Kort jobbdag

Var hemma nästan hela dagen idag med, gjorde ett jobb på strax över 1 timme bara. Skönt att få ta det lugnt. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet. Hann med att handla mat idag på förmiddagen, skönt när det är ganska lugnt på maxi. Jesper höll sig vaken hela förmiddagen men när vi var klara med handlingen var han supertrött. Hängde i famnen och stirrade bara rakt fram :P
 
Kan lugnt säga att hans matglada jag är tillbaka. Skit va ungen äter! Vi matar inte med puré alls utan han får bitar enligt BLW-metoden. Funkar suveränt, behöver inte kladda med pure och framförallt vill jag inte servera nått äckligt gegg som jag inte kan med att smaka på. Köpt puré är bland det vidrigaste jag vet och vill inte mata mitt barn med det heller när han klarar av att mosa sönder bitar själv. Han får ersättning fritt, gröt 2 gånger om dagen med lite äppelmos eller liknande på. Resten plockar han i sig själv. Igår fick han dock ris och såsen från grytan vi åt med sked. Hela vindruvor och bitar av banan frossar han glatt på. Puffat ris, smörgåsrån och smörgåsbitar får han peta med när vi äter eller är i köket och fixar.
 
Dags att avrunda inlägget nu, lilleman börjar bli sur i gåstolen. 
 

Sjuk.

Igår kväll när jag skulle sova mådde jag bra, trött men kunde inte somna bara. När Daniel kom och la sig efter 00 nån gång var jag fortfarande halvvaken. När kl ringde 05.45 mådde jag skit! Ont i hela kroppen, huvudvärk, feber och snorig. Blev hemma idag. Kommer även vara hemma nästan hela dagen imorgon, ska göra ett mindre jobb i Sköllersta bara.
 
Blev mys i soffan med en liten gosig unge framför nya bondfilmen. Inget för mig men Daniel har tjatat om att se den en evighet... Sen blev det lunch för lilleman och mig. Jag åt vaniljkesella och jordgubbar, Jesper fullkornsgröt med jordgubbsmos. 1½ portion gröt + 130 ml ersättning. Sen tiggde han åt sig lite av min kesella. Han avslutade med ½ banan och 7 vindruvor. Jäkla unge att äta mycket då! Han är superduktig på att tugga i sig bitar, hela vindruvor utan skal är inga problem.
 
Om 1½ timme ska bilen lämnas in på lagning. Roligt med bil. Under tiden den är iväg ska jag försöka göra mat, fläskfilégryta med starka korvar är det tänkt...
 
 

Jobbar och står i.

Dagarna går i ett nu när jag jobbar. Slutar 14-15 ungefär och sen ska jag ta mig hem, laga mat (ibland bara äta mat), tvätta nån gång ibland, leka med Jesper och sen sova. Nätterna har vart KATASTROFALA i snart en vecka. Jesper vaknar ibland flera gånger i timmen, vrålskriker, gråter och kan inte lugna ner sig. Daniel försöker ta honom direkt när han vaknar men jag är lättväckt och kan inte riktigt slappna av när jag hör hur ledsen lilla killen är :(
 
Inatt ska jag stoppa i öronpropparna för jag är slutkörd! Det är tungt att börja jobba så fysiskt igen efter 8 lugna månader hemma och sen inte få sova på nätterna. Lägg till diabetesen som jag inte får ordning på så har vi en jävla soppa. Enda positiva är väl att efter magsjukan har mitt blodsocker sjunkit rejält och ligger lägre hela tiden, fortfarande mycket för högt dock. (10-15)
 
Har nu jobbat nästan en vecka med min nya kollega Andreas. Går bättre för var dag, vi jobbar ganska olika men det ger nog med sig tillslut. Arbetsledaren Madeleine gillar jag! Skönt att ha nån som reder upp dagarna, innan jag slutade var det kaos. Känns än så länge bra att jobba. Blir ännu bättre när tröttheten försvinner.
 
Alla hjärtans dag idag, firade inte på nått speciellt sätt. Köpte ett gäng kalsonger från dressman åt Daniel, verkar sjukt sköna...  Jesper fick ett par ulltofflor som han ska ha i overallen. Supersöta i blå tovad ull. Dags att knoppa nu!
 

Uppdatering.

Blogg är inte min prio ett nu om vi säger så. Haft lillasyster Lillan här några dagar, skönt med nån att prata med! Sen började jag jobba i torsdags igen. På vägen till Örebro lägger min bil av, 40 min senare fick jag igång skiten och då hade Lillan missat sitt tåg hem :(
 
Inte alls sugen på att jobba men går ganska bra, ny arbetsledare och henne gillar jag! Verkar vara lite mer ordning på saker och ting. Natten till torsdagen blev Jesper magsjuk, kräktes som en liten fontän flera gånger under natten sen diarre på det. Usch, stackars lilla killen :( Så han var lite off under torsdagen.
 
Fredagen då. Efter en dag på jobbet kommer jag hem vid 14.00 någonting. Efter ett tag klagar Daniel på att han mår dåligt. Sen drog det igång för honom med... Gick och la oss ganska tidigt, vaknar 05 av ett jäkla illamående. Magen gör riktigt ont men lyckas somna om. Vid 9 var det kört för min del med. Även Daniel pappa blev dålig under natten så vi låg i soffan hela dagen. Drack vatten och spydde upp det igen. Daniel som fortfarande inte var okej fick ta Jesper. På kvällen var det nästan över, lite ont bara.
 
Idag är nästan alla bra. Jesper är risig i magen fortfarande, läckt ur blöjan 4 eller 5 gånger idag. Imorgon ska vi in på extra vägning på bvc. Var dit i tisdags då han äter dåligt och är hängig. Hon ville väga inom 1 vecka igen så imorn kl 17 ska vi dit. 
 
Idag har han fått fjong på hur gåstolen fungerar. Innan har han hoppat sig fram men nu har han inte fått sitta i hoppgungan på ett par dagar och då har han lärt sig att stå på benen och skjuta iväg istället. Nu på kvällen fick han till backning och att svänga så nu är det en jäkla fart över vardagsrummet. Kul att se honom så glad!
 
Strax dax att sova för min del. 1 hel vecka jobb väntar.
 

RSS 2.0