Eckerölinjen

Vet inte när jag skrev sist, har glömt. Men men. Igår var jag och Marcus till Kungsberget. Med oss var hans 3 kompisar, Nisse, Robin och Linus. Jag hade mammas bil så gick smidigt och fort att ta oss dit. Väl där var det hyra av skidor för grabbarna, jag har ingen balans och åker inte skidor! Så jag satt i värmestugan dom första 2½ timmarna och resten av tiden fram till typ 15 låg jag i bilen och sov. Haha kul.

Marcus åkte utför för första gången men det gick bra, inte ramlade han en enda gång. Andra gick det lite sämre för men inga allvarliga skador direkt. Skönt. Åkte hem efter 15 nån gång och var hemma ett tag senare. Käkade lite mat och satt sen vid datorn resten av kvällen. Haha ja jag säger då det. Kul på msn iaf ;)

Idag har jag, mamma, pappa och brorsorna vart till Eckerö. Resan var lugn, jag käkade stekt spätta och spanade på en snygg kille som jobbade där ^^ Kul tidsfördriv. Var ner till taxfreen men köpte inget till mig. Sen gick vi upp och satte oss i resturangdelen igen, där spenderade jag resten av tiden med att spana på snygg. Haha.

Vägen hem gick bra. Mycket dimma bara, var som en vägg så mamma som körde var inte så glad! Var i uppsala 20.47, in på Willys fort som attans. Stackars Simon väcktes brutalt ^^ haha. Nyvaken fick han gå runt i affären. Sen efter det blev det raka vägen hem.

Datorn har lockat sen jag kom hem. Fast har hunnit med att städa alla 3 facken. Lätt gjort dock. Tänkte fixa sladden till tv:n men orkade inte idag så gör det imorn. Så imorn har jag tv igen :)

Sitter på msn nu, det här med webbkamera är bra kul men ibland går den mig på nerverna. Haha. Allt man gör syns ju. Och jag med mina myror i benen kan inte sitta still för fem öre. Har dessutom datorn i knä i sängen så när jag rör mig hoppar hela datorn. Kul för den andra lixom.

Imorn då. Har inga planer. Har tänkt gå ut med Tim på kvällen. Sen kolla om det går nån bra film. Annars kanske jag har nån film på datorn att kolla på :P Får se vad dagen bjuder på helt enkelt. Måste plugga dock eftersom jag missade idag och igår.

Nej jag ska nog sova nu. Fast känner jag mig rätt kommer jag inte sova direkt. Haha.

Puss :D


Förutfattade meningar!

Två stycken som har kommenterat nu. Jag vet inte vilka ni är, eller gör jag det? Iaf så vet ni inte hur jag sköter mina kaniner eller hur?

Jag kan med säkerhet säga att jag sköter mina kaniner bra jävla mycket bättre än många andra. Hur många som har kaniner (utomhus nu!) gör gröt åt sina så dom får lite varm näringsrik mat på kvällen? Kokar pasta för att dom ska hålla hullet? Går ut minst 4 gånger om dagen för att byta vatten när det är såhär kallt.

Jag har eller jag hade en värmelampa som gick på full fart framför burarna, det var alltså varmare i burarna än utanför. Jag kan omöjligt värma upp hela garaget och jag skulle mycket gärna vilja se nån av er andra göra det ifall ni har kaniner.

Min mamma mår dåligt när kaninerna är inne. Nu är hon så sjukt snäll att hon offrar sin hälsa för att kaninerna ska kunna vara inne.

Trött på såna tråkiga kommentarer, jag var ut till kaninerna några timmar tidigare och då var det bra, gav dom mat och vatten. Kom ut sen och då låg 2 döda, fortfarande ljumma. Hade jag MÄRKT att dom mådde dåligt hade jag tagit in dom också, har redan två stycken inne som mådde dåligt i kylan. Men i normala fall klarar en kanin av upp till -30 grader en kort period, mina var dessutom långhåriga!

Tjo!

