ca 4 km genom stan. Gick så himla bra! Va så nöjd. Sen körde jag med körläraren från centrum ut till vägverket.

Körde med en gubbe som hette Boo. Jag var så nöjd med allt. Gick smidigt och jag höll bra fart och tänkte på blicken hela tiden. Och visst fan tyckte han att det var bra! Han gav mig en massa beröm. Men jag fick inte godkänt. Så förbannat klantig jag är. Dels körde jag om en parkerad bil fast jag hade cyklist som möte. De konstiga är att jag hade massor av plats över så cyklisten kom lätt förbi. Nej då skulle jag stanna. Hur fan var det med flyt och planering?! Sen hamnade jag för mycket på vänster sida i en korsning, hade en cyklist framför mig så kom inte i bakom. Så valde att stå lite mer i mitten. Fel!!

Sista och dummaste som förstörde allt var när han sa att jag skulle svänga höger, kollade på närmaste väg till höger. En stor bred väg, inga skyltar som jag såg. Svängde alltså in. Och när jag väl har svängt in ser jag den där förbannade skylten om cykelbana :( Skymd från hållet jag kom så hur skulle jag ha sett den :(

Pratade med körläraren påväg tillbaka till stan, han var förvånad att jag inte klarade mig. Pratade med Charlotta och grät en massa. Var så sjukt jobbigt att missa på båda. Åkte hem med mamma och syrran. Fram till våla och hämta brorsan som hade råkat ut för en sak i skolan. In till sjukhuset och sitta där i flera timmar.

Sen hem igen. Åt mackor och drack thé med familjen <3

Så håll tummarna den 18:e Mars och 19:e Mars. Då är det teoriprov och uppkörning igen!

Ska sova nu. Mår sjukt dåligt. Är förkyld så har vart helt off hela dagen. Så dumt att ha uppkörningen när man inte är frisk för 5 öre.


Nytt inlägg.

Haha. Jag är mobbad. Idag har jag skrivt allt på bdb så dom som vill läsa får göra det där ^^ Orkar inte skriva om och att kopiera är mobbat. mad-ele-ine heter jag på bilddagboken.se

Trött.

Kände att nu när jag faktiskt har skrivt så mycket i bloggen så kan jag inte bara skita i det. Så hej alla läsare. Idag har vart en rätt tråkig dag. Hände just ingenting. Satt vi datorn större delen av dagen. Fixade med mitt lilla projekt. Har fått med mig 3 underbara männsikor som hjälper mig. Så full fart framåt säger jag bara. Innan nästa söndag borde allt vara klart!

Har tonat systers hår, hon är numera brunett med blonda slingor. Vi får se hur det ser ut i dagsljus. Men de ser lite taskigt ut inne ^^  Simon och jag sitter uppe nu ^^ Kl är snart 01.30, vi är mobbade. Han spelar spel på min mobil och jag skriver här. Innan spelade vi spel på spela.se. Han matade dinosariebebisar. Han förlorade.

Kan berätta lite om igår också. Gick upp 07.00. Åkte 08.00 till Grisslehamn. Vi skulle nämerligen åka till Åland en sväng. Mamma, pappa, jag och Simon. Båten gick 10 och vi hann precis. Bilen som parkerade brevid oss innehöll 9! killar i min ålder ^^ Haha.

Båtresan va väl sådär. Mamma spelar, Simon spelar, jag lyssnar på musik och pappa läser. Till mammas förtret hejade ett gäng utländska killar på mig (a) Mamma är typ rasist. Hon har så förutfattade meningar om alla. Ändå sitter hon och åker till Turkiet varje år. Jag som har jobbat med utländska killar har inget emot dem ^^

I tax-freen köpte jag knappt nått. Så blir de när jag aldrig får mina pengar. Fick bli en vit toblerone och 1 L absolut vodka i paljettkläder <3 Den va fin. Och billig.

Sen fick jag köra hela vägen till Uppsala i snöfall och modd. Läskigt ibland. Spec. med en mamma som håller i allt hon kan och tror hon ska dö. Så gör hon när hon åker med pappa också ^^ Haha. Men jag höll hyfsat bra fart. Va lite ojämn fart ibland. Stannade på Gränby, handlade hundmat. Hämtade upp Bea. Sen åkte vi hem, jag körde inte. Hade redan kört 10 mil och de är de längsta jag har kört nån gång. Man ska inte överanstränga sig.

