Veckan som gått.

Ledsen för bloggtorkan men har inte haft ork eller lust att skriva nått vettigt. Var ska jag börja då... Såg att de va mååånga dagar sen jag skrev sist och vill inte skriva en jävla vägg av text.

Tisdagen började jag sockeravvänjning modell halvseriös. Ska jag ändå ta tag i mitt liv kan jag lika gärna göra de ordentligt. Så är inne på min 4:e dag med bara måltidsersättning, inte käkat nått annat! Första 3 dagarna va ett helvete. Hungrig hela tiden, ville äta typ allt! Skulle kunna döda för en skiva bröd. Men dag 4, idag alltså känns det mycket bättre. Dricker massor av vatten så känns de bättre. Huvudvärk och yrsel mest hela tiden men bara nån vecka kvar så ska fan stå ut. Är så jävla stolt över mig sjävl just nu. Att jag har den kontrollen över mig själv trots att mamma bakade bullar igår och dagen innan va de kyckling i pitabröd till mat. Typ favoritmaten... men är bara en kort period det här.

Annars då, natten mot tisdagen bjöd på 1½ timme sömn. Sen upp med brorsan. Efter de städade jag i 7½ timme... Full fart hela tiden. På kvällen vid 17.30 åkte jag och Tim iväg till Tierp och var med på lite agilityträning med hans uppfödare Isabell. Fast blev inte så mycket agility ^^ han verkade gilla tunneln iaf. Och nej jag ska inte skriva att de gick skitdåligt (även om jag anser att de gjorde de). Men får helt enkelt träna lite mer han och jag. På vägen hem var skorna fulla mer lera och benen med så åkte hem utan skor och byxor ^^ Va inte sådär jätteskönt, mest kallt. Tim va helt slut och la sig direkt och sov större delen av vägen hem. Tog 40 min att köra hem, rådjur överallt så vågade inte köra så fort. Sen vaknade Tim till halvvägs hem och passade på att lägga huvudet på min arm när jag växlade. Så han fick ligga så hela vägen till våla. Lagom skönt. Va hemma 21, ner och duscha sen datorn. Somnade i camen så stängde av rätt tidigt.

Onsdagen hände de nog inget kul, iaf inget jag kommer ihåg. Torsdagen va jag nå sjukt duktig! Jobbade ute hela dagen. Travade den sista veden, klippte häcken runt gården. Krattade upp en massa löv och sånt skit. Fick riktigt mycket gjort så jag är mer än nöjd. På kvällen va de jobbigare, så hungrig efter allt arbete under dagen men gick upp och satte mig vid datorn och camade bort hela kvällen. Tiden går bra fort då.

Idag då, låg och lyssnade på P4 uppland i 2 timmar innan jag gick upp :S sämst kanal ju men orkade inte bry mig. Gick ner och drack en drink och gick ut. Städade upp lekstugan. Tänkte kaninhonorna skulle få vara därute på dagarna när de är fint väder :D Blev många skottkärror att köra iväg. Sen fick jag cykla fram och köra jäst. 11 små gula paket ^^

Nu sitter jag har bara och lallar runt ^^

Puss!

Grillat idag, chips igår.

Igår åkte jag och lillan fram till affären. Köpte sweet chilichips. Inte sådär jättegoda efter en stund. Pepsi till de också. Dumt att dricka sånt sent på kvällen. Vart tokspeedad. Kunde inte ligga still i sängen utan låg och viftade med fötterna, flyttade mig och pillade på allt. Haha. Säker skitkul att se i camen. Framåt 03-03.30 somnade jag framför datorn ett par gånger ^^ Spelade lite mellan varven. Till slut vart jag lite piggare. Då va solen uppe, fåglarna kvittrade och jag kom på att de va nog sovdags... Somnade seeent. Ooopps.

Vaknade 9.30 idag, gick upp, städade lite. Kollade datorn. Städade hos kaninerna, dammsög och fixade hö åt ninisarna. Gick ner, klippte klorna på hundarna utan minsta problem. Gick ut. Travade ved i 1 timme sen tog jag över klyven och klöv i 1½ timme till. Pappa har sågat upp allt så vi har inte så mycket kvar att göra. Hoppas hinna klart med allt imorgon. Fortfarande en enorm hög som ska klyvas och sen travas men de går rätt fort om man jobbar på.