4 lösa kaniner på rummet var ingen bra idé. Speciellt inte med ett trägolv! Så fick tänka ut en bättre lösning. Och kom fram till att den stora 3-fackaren skulle göra jobbet... Bara det att den väger fruktansvärt mycket och är väldigt stor, 200 cm hög, 123 cm bred och 62 cm djup. Byggt i tjocka skivor. Hade tänkt få upp den till mitt rum. Vägen från garaget till ytterdörren gick bra, den fick glida på snön. Sen hade vi ett minde helvete att få upp den för trappan ute. Väl inne i hallen började vi luta den för att steg för steg ta oss uppåt, pappa, marcus, mamma och jag. Kommer till första avsatsen. Vi har en svängd trappa med två avsatser. Väl där förstår vi att det går inte att få upp den. Måste montera ner ett skåp som sitter på väggen först. Så får bära ner den igen. Jag hamnar i fönstret när jag fick all tyngd på mig, hinner få ut armbågarna och ta stöd mot fönsterkarmen. Pappa hamnar då under buren :S

Tillslut får vi ner den, monterar bort skåpet och börjar bära upp den igen. Sjukt jobbigt! Men tillslut står den på rummet. Började rengöra den noga och 3 timmar senare står den ren och klar på plats. Inte den snyggaste buren men vi ska måla utsidan vit, sen vill jag tapetsera insidan och lacka ovanpå. Men det får vänta till våren.

Alla 5 bor där i, Jinx ensam överst, Ninen och Lingon i mitten och Bullen och Krypton längst ner.

Idag ska jag färga håret ^^ Imorn ska jag ev. skjutsa till Kungsberget.

Haha!

An arab at the airport:

Name?
-Abdul al-Rhazib.
Sex?
-Three to five times a week.
No, no...I mean male or female?
-Male, female, sometimes camel.
Holy cow!
-Yes, cow, sheep, animals in general.
But isnt that hostile?
-Horse style, doggy style, any style!
Oh dear!
-No, no! Deer run too fast.

Anonym kommentar!

Anonym om Vila i frid.: har du inge värme ? eller strö till dina kaniner ?

Är du dum? Nej mina kaniner får sitta på kall botten :S Nja skulle inte tro så va! Klart som fan att jag har strö, mängder. Värme i ett stengarage, skulle vilja se den elräkningen sen, har värmelampa dock.

Vågar du inte stå för vem du är? ;)

Vila i frid.

Mår sjukt dåligt nu. Gick ut på dagen igår för att ge kaninerna mer mat och vatten. Var nära -30 grader så var ute en extra gång bara för att. Öppnar garageporten, tänder lampan. Det första jag ser är Liva som ligger i sin bur... Förstod direkt att hon var död, annars är hon alltid snabb och ska hälsa och ha mat :( Min älskade Liva, har aldrig gillar en kanin så mycket, hon var helt perfekt!

Öppnar nästa bur, vid luckan sitter Lingon i ett hörn, helt lealös. Cherry ligger vid hennes sida, död. Får panik. Suger tag i Lingon och springer in, skriker till mamma och pappa att kaninerna dör ute. Mamma tar Lingon och jag springer ut igen och hämtar Krypton som verkar må bra och Jinx som är okej, han får sitta i transportburen.

Så nu har jag 4 honor fritt på rummet och Jinx som bor i bur ute i hallen. Har ju inga burar hemma så är lite kris. 4 frigående honor hade jag inte tänkt mig inne. Men får städa flera gånger om dagen. Tänker inte ha dom ute. Annars får jag bära in en fackbur :S Får se hur det blir.


Snart dags att sova?

Helt otroligt men klockan är 06.11 när jag börjar skriva de här. Jag är pigg och varm, kan inte sova så sitter vid datorn. Nej jag har inte druckit energidryck ;)

6 timmar har jag suttit här, mycket av tiden har jag lagt på msn och diverse sköna kontakter. Kollar på lite film, tv-serier och läst en massa olika sidor. Kul men jag borde sova för länge sen!

Och tänker ta tag i saken nu, öppet fönster för de är sjukt varmt här inne :( Sov gott med er! Snart är det en ny dag och jag ska städa alla kaninburarna då. Sov gott.

Bild på Shiva!

Tog inte själv kort men senare på kvällen la Emmelie upp några bilder på Facebook! Här är hon. Shiva

Falun och hem med valp (långt inlägg)

I torsdags pratade jag och Emmelie en del om att åka upp till Falun dagen efter, igår alltså. Hon hade hittat en 5 månaders valp på blocket, en amstafftik. Kl 09.00 skulle vi åka från Sala eftersom hon bor i Västerås. Jag har mycket närmre till Sala om vi säger så.