Imorgon ska en tjej komma hit vid 13 och sminka oss systrar. Hon gör det för en bok. Men jag har ingen lust faktiskt. Jag som hatar att ta kort. Och framförallt osminkad. Och det ska ju vara både före och efterbilder. Nono.

Nästa vecka har jag uppkörning. Eller rättare sagt, skulle ha haft.  Jättekul att skjuta upp det igen. Men har ju inget val.

Kan ju tillägna dig, Evelina en bit av mitt inlägg eftersom du verkar tro att jag bara skriver om dig. Du kan väl vara ärlig och säga att du inte har pengar till mig istället för att jag ska hoppas att få dem nån gång. Blir ju inte lättare för mig att börja prata med dig igen om du säger att jag ska få pengarna till helgen och så får jag inte det. Jag kan ju inte köpa varken busskort eller betala uppkörningen utan pengar.

Bestäm om du kan/vill ge mig pengar eller inte. Vill du inte så visst. Då vet jag vad du går för. Trodde man betalar tillbaka skulder. Men jag lever ju i en annan värld.

nån som läser?

Vore kul att veta om de faktiskt än nån som läser vad jag skriver? Så kommentera nu och skriv vem ni är!!

Uppsala

Ja idag har jag vart i Uppsala hela dagen. Åkte in 11.55. Gick till körskolan, hade lektion 13.10. Körde 80 min. Tyckte inte de gick bra. Men de enda jag skulle tänka på att att jag har sidospeglar som ska användas. Missade de ibland. Annars tyckte Magnus att de va bra. Rondellkörningen var han nöjd med :) Så uppkörning på tisdag :O Läskigt som fan.

Sen träffade jag Victoria utanför Åhlens. Vi gick till Max och åt eftersom jag inte hade ätit nått på hela dagen. Sen åkte vi ut till gränby. Träffade Camilla som gick på Jälla med oss. Eller jag bytte ju klass sen. Hon väntar barn :O Anna Lundqvist väntar barn och sen Sara också :O Skit lixom. Verkar som alla skaffar barn nu.

Köpte lite smått på Gränby, måste tänka på att spara pengar. Sen åkte vi hem. Höll på att krocka med bussen i korsningen kungsgatan/vaksalagatan. De va med stadsbussen.

Hemma sen ett par timmar tillbaka nu. Åt våfflor (äckligt) med glass och grädde. Lillan och jag ska lägga ansiktsmask snart. Ska mata ninungarna också :P

Juste på söndag kommer en kvinna som ska lägga makeup på oss tjejer här hemma. Hon håller på med en bok så hon ska ta före och efterbilder. Först ska hon tvätta våra ansikten :O Läskigt. Jag vill inte vara med i en bok :O. Iaf får man välja om man vill ha vardag eller kvällsmakeup.  Får se hur de blir.

Imorgon ska jag, mamma, pappa och Simon till Åland. Eckerölinjen. Inte kul när man inte har nå pengar. Ska iaf få köra ^^

Puss <3

Figaro.

Måste bara visa en bild på Figaro. Han och Liva är mina favoriter. Figaro har lite fart i sig men är sån liten gosgris. Klappar man honom så lägger han sig platt och bara njuter. Sen att han är så galet vacker är ett stort +. I början var jag rätt missnöjd med honom. Han är importerad från Holland i slutet på oktober 2008. För de första skulle han inte vara besläktad med honan jag fick hem också. Självklart var han det. Sen var han inte wienertecknad. Men som ni kan se har han en liten vit prick på nosen. Sen hans kroppsform. Lång smal kropp och litet huvud.

Men kroppen har växt till sig lite nu :) Släktskapet med Lingon är inget att göra åt. Inte heller vita pricken. Men fasiken va snäll han är. Till en början va han inte så trevlig. Bet gärna till i handen. Men de har vi tränat bort lite och nu vet jag hur jag ska undvika små bett.

                  

 

Tvättar mattor.

Inte kul att vakna upp och upptäcka att de luktar kaninkiss. 3 könsmogna hanar i ett rum är inte att rekommendera tyvärr. Städade lådorna åt dom. Alla 3 pojkarna kissar på låda och för de mesta bajsar dom även där. Går ut ur rummet och kommer tillbaka igen efter ett par timmar. Men fan de luktar fortfarande. Då luktar jag på mattorna som ligger i burarna. Alla har en varsin trasmatta från IKEA. Där var problemet. Dom har inte blitt tvättade på länge. Så nu ska jag lägga i min 3:e maskin. Kan bara tvätta två åt gången och har 7 mattor. Sen torktumla dom också. Men är klar medalla utom 1 bur.