Har nå sjukt ont i nacken och svanken. Men bara att bita ihop och fortsätta. Grillade ryggbiff till mat idag. Rätt gott.

Nu väntar jag bara på att headsetet ska laddas klart så går jag ut en stund till. Behöver rensa tankarna lite. Så svårt att förklara vad man känner egentligen. Den biten måste jag jobba på..

Ha de bra.

Uppsala på dagen, handspa på kvällen.

Igår kom mamma upp och väckte mig efter 9 nån gång. Hon ville åka in till Uppsala och undrade om jag ville med. Så hoppade upp. Valde kläder, sminkade mig och så. Kommer ner och mamma tycker jag tog för lång tid på mig. Så hon tyckte vi skulle åka på eftermiddagen istället. Simon skulle ju hämtas i skolan 13.30.

Så fördrev tiden fram till dess med lite struntsaker. Städade upp lite, kelade med kaninerna och satt vid datorn. 13.30 väckte jag mamma och åkte och hämtade lillebror. Tim fick åka med då. Han blir så glad numera när han får åka bil. Hoppar in i bakluckan direkt och lägger sig på sin bädd. Han har dessutom fått rätt bra balans, förrut ramlade han när man svängde, nu lutar han åt andra hållet  :)

Iaf åkte vi hem, Simon käkade lite och sen åkte vi. Var till Darkwell och köpte en ny barbell till tragusen, minsta dom hade fick de bli ^^ 175 kr, som hittat! Not...

Sen låste vi upp mammas mobil, hon fick ny för nån vecka sen, den gamla fick jag ta nu. Funkar fin fint. Sen är den söt också ^^ Men ska bara ha den fram till aug. Då byter jag till Halebop... Efter de blev de biltema och inte så glada miner efteråt. Åkte och handlade mat på andra sidan stan sen, ICA maxi.

Var hemma 17.30. Plockade lite i köket, skulle äta mat. Kollade facebook lite snabbt och blev sugen på att åka på handspa hos farbrors fru Pernilla. Inte så många som skulle dit. Så övertalade Lillan att följa med. Och de va faktiskt riktigt kul! Så sällan man träffar släkten så kul när de väl händer. Fixade händerna, skrubbade och smörjde in med massa saker. Sen fikade vi lite. Va där till 21, sen åkte vi den lilla biten hem.

La mig i sängen med datorn, kollade på Dating in the dark. Idioter de finns. Somnade vid datorn sen. Vaknade och kollade ut. Snöstorm :( Vafan!

Idag då. Mamma väckte mig vid 9. Hon sa nått då men kommer inte ihåg vad. Jag somnade om och gick upp sent. De snöar fortfarande ute. 1 dm på marken. Fan fan fan säger jag bara. Vill ha sommar!

270 inlägg!

Hehe såg precis att jag har lagt upp 269 inlägg innan det här! Så här kommer ett till bara för att :D Vet inte riktigt vad jag ska skriva dock. Lyssnar på musik nu, skriver med några på msn. Nacken värker och jag är hungrig. Jag är gnällig... Haha. Nej men känner mig glad och flummig mest hela tiden.

Where´s my angel - Metro Station = <3

Har annars ett litet problem. Min mobil stänger av sig själv såfort man vänder eller skakar på den. Och om den är på utan att man gör nått med den! Garantin har gått ut men har abonnemang kvar hos Telenor till augusti. Vill för allt i världen inte ha kvar telenor....

Annars hade det vart lätt att bara förlänga och få en ny mobil. Men vill ha halebop. Men samtidigt behöver jag verkligen en ny mobil. Så vet inte hur jag ska göra faktiskt. Förlänga ett år till och ta en gammal mobil och ha ett halebop kontantkort? De är mottagningen som jag inte är nöjd med. Men samtidigt, hur ofta är jag på såna ställen där de inte funkar?

Ska kolla upp vad jag kan göra nu.

Grönt är skönt.

Kan ju visa en bild på slingan ^^ Ursäkta att man ser skabbig ut i övrigt.