Torsdagskvällen bjöd på en städning av bilen, fullt med hö efter förra gångens hämtning. 40 min tog det att få ut det mesta utan dammsugare. Usch och fy. Men de blev bra. Kommer in och ser att jag har fått sms. Blev igen resa upp iaf :(

Lillan och jag kollade på Prinsessa, en svensk film på kvällen. Slutade 00.30, satt vid datorn en stund efter de så var uppe rätt länge. Dagen efter låg jag i sängen vid 10 då jag får sms av Emmelie som frågar om jag har lust att åka i snöovädret! Wii resan blir av ändå, något senare men och... Bara ner och duscha. När jag kommer upp klagar pappa på att mobilen som låg på bordet låter hela tiden. 3 sms mottagna. Kl 12 kommer hon vara i Sala. Kollar på klockan, 10.35 är den :S Och jag har 50 min dit med bil. Blev till att fort sminka, blåsa håret och äta. Pappa far iväg med min bil för att fylla på olja. 11.15 åker jag iväg.

12.15 efter att ha stannat i en korsning en bit från Heby, en ung kille med pappa körde i diket framför mig på motsatt sida. Ingen stannar fast det passerar flera lastbilar och bilar efter den bilen. Får dåligt samvete och måste stanna och höra om det är okej med dom. Fronten på bilen gick sönder men annars var det bra, killen var ledsen. Dom ringde efter bärgning då dom satt rätt fast, jag med golfen kunde inte hjälpa till.

Kom fram till Sala station efter en mindre felkörning och en fulvändning inne på bussstationen. Lite smått nervös för vi har inte träffats sen studenten 2½ år sen. Men det gick fint och vi kom iväg, pratade om typ massor av saker. Väldigt kul var de. En del trafik på vägen och snörök hela tiden. Men tog det lugnt. Stannade i Hedemora en stund. Väl i Falun körde vi fel... Dåligt skyltat men efter en stund kändes det som vi åkte åt fel håll. Och det stämde bra, hon ringde så vi fick en bra vägbeskrivning. Och vilket hus! Första vi möts av när vi går in är en stor pool inomhus :O

Shiva, valpen visade sig vara riktigt go, valpig men lugnade ner sig fort. Lyssnade bra men rätt så understimulerad tyvärr. Men det löser Emmelie lätt! In med Shiva i bilen för att sen börja vägen hem igen. Stannade i Hedemora på vägen hem också. Kopplet och halsbandet som hon fick med var väldigt slitna och risken var stor att kopplet skulle gå av så stannade vid Granngården där.

Hittade ett väldigt långt och stadigt koppel i brunt läder, ett matchande halsband och ett varmt täcke med relexer på sidorna. Fick ta in henne i butiken så vi kunde testa täcket, efter byte till en mindre storlek passade det bra och hon har lite att växa i. Halsbandet behövde ett hål till för att passa.

Sen åt vi innan vi drog hemåt. På vägen började Shiva gny, ljudet blev högre och högre. Tillslut tjöt hon rakt ut, trodde trumhinnan skulle gå sönder! Så hon fick ligga i E:s knä resten av vägen. Då var hon tyst och jättetrött. Kom fram till Sala 17.58, kollade bussen och insåg hur bra tajmning vi hade. 18.05 gick den. Efter det åkte jag hem.

En mycket rolig resa, helt klart en av dom bästa! Var trött när jag kom hem. Sov med öppet fönster under natten. Superskönt!


Kvällen

Ja igår för nu är de ju ny dag var jag hos pappas bror + fru med mamma. Var på en må bra kväll typ, ansiktsvård och massa prat. Faktiskt kul! Kom hem efter 21. Kollade på lite os, var ut med hundarna och skojade i snön. In och upp till datorn, fixa hos innekaninerna också. Överraskande nog slutade kvällen i ett 1½ timme lång mobilsamtal :) Med Emmelie!

Får se om de blir nått på fredag... Vore kul med en liten resa :)

Superkul att höra av henne, var ju lixom år sen vi pratade i telefon. Mycket skratt men fan så trött jag kommer vara imorn. Ska upp 06.30, väcka Simon, se till att Marcus kommer med bussen och sen åka fram till våla, lämna Simon och vidare till vårdcentralen för att lämna blodprov.

Hoppas att Bea dyker upp imorn också :D

Nu ska jag sova. Herregud vad jag är trött.


Nästan krock!

