Nu flyttar jag bloggen!

Senaste veckorna har lite skett bakom kulisserna på min blogg och nu är det mer eller mindre klart. Från och med det här inlägget kommer jag inte längre blogga här utan på: http://www.spontant.se/ istället.

Så för er som är intresserade finns jag på förstasidan under bloggar! Alla gamla inläggen är importerade till den nya bloggen :)

Önska mig lycka till.

/Madeleine

Flitigare än en myra!

Så känns det i alla fall idag. Full fart nästan hela tiden men känns rätt skönt faktiskt! Vaknade rätt tidigt imorse, åt frukost och kollade datorn lite. Sen började jag småplocka lite här och där. Hängde upp en maskin tvätt mamma startat och startade en ny. Pratade med en glad mamma ett tag i källaren! Sen skulle jag åka till affären men då hade mamma glömt stänga av lyset till min bil så batteriet var urladdat. Fick snällt stanna hemma. Så drog med mig Lillan ner i källaren och tog in ved. Fanns rätt mycket kvar men nu gick de ju fort att få källaren full.

Sen sopade vi hela pannrummet, behövdes! Planterade om hälften av mammas pelagoner och gav dom vatten så snart är de full fart där nere. Förra året glömdes pellarna bort och alla dog... Fixade med tvätten och startade en till maskin. Nästan tomt där nere nu. Något skönt!

Klockan närmade sig mat med stormsteg. Fläskfile låg i kylskåpet. Skivade tunt så gjorde mamma sås, ris och stekta kantareller till de. Gott! Innan maten hann jag med en sväng med mammas bil till affären, soja och diskmedel inhandlades. Även färghandeln fick sig ett besök och en spånbal fick följa med hem. Kaninerna får rent och fint imorn.

Efter mat blev det lite mer tvättning och bad för råttgrabbarna Arthur och Oscar. Inte populärt direkt men bara att ha is i magen och ösa på med vatten. Ynkliga små pip hela tiden men gick fint. Hade lite problem att hitta Oscar innan bara men bland mina nattlinnen i garderoben låg han och sov...

Nyss har jag dammsugit och torkat golv inne hos mig och på toan. Även rensat rören under handfatet där inne. Fy fan! Städat brorsornas rum med. Ska dammsuga hallen bara sen ger jag upp för idag. Har en maskin tvätt kvar att hänga upp bara. 

Kvällen avslutas nog framför tv:n med en semla som mamma bakat idag. Saknar Daniel men han är på sin praktik fram till 23 så kommer hem sent. Men på lördag kommer han förhoppningsvis hit. Ska hinna med att träffa Evve då också ^^ Och åka till Bea och Robert nån kväll också. Sen får vi se.

Dags att kila! 





RSS 2.0