Uppdatering.

Gårdagen bjöd inte på så mycket kul. Var ensam på förmiddagen, skönt! Såfixade med lite saker, rengjorde buren också. Vid lunch nån gång gick jag ut och började med att trava ved, mamma hade då vart hemma ett tag och kluvt en hel del. Så vedboden är mer eller mindre full, går in lite till men pappa måste såga upp så vi kan klyva nått. Bara 4 enorma stubbar jag inte orkar lyfta. Fick upp 6 st jättar som klyven knappt klarade av. Men de kändes i ryggen sen :(

Var ute en sväng på kvällen också och krattade under häcken. Hann också med en tur fram med Marcus och Lillan. Marcus sponsrade oss med glass och lite sånt!

På kvällen gjorde Lillan och jag lite efterrätt. Hallonsorbet, vaniljglass, rabarberglass och vispad grädde :D Mamma tyckte de va så gott att hon också ville ha fast hon sa nej innan ;) Gick och la mig i bra tid nästan. De kan man inte säga om syster liten... haha!

Gick upp 7 idag, skulle se till att Simon kom iväg till skolan bara. Tänkte först gå och lägga mig sen men blev inte så. 09.15 drog jag fram madrassen till ena solsängen, hämtade filt och la mig i solen invirad i filten. Solen värmde men de blåste från fel håll. Somnade rätt omgående och sov 2 timmar. Ehm, hejsan hoppsan va röd man blev på den tiden! Filten täckte inte benen, armarna och ansiktet.

Gick in igen, Lillan nyvaken. Käkade lite, satt vid datorn. Var ute med hundarna. Pratade med mamma en stund. Vid 13 fick jag för mig att jag skulle ut och gå med Tim. Då hade snöstormen dragit vidare och solen kikade fram lite. Så på med tunika, leggings och regnjacka ^^ Fick för mig att en skogspromenad skulle passa så gick in i skogen på andra sidan vägen hemma. 1½ timme senare kommer jag ut ur skogen. Nästan i Gräsbo... Illa. Hade gått åt helt fel håll. Bara att börja gå hemåt. 1½ timme senare var jag hemma. Tim trött, jag trött. Tim smutsig också :( Så ner med honom i duschen och tvätta hela grisen. Sen fick mamma torka honom med hårtorken. Då njöt han!

Åt mat vid 18. Sitter invirad i morgonrock, tofflor och mössa. Ska snart gå ner och duscha. Väntar på varmvatten bara. Har dessutom sprayat delar av håret grönt idag ^^ Snajsigt.

Puss hej!

Filmkväll med bror

Igår kollade jag och Marcus på Avatar, han hade inte sett den och för mig blev de min tredje gång. Gillar den även om de inte slår lika högt att kolla på datorn som att kolla på bio i 3D ;) Efter den va slut, strax efter 00 så gick jag upp och la mig. Kollade chatten och msn lite men inga som var direkt pratglada så gav upp. La mig och lyssnade på en låt 3 gånger på raden. Värsta är att jag inte har en aning om vad låten heter :( Står bara spår 3. Måste leta! Älskar den just nu.

Juste fick även köra Lillan till en kompis mitt ute i ingenstans vid åtta. Först hämtade vi upp Simon. Tim skulle tydligen åka med enligt mamma, stackars hund! Vägen vi åkte på är inte direkt rakt fram ^^ Men han vänjer sig och la sig ner sen och kikade genom luckan i baksätet.

Nu tänkte jag gå ut, har legat och läst i svenska B boken. Sämst! Ska trava lite ved och antagligen tvätta och vaxa min bil. Hoppas regnet håller sig borta.








Saknar

Dåtid och nutid

kan väl börja med vad jag pysslade med igår efter blogginlägget. Jag rengjorde buren och fick sen för mig att jag skulle tvätta min bil och dessutom lyxa till de genom att vaxa stackarn. Den ser typ för risig ut efter vintern. Iaf börjar jag plocka fram allt jag ska ha. Och inser... att min bil inte ens är hemma! Pappa har ju den till jobbet. Undrar vad jag tänkte på. Men så tänkte jag, ja jag använda hjärnan... Och kom fram till att jag ska vara den snälla dottern igen och tvätta/vaxa mammas bil istället. En Opel Vectra så aningen större än min. Dock väldigt tacksam att tvätta för den glänser så fint.