Hämtade Simon vid 13.30. Skulle köra rakt fram från parkeringen, över en väg, de är en trevägskorsning. Precis när jag är över vägen får jag tvärstanna för en idiot kommer körande med släpkärra på fel sida av vägen :S När fick Sverige vänstertrafik igen?! Båda blir stående, jag halvvägs uppe på gångbanan och han snett över vägen med en buss bakom sig. Han verkar inte fatta att de är han som ska backa eftersom inte jag kommer någonstans. Tillslut kopplar hans jävla reptilhjärna att han måste backa. Flinar mot mig.. IDIOT

Kan det inte komma en lag om att man måste köra upp med jämna mellanrum, helst var 5:e år eller nått? Man träffar typ alltid på nån jävel som inte bör ha körkort!

Fyrkanterna är hur jag körde och bollarna idioten. Den ovala saken kommer jag inte på namnet på men de är övergångsställe iaf, sen typ höga kanter runt. Snyggt ritat jag vet :D


Onsdag

Har nyss diskat ett berg av disk. Jättekul :S. Men skönt att få bort skiten, plockade bort allt från bänkarna så nu är de fint :D Sprayade på Tim lite balsam för har tänkt gå ut med honom och leka i snön. Ska hämta Simon om 50 min så blir inte så länge. Efter de tänkte jag gå en promenad.

Badade Tim i måndags! Inte hans favorit direkt. Efter han var ursköljd skulle jag torka av honom men han hade en annan idé, jo springa uppför trappan. Vi har duschen i källaren och en mycket brant trappa upp, liknar mer en stege. Och där sprang han upp, fick klättra upp och bära ner honom igen. Dyblöt dessutom! Sen torka honom helt torr med hårtorken. Han ÄLSKAR den :D

Nej ska dra på mig kläder! Frukosten idag blev förresten en semla ^^


Måndag.

God morgon! Fast har vart vaken ett tag men ändå, känns som morgon. Kanske beror på att jag har nattlinne på mig. Sitter och målar naglarna :D, mörklila med glitter. NAJS! Kollar på kaninerna som äter hö eller springer omkring. Söta. Dom går fritt i mitt rum nu, bara en liten bur med spån som låda och två höhäckar. Bullen har hittat sin favoritplats under skrivbordet medan Ninen mest sitter i sin bur.

Mamma möblerar om i källaren, jag ska tvätta idag. Lillan är hemma sjuk, Marcus lärare drog omkull i trappan så han är ledig ^^ Jag vill gå ut och gå, wow. Men Tim är trött idag efter dom 2 timmarna igår och Casper lyssnar inte, han har nog knäck i öronen. Så vi får se, ska iaf sätta igång en maskin tvätt snart. Sen ska jag plugga en massa.

Igårkväll var Lill-horan och jag sugen på nått. Så vi fick mamma att åka fram och handla saker till kladdkaka. Men nått gick fel med kaka, 50 min i ugnen, perfekt yta! Lossade formen och sploff sa de typ. Hela kakan rann ut ur formen. Inte jättekul. Så blev en väldigt lös kaka. Och jag åt bara knappt halva biten :S Sen kände jag kväljningar och kunde inte äta mer. Socker :S

Nu ska jag ringa Expert :@


Solig promenad. (Hundinlägg!)

Först skulle jag gå ut 12 och gå, sen ville jag kolla klart på filmen så skulle bli 13 istället. 14.00 gick vi ut :D Tim gick hyfsat bra. Mötte ett par han fick hälsa på. Tim mycket glad. Kom fram till kyrkan, mötte en kvinna med en schäferblandning. Har träffat dom förrut och Tim fick hälsa. Stod lite dumt till på vägen så fick ta de rätt lugnt. Sen gick vi en jäkla runda framme.

Runt vårdcentralen, tillbaka mot affärerna, till Fribban, mot kyrkan och upp till Zetterbergs. Utanför Zetterbergs mötte vi en äldre kvinna med en dvärgschnauzer. En liten kille på 1½ år. Frågade om det var okej att Tim hälsade, jäklar vad Tim har träffat olika raser. Kvinnan blev jätteglad över att hennes Sigge fick hälsa.

Men Tim han stannade och bara kollade. Haha. Han som brukar vara sjövild fram till andra hundar. Men efter att ha nosat på Sigge så skulle han leka. Så vi släppte hundarna så kunde dom rejsa runt fritt. Ägaren var väldigt pratig, berättade om sina framgångar på utställningar, om uppfödaren och hur hon tränade hunden. Efter en 20 minuters lek skulle vi dra oss hem. Kom nästan till Skogsvallen där vi mötte en tjej som bor längre ner på vår väg. Med sig hade hon en rottis och en russel. Tim fick inte hälsa, russeln förde ett sjujävla liv. Rottisen morrade och började sen skälla. Tjejen kunde knappt hålla i hundarna medan Tim och jag passerade med bravur! Lägger mycket energi på att få Tim att inte hälsa på alla hundar och människor. Skönt när det funkar!

Kom hem 16.00 :) Skulle behöva bada Tim och ha i balsam på magen och runt benen. Jävla snöbollar! Mamma vill inte att han ska bada när de är kallt men vi får se ;) Nu är det typ mat.

Prinsessa

Har precis kollat klart på filmen Prinsessa! Gillar den. Nu ska jag gå ut och gå med Tim :) Sol ute ju.

Mobilen tömd

Kom på att jag har en massa bilder på mobilen så jag la in alla på datorn, var lite blandat sådär. Fick för mig att lägga upp några av dom :)

Annars möblerar jag om, igen. Haha. Men de kliar i mina fingrar så måste göra om, men vet fan inte vad jag ska göra av tv:n :S

Bettan.

Bea medan hon bodde hemma :) Saknar att ha nån att dela rum med!


Socker

Socker drygt 4 månader gammal. Ser ut som jag stryper henne men håller faktiskt rätt löst. Det är mycket päls på henne. Hon är väldigt lugn i handen :) Inte fullt så lugn på golvet! Mobilkort därav kvaliten. Och de ser ut som jag har lösnagel på tummen ^^





Bullen

Min fina Bullen! Hur jävla söt som helst och himla härlig till sättet. Inte så stor med sina 980 gram :) Och då blir hon 1 år i maj.


Tim på promenad :)


Hälsa på syster.

Okej klockan är mycket och egentligen borde man sova nu. Men nej tråååkigt. Så rastar Socker på golvet och skriver blogg. Fint de.

Idag, eller ja igår är de ju egentligen var jag in till Uppsala med Beas kanin, bur och tillbehör. Hämtade upp Lillan vid hennes skola och drog till Gottsunda. Hittade dit på första försöket efter en nära-krock-upplevelse. Fy satan! JÄVLA IDIOTJÄVEL.... Vilken tur att jag höll så låg fart som jag gjorde. Annars hade jag kanske inte vart hemma utan på sjukhus. Hade hela bakluckan och baksätet fullt med tunga saker, hade nog inte vart så kul att få de i huvudet. Fick stå på bromsen och fick stopp bilen precis innan den andra. Bilarna bakom fick ju tvärbromsa dom också. Jättekul! Vet inte om idiotföraren missade delen med väjningsplikt i korsning när h*n tog körtkort?

Det som inte dödar dig gör dig starkare, heter det inte så?

Kom till slut fram till lägenheten, 1 bal hö, 1 bal spån, 1 kaninbur, 1 kanin, 1 toalåda, 1 vattenskål, 1 höhäck och 1 matta bars in i lägenheten. OMG vad med saker kvar att packa upp :S Jag gillar den minimaliska stilen, rätt cleant ska det vara. Raka motsatsen är deras lägenhet, nu har dom bara bott där en vecka så blir väl bättre snart. Men skit vad med prydnadsaker!

Efter att ha kilat ner till Lidl som ligger nedanför deras område byggde vi ihop buren, käkade godis i soffan och pratade. Skoj. Emil lagade mat, nån pestosås med haricot verts och pasta. Helt okej fast pesto är inte min favvo direkt. Sen satt vi i sofforna och pratade, hade Emils två URSÖTA råtthonor i nacken. En blå Eubk och en blå hooded. Lea och Bella hette dom tror jag? Rätt stor skillnad på dom men så fina! Kommer snart igen och ska gosa med dom ;)

Sen kollade vi på Den oändliga historien, kom ut 1984 på film och jag har aldrig sett den :S Men bra film faktiskt. När den var klar åkte vi hem :) Var hemma 23.30!

Nu ska jag sova. Ska leta upp Socker först.

Långpromenad (Hundinlägg!)

Gick upp 07.00 idag, lite piggare idag. Skönt faktiskt att se solen gå upp :). Skjutsade Simon till skolan sen hem och pluggade lite.

Låg och läste i sängen en stund, somnade till och vaknade 1 timme senare. Då var klockan 11.30 nästan. Solen sken som tusan ute. Underbart! Så en promenad med Tim var på sin plats. Gick 12.10, gick fram till våla. Hoppade och sprang efter Tim som var helt galen! Tim hoppade ner i diket som var full med snö. Framme i Våla körde vi grovt mycket miljöträning. Bara att sitta och inte få hälsa på alla är supersvårt för honom. Han blir så sjukt glad när han ser människor och andra hundar. Vi stod vid busstationen och hade sån tur att en buss kom in just då och massor av människor gick av. Men det funkade över förväntan, han satt kvar och gnydde.

Sen fick han hälsa på några barn, hejsan hoppsan vad glad man blev då. Sen kom det en schäfertik han har hälsat på förrut. Efter de gick vi en sväng till och sen hem. Fick för mig att gå genom skogen vid Skogsvallen, nån har kört upp ett spår där. Men spåret gick åt fel håll i skogen och jag fick pulsa fram i snön som var upp till knäna. Hade jag vinterskor? Nej... 3 m från cykelbanan hem kom en stor snöhög. Precis i vägen för mig. Över den kunde jag inte gå. Så tänkte gå runt den. Tror ni inte att jag går för långt ut från snöhögen och hamnar i diket :S Sjönk som en sten i snön, hela vägen till midjan var de snö. Och på cykelbanan står grannen Per med puffhanen Viggo :S Haha, det tog en stund att ta mig upp, piiinsamt och Tim var helt tokig, han ville ju leka med Viggo.

Full med snö i skor och tröja stod jag tillslut på vägen igen. Skönt som tusan och jag lärde mig en läxa. Iaf så var Tim och Viggo helt tokiga i koppel, kunde ju inte släppa dom där. Istället gick vi hem till Per och släppte dom där, han och familjen bor typ 300 m från mig. Trodde Tim skulle ha sönder lilla Viggo som är 1/3 så stor. Men de gick bra, visst lekte dom våldsamt men Viggo sa ifrån om de blev för mycket. Var där 20 min ungefär sen gick vi hem.

Kom hem lagom till 14.50 så på med torra kläder och hämta Simon från skolan.

Nej nu orkar jag inte skriva mer! Eller jo, Tim löft på benet idag! Snacka om förvånad jag blev då... Haha lilla killen börjar bli stor. Men de hände bara en gång, sen blev de kissa som flicka ^^ Suck.

Nej ska kolla vidare på tv:n nu!

Tidigt morgon.

Gick upp 06.45 som planerat idag. Trött som ett as då jag inte kunde somna nån gång. Sämst... Väckte pojkarna, åt frukost och skjutsade dom till skola/buss. Hem och hoppade i säng igen :D. Låg och halvsov. Skönt de. Marcus kom hem vid 12.30 :)

Har planerat maten idag, Teriyaki lax, rostade rotfrukter/potatis och smörstekta kantareller :) Mums!

Ska rengöra buren inne idag så Bullen och Ninen får de fint. Funderar på att få dom rumsrena så jag kan ha dom lösa inne på mitt rum. Får se ifall det funkar.

På fredag kanske Lillan och jag åker till Bea, hängde inte riktigt med på vad Bea snackade om men vi får se :) Kolla på Emils råttor :D 2 råttor, 1 kanin och 1 akvarium är deras djur ^^

Ska städa upp härinne och möblera om, funkar inte som de står nu. Hyllan står asbra men inte tv:n :( Och hyllan kan inte stå kvar om jag ska kunna ställa tv:n bra. Suck.

Ha de bra!

Har jag sagt att jag är normal?


Natt igen.

Lillan väckte mig 09.20 imorse, tänkte jag skulle sträcka på mig bara, vakna skönt lixom. Rätt som de är vaknar jag av att mamma skriker att vi ska åka till Uppsala. :O Hoppar upp ur sängen och letar upp ett nattlinne. Kommer ner och där står dom skitglada och säger att vi skojar :S. Kollar klockan, 11.10. Wtf. Var ju inte meningen.

Efter en sen frukost börjar jag dagen med att klippa tassarna på Tim. Sen blev de såklart dammsugning av hela nedervåningen. Jättekul. Ut och lekte i snön sen. Skoj.

På kvällen blev det en tur fram till våla för att köpa pepparkaksglass <3 Kollade på tv och åt varmt äpple med glass. Sen hamnade jag vid stationära datorn, spelade Age of empires 3 eller nått sånt. Skitkul ju. Länge sen sist. Sen kollade jag internet och fick se en länk till kamrat.com. Herregud, där var de länge sen man loggade in. 37 desperata meddelande senare loggade jag ut. Vafan är folks fel?! Fick dock 2 vettiga killar på msn, kul de iaf.

Borde verkligen sova nu, ska upp 06.45 för att väcka pojkarna. Mamma får sovmorgon så jag styr då. Ska avsluta msn bara sen blir de sängen.

Dagen.

Gick upp 09.00 av mig själv. Vaknade och var pigg för en gångs skull. Skönt de. Och sol var de ute också, kan inte bli bättre. Åt frukost, lekte med hundarna, kollade på tv, pluggade. Marcus kom hem efter 12. Åkte till banken vid 14 nån gång och satte in alla pengarna. Gick in på konsum och handlade konstiga saker. Haha. Sen åkte vi till Harbo mack, betalade däcken, äntligen. Var där en liten stund.

Väl hemma hade mamma börjat tina kotletter. Jag berättade att jag bland annat hade handlat saker till kyckling med jordnötssås. Då ville hon ha de istället, så kotletterna får bli till imorn, eller ja de är ju ny dag så de är till idag.

Istället blev det kycklingspett med jordnötssås. Ris och wokade grönsaker till de. Supergott! Såsen var vansinnigt stark dock. Herregud, vi drack 1½ L saft på 3 st. Pappa kom hem och lassade på mat, luktade på såsen. Utan att smaka på den öser han upp 3 stora skopor :S Haha. Gooooott. Till och med Lillan gillade maten. Simon vägrade äta kycklingen och grönsakerna. Mes...

Efter maten gick jag och Marcus ut i garaget. Fixade med kaninerna sen slipade jag bort en massa färg på hans moppetank. Sen putsade vi upp moppen med lite slipmedel. Tanken är att den ska säljas, han kör den inte så. Onödigt att ha två stycken ^^

Kollade på tv med mamma, blev Golden Eye på slutet. Har aldrig sett den! Men orkade inte se hela utan gick upp. Har tänkt sova nu. Ska tvätta av sminket först.

Juste har även klippt klorna på Tim, med mamma som kollade på. Hoho. Han la sig ner och sträckte fram tassarna :) Gulle. Inte ett pip eller ryck. Sen fick jag ett litet ryck och skulle fixa om Sockers bur. Blev rätt okej.

Nej sovdags! Så tråkigt att inte ha Bea och prata med på kvällen :( Ingen som vill följa med ut till kaninerna heller.

Måndag imorgon

Imorn ska jag först till banken och sätta in pengarna på kontot. Sen ska jag betala räkningar typ. Sist blir det en sväng till Harbo mack för att betala däcken.

Vet att jag skrev i inlägget innan att jag skulle sova men nej, har inte lämnat datorn än. Haha. Lillan kom in och började pilla i håret. Så hon fick fortsätta med det en stund. Åhh så skönt. Just nu ligger Tim på mina fötter under skrivbordet och Casper ligger bakom stolen. Tissen är ute i hallen och skriker, dags för hans vatten tycker han. Kaninerna ute har fått burarna städade och mat och vatten serverat. Ninen och Bullen inne ska få mera hö nu. Socker fick sin bur fixad igår med nytt stort hus. Sen har hon fått sin barnmat idag. Ska fylla på torrfoder till henne bara.

Måste göra de nu, annars blir jag sittande här för länge :S

Vilken dag :S

Vaknade 09.00 av mobilen som piper, sms från Expert. Mobilen är tillbaka från lagningen och klar att hämtas. Perfekt eftersom jag ändå skulle in till Gränby idag. Kollar ut och det är sol och blå himmel. Lovely!

Ligger och drar mig i sängen. Suck så skönt. Gör iordning mig, fixar kameran och så. Hoppar i bilen och upptäcker att det är tomt på bensin mer eller mindre :S Tankade ju i veckan. Åkte iväg till macken i Harbo och skulle tanka. Öppnar tanklocket och ser att skyddslocket runt hålet är sönderböjt. Nån har alltså slangat ur all bensin under natten!

Åkte in till stan, mötte upp killen som skulle köpa kameran, hade en mindre lektion om hur den funkar. Han har aldrig haft en sån kamera förrut. Men de va kul och han verkade nöjd. Hämtade mobilen sen åkte jag därifrån. Åkte till djurhobby och köpte sand och hamstermat. Även en balsamspray till Tim. Hoppas han slipper få dessa förbannade snöbollar i pälsen.

Sen åkte jag hem, var hemma till 16. Visade pappa hur de såg ut under tanklocket. Han sa direkt att nån har haft sönder det för att komma åt bensinen. Kul jul.

Nu är det dags att sova typ. Ska fixa sängen först.

Hoppa i snön.

Åt hembakad pizza till middag. Köttfärs, paprika, tomat, ägg och ost blev det på min. Blev gott! Sen åkte Lillan och jag till affären, hon skulle promt ha chips. Köpte polly till mig.

Hamnade uppe på mitt rum, måste passa Socker som springer runt på golvet. Har hamstersäkrat hela rummet så hon får vara lös på golvet nu när hon är lite större och inte kommer under sängen längre. Har byggt en massa små hus åt henne som står på hela golvet. Herregud vad bortskämd den lilla donnan är! Men snart ska hon tillbaka till sin enorma bur istället :)

Gick ut med hundarna på kvällen, skulle bara vara ute en kort stund men blev en lång stund. Dom hade så kul i diket med all snö så lät dom hållas en stund till. Till slut hoppade jag själv i och blev helt täckt i snö. Fint de. Tim hittade en gren som han sprang som tokig med. Fick stå en bra stund sen och plocka snöbollar av Tim. Hopplösa päls!

Rakade nyss benen och smörjde in med bus :D Nu ska jag strax leta upp Socker och bära henne till buren.

Tjao.


Kameran såld

2 timmar efter jag lagt upp annonsen ringde en man. Imorn klockan 13-14 ska han köpa den :) Skönt!

Lite seriösare!

Haha ska skriva lite bättre inlägg än de innan kanske? Haha.

De är sant att jag har ont i benet, precis ovanför knäet på utsidan. Där gör de ont som tusan. Har nog med allt klättra på vinden och bära i trappor att göra. För igår, då flyttade Bea hemifrån! Till Gottsunda, en 3:a precis vid centrumet. Mycket fint var det. Nytt golv i 2 rum och nya tapeter i alla. Kom dit vid 15.15, då var lastbilen där med alla stora saker + en jävla massa lådor. Hon flyttar med sin kille Robert och deras två vänner Vincent och Emil. Vi var 9 pers som började lasta ur. Gick väldigt snabbt och smidigt även fast det var upp till våning 3 allt skulle. Via spiraltrappan!

Vi var där till 17, då var det fortfarande massor kvar att göra men de är deras jobb ;) Lite avundsjuk, skulle också vilja ha en massa att packa upp och göra fint. Men den dagen kommer :)

Idag har jag lagt upp kameran på annons, är nån intresserad vill jag ha 4000 kr för den! Vill nån ha min bil kan ni få köpa den för 18 000 ;)

Tänk den dagen jag flyttar, jag har helt sjukt mycket saker! Både på rummet och på vinden. Sen finns de möbler i garaget som jag får ta med mig. Suck. Allt Beas gick in i bakluckan på bilen! Mitt behöver en hel lastbil typ. Haha.

Nu ska jag nog äta nått. Sen ska jag ut och gå med Tim.

Nytt inlägg.

Har ont i höger ben!

Mera snö, va otippat!

Kl 04.30 började min klocka pipa, 15 min senare började mobilen att ringa. På med kläder och ner. Drack ett glas saft sen åkte vi iväg. Skulle skjutsa pappa till jobbet och han börjar 06.00. Åkte 05.20 och det tog nästan 20 min pga av vädret. Bitvis var det väldigt jobbigt, däcken tappade greppet och snön yrde runt. Men vi kom fram i tid. Åkte direkt hem så var hemma 06.05.

Tänkte först gå och sova men var rätt så pigg. Så jag kollade på tv, Paradise hotel, sämsta programmet typ. Men var rätt snålt med andra program. Väckte brorsorna vid 07.00. Åt frukost med Simon, sen skjutsade ja dom till skolan. Hem och började skotta snö, 1½ timme senare hade jag gjort ungefär ½ av gården. Casper grävde i diket och Tim sprang runt och lekte.

Idag ska mamma röntga ryggen i Enköping 16.30. Innan dess ska hon hämta upp Pappa som ska med dit. Därför jag körde pappa imorse, annars hade dom haft 2 bilar och jag ingen att hämta Simon med.

Nu ska jag dra vidare!


RSS 2.0