Har ju 3 burar och ett tält med kanin på rummet. Tältet är syrrans problem. Men lär väl rengöra där med eftersom hon inte gör de :O :@.

Sen ska jag laga mat. Tänkte strimla kycklingfile, skålla madlar och koka ris. Sen blandra ihop det. Mums :)

Puss

Promenad med monstret.

Vart en 30 minuters jävla promenad med en kåt Casper. Självklart skulle vi möta hela 4! hundar. Och Casper kan inte sköta sig normalt när de kommer andra hundar. Så upp i skogen 3 gånger.  Så jag gick hem med monstret när 4:e hunden hade passerat. Hade tänkt gå minst 1 timme men hell no.

Har precis druckit te. Gott ^^ Ska ner och äta nått nu. Får se vad de blir sen.  Kanske ska spela lite Age of empires 3. Måste byta dator då. Sitter vid brorsans nu.

Bye.


Dagen.

Ja idag har som vanligt vart en tråkig dag. Ensam hemma med mamma som sitter och glor på 24. För de är ju de hela förbannade tiden :O Så klagar hon på att jag inte gör nått. Hon blev lite arg och sa en massa saker. Så nu har jag problem med körkortet. Mamma tänker nämerligen inte låna ut pengar nå mer. Det betyder att jag inte har råd med körlektionen på torsdag, inte ett nytt busskort eller uppkörningen nästa vecka. Allt de går på 2700 och jag har 1500. Lite problem kanske? Så då måste jag skjuta upp uppkörningen igen. Körkort till sommaren?

Har annars fixat lite med kaninerna och tagit några kort på lite allt möjligt.

Nu ska jag fundera ut nåt kul att göra. Kanske ska ut och gå en stund med idiothunden Casper. Har lust att baka men vi har typ inget hemma.

Snart är de helg igen. Visst de är bara tisdag idag men de går fan så fort när man sover större delen av tiden. Och jag har inte råd att göra nått. Hade vart kul att åka till Sthlm en stund och träffa Louise. Men de blir väl en helg hemma som vanligt. Kan ju inte ens åka in till Uppsala eftersom jag inte har nått busskort.

Men vem bryr sig. Ska inte klaga. För glöm inte att det jämt är mig folk ska tycka synd om. De fick jag lära mig

Pågång.

Ja nu har jag faktiskt lyckats få de lite som jag vill med bloggen. Dessutom gav jag mig på syrrans blogg. beatricenotbeautiful.blogg.se. Fixade om den helt ^^ Haha.

Annars idag har de vart lugnt. Fram tills bea kom hem. Då fick vi för oss en del saker. Så min säng står numera hela knäppt. Men de va för att vi skulle få plats med burarna inne i sovrummet ;). Så jag sitter faktiskt uppe i hallen med min dator. Vi har fortfarande en del saker kvar att göra men orkar inge mer nu.

Marcus har fått sitt internet på sin dator nu. Så han sitter i sitt rum och glor. Mamma sitter med sin nere. Simon sitter i kammaren vid stora datorn. Bea och jag sitter uppe med våra bärbara ^^ Haha 5 datorer på 7 pers ;) Inte dåligt.

Nej nu ska jag ner och dricka te. Bea dricker för de luktar underbart upp (a)

Imorn ska jag in till Uppsala och köra. Vet inte vilken tid så de lär jag kolla. Har för mig att de är 13.55.

Puss

Haha

När jag publicerade mitt första inlägg så upptäckte jag var den gröna koden hade hamnat :P. La ju in en ny färgkod. Tog grönt för att jag skulle se vad de va för kod. Men de kom inget grönt. Nu ser jag ju var de hamnade. Illgrönt passar inte som textbakgrund ;) Så de ska jag ta bort nu.

Tillbaka.

Ja nu är jag tillbaka i bloggträsket igen. Fast har inte vart hela blogglös sen sist. Har haft min anonyma blogg som ingen har fått veta. Mycket skit har den bloggen fått ta. Men nu ska jag börja skriva lite igen.

Har fixat en ny layout. Haha jag suger verkligen på att fixa med koder. Men de fick bli svart, vit och orange som grund. Är inte helt nöjd än men kommer ingenstans. Ska sätta mig nån dag när jag har tid.

Puss

RSS 2.0