13.20 började jag tvätta. Står i skuggan med sommarkläder ^^ Blir bara blötare och blötare. Sen efter nån timme kommer grannen som skulle köpa buren. Med sig hade hon barnen Amanda 5, Minelle 2 och Milton ett par veckor gammal. Tjejerna lekte med Casper medan vi andra satt på altanen i solen och pratade. Skulle gå och kika vad dom gjorde för de va så tyst. Kollar ut på gårn och ser dom inte. Går ut barfota på gruset, aj aj. Och får se flickorna, bland timret. Ooops! Fort som attan dit och locka med mig dom genom att muta med att kolla på kaninerna ^^

Får stå mitt kast och ta upp dom på rummet. Sätta dom i sängen med varsin kanin full med spån :S Tack och lov att man har snälla kaniner! Sen fick dom hälsa på Socker en stund också men hon ville inte vara med. Haha. Skit va dom pratade flickorna. Visade att dom hade målat naglarna på morgonen och lockat håret. Små barn tycker jag är svårt men lite äldre funkar bra. Ändå vill jag gärna ha egna barn! Så var de inte för nått år sen. Då va barn otänkbart för mig ^^

Iaf så åkte dom iväg tillslut och jag fortsatte med bilen. La på vaxet, lät de torka och polerade bort de. Jäklar va snyggt de blev. Silvriga bilar blir ju så snygga! Sen tvättade jag av fälgarna, dom fick nya sommardäcken tidigare i veckan. Efter de dammsög jag bilen och tvättade av allt inuti. Sista jag gjorde var att tvätta av rutorna och torka så de inte blev nå ränder. Då var klockan 20.30! Pappa bytte däcken på båda bilarna! Totalt hade jag en paus på 1½ timme från 13.20 till 20,45 när jag kom in. Dammsög också min bil ovh torkade av. Ska tvätta den imorn.

In sen, duschade varmt, ont överallt. Upp och kollade på American Virgin som var helt okej. Lagom jobbig film sent på kvällen/tidigt på natten. La mig sent.

Vaknade 10 idag. Ont i axlarna och armarna och ont i halsen. Skit också. Käkade lite frukost och kollade på Into the blue 2. Nu lyssnar jag på Her name is Alice - Shinedown! Love it. Spotify är grejer de. Ska städa nu. Ha de fint.

Onsdag och jag vill sova!

Skulle gå upp 7 idag också var de tänkt. Men jag var så trött när klockan ringde så ställde den på 08,30 istället. Slumrade bara lite till dess men var så skönt. Ryggen gör ont och benen med för den delen. Syster Liten kom in vid 9 och skulle ha datorväskan som ligger längst in i ena skrubben. Haha!

Slängde i mig lite frukost och fick knalla ut till bussplatsen dit syster var påväg. Hon hade glömt sitt kaffe på köksbänken. Sen på med jobbskorna med ståhätta och ut i vedboden där mamma byggt upp ett fint berg av ved. 1 timme tog de att få bort de. Rix fm på i husvagnen så de inte var så tyst. Samtidigt hålla koll på Casper och Tim så inte dom gör nått dumt. Som jaga cyklister typ ^^ Nej men de händer att dom är ute och går på vägen i smyg.

Nu ska jag bara fixa klart naglarna, hade av två stycken :( Sen ska jag ut i garaget och rengöra en bur som ska säljas.

Höres!

Veden igen

Frukost klar. Hann även med att väcka syster Liten som försov sig med 1 timme. Hehe. Nu står mamma ute med klyven och jag har lovat att trava ved. Kuuul. Så de är vad dagen bjuder på. Blåser ute så blev ingen klänning på idag. Däremot korta byxor och t-shirt. Haha kommer frysa nå grovt. Men de är ju soooool :D

Nej nu skäller hundarna så måste ta ut dom.

Tjoho

Bara för man sov länge igår får man ta smällen och gå upp tidigt idag. Kl 07.03 närmare bestämt. Skit jag var vill sova igen men nej de ska jag inte göra :O Tack och lov så skiner solen ute! Allt blir lite lättare då.

Gårdagen bjöd inte på mycket, en tur halvvägs till Uppsala för att köpa hö. Rekordfart dit ^^ Tänker inte säga hur fort de gick pga av alla moraltanter. Släng er i väggen vetja. Pratade med en henne en stund, fick superbra hö :D Helt perfekt. Så nu har jag hö för minst 1½ månad.

Dags för frukost, ja ni läste rätt, frukost. Länge sen man käkade de. Hoppas det finns nått gott att äta också.

Ha de fint :)

Ved, ved och ved

Helgens uppdatering här. Fast jag kommer inte på vad jag har gjort ^^ Igår var jag ute i de inte så kul vädret och travade ved, 2 timmar blev de. Rätt slut sen. Inge latmasktempo här inte! Fullt ös ska de va. På kvällen blev de bad av Casper. Tim var inte hemma utan hans uppfödare Isabell hämtade honom under dagen. Trimning och funktionsbeskrivning stod på deras schema. Så med Casper ensam passade vi på att bada. Inte så uppskattat om vi säger så. Haha. Men ren blev han.

Jag blev däremot helt blöt, bytte inte om direkt utan var dum. Så blev rätt kall sen. Duschade snabbt och la mig sen i solariumet, en hel timme låg jag där. Skit. Men så sjukt skönt. Sen blev de en lång varm dusch till. Ville aldrig gå ur ju. Men nån gång måste man ju. Har iaf konstaterat att all solning verkligen gett effekt. Är faktiskt inte blek alls :D Till och med brorsan kommenterade de.

Låg i sängen sen med datorn, slökollade på tv och skrev lite på chatt och msn. Faktiskt rätt mys. Sen kom Lillan hem med nattbussen, något dragen ^^ Jävlar vad högt hon pratade, fick säga åt henne att sänka rösten ;)

Dagen då, ja jag gick upp sjukt sent. Vaknade vid 9 av alarmet, stängde av de och skulle bara sträcka ut kroppen. Men somnade tydligen, vet inte hur de gick till men rätt som de va stod brorsan i dörren och hojtade att klockan var 12.40 :S Vafan :( Gick upp direkt, käkade snabbt och gick ut till dom andra.

Mamma, pappa, jag, Lillan och Marcus jobbade med veden, Simon kom ut sen. Fick massor gjort! Jag och Lillan jobbade tillsammans hela tiden, travade ved, körde klyven och körde dit ny ved. Men mest travade vi, skit va vi är grymma!

Efter 3 hårda timmar orkade vi inte mer, högerarmen värker. Lika så baksidan av låren och magen. Haha. Gick in och gjorde pizza med köttfärs och ägg! Gott till och med. Lillan tjatade som en tok om blåbärspaj. Och mamma gav med sig ;) Så vi fick CYKLA fram till affären. Mina ben :(

Nu är de nog klart snart. Woho.

Ha de fint!

Brödbak

Simon låg i min säng och sov den lilla murveln! Dessutom tog han ut Jinx mitt i natten för att sen lägga sig och kolla på tv. Klockan var 02.30 när han kom in :( Iaf så somnade han i sängen och glömde bort kaninen. Kaninen låg mest och sov på min kudde. Efter ett tag skulle jag ta in kaninen, och får se att han har kissat på mitt lakan :( Väcker Simon och skäller på honom.

Var vaken en stund till bara, sen somnade jag och sov lite för länge. Mamma kom in och väckte mig. Åt frukost sen börjde vi baka bröd. 2 degar av brödkakor och 1 sats dinkelfruktbröd :) Namnam.

Har även hunnit med att åka fram till affären och handla bakplåtspapper och tvärbromsat för rådjuren. Har 5 st rådjur som varje dag passerar över grannens gård för att äta på åkern på andra sidan vägen. Ett under att ingen av dom blitt överkörd än!

Nu kom ett lass med ved igen :( Börjar bli rätt skapligt mycket på gårn.

Hej.

Nu var det länge sen jag skrev men har inte haft lust att skriva nått. Och då är de ingen mening att göra de heller. Natten var allt annat än normal, skrattade så jag nästan dog! Snacka om flummigt allt blev. Men de va ändå lite seriöst. Eller ja så seriöst som de kan bli på en chatt ^^

Kvällen bjöd på en hel del skratt och idiotförklaring, sen massor av tårar för att allt sluta i ilska. Nog om de.

Idag cyklade jag fram till våla och träffade bästa Emmelie som kom från Västerås. Blev ett par timmar prat och skratt. Sen var hon tvungen att åka hemåt igen. Pratade med mamma när jag kom hem, redde ut lite saker.

Nu ska jag städa klart burarna och ge mig i kast med Svenska B. HATAR...

Cykeltur

Vaknade imorse och var lite halvseg, sov en stund till. Käkade lunch vilket bestod av en apelsin. Kollade ut och bestämde mig för att de skulle cyklas! Sol, bar mark och vindstilla. Kan inte bli bättre ju.

Pumpade min cykel som jag köpte förra året ^^ Har knappt cyklat nått på den. Pumpade mammas en cykel för fick med mig syster liten också. Blev en vända på 14 km, lagom att börja med :D

Kommer hem 17.30 och mamma börjar direkt att klaga. Fräser ifrån och går upp på rummet. Pappa kommer efter och har ett jävla ordutbyte med honom. Hoppar över maten. Mamma kommer upp sen och jävlar mig vad de bråkas. Tycker inte att dom har nån som helst anledning att gå igenom mitt rum när jag är borta! Men de tyckte dom.

Är numera inte välkommen att äta av deras mat.... Ehm, ska bli kul dehär. Har dom där påsarna med måltidsersättning kvar sen förra sommaren, har 12 påsar. Om jag tar en om dagen kan jag hålla mig borta i 12 dagar. Normal dagsdos på bara såna är 5 påsar. Tjoho vad jag kommer vara låg. Kanske skulle investera lite pengar i frukt eller nått. Nog för att jag äter lite om dagarna men kommer nog inte må såå bra på så lite. Kanske skulle köra lite cykling varje dag? Nån timme sådär. Skitbra ju.

Jaja vi får se hur de blir. Nu ska jag göra nått annat.

Om mig.

Snodde den här från Bea´s bdb ^^

PERSONLIGT
Fullständiga namn: Madeleine Kristina Elisabeth Johansson
Födelsedatum: 880331
Hårfärg: Mörkbrunt
Ögonfärg: Blå
Längd: 166
Vikt: Haha
Skostorlek: 39
Klädstorlek: -
Civilstatus: Singel
Humör: Just nu, glad och flummig

MSN: Finns
Mobilnummer: Finns de med.

KÄRLEK
Har du ett förhållande just nu? Nej
Vad heter isåfall din pojk/flickvän? -
Längsta förhållande? -
Har du kysst någon? Jadå
Har du strulat med någon du inte ens gillar? Nja

Har du haft 3kant? Nej

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Inte kärlek kanske, men en bra känsla
Kärlek eller pengar? Kärlek tror jag

FAMILJ
Vad heter din mamma? Marit
Vad heter din pappa? Per
Har du syskon? ja
Många? Fyra stycken, 2 systrar och 2 bröder, alla yngre
Har du en stor släkt? Rätt så
Har du kvar alla mor&farföräldrar? Nej, bara mormor och farfar
Känner du alla i din släkt? Knappast
Vem är du mest lik i din familj? Till sättet Lillan kanske?

VÄNNER
Har du någon bästavän? Nej.
Har du många vänner? nej de tycker jag inte
Vad tycker folk om dig? Varierar vem och när man frågar. Har nog hört det mesta.
Vem har du känt längst? Bra fråga. Finns dom man har känt sen man var pytteliten men inte har så bra kontakt med nu.
Vem vet mest om dig? Ingen vet spec. mycket om mig.
Hatar du någon? Nej
Har någon av dina kompisar snackat skit om dig? Alla gånger!
Är du rädd för att bli utan kompisar? Ibland

SKOLAN
Har du bra betyg? Hade inte så bra nej, eller ja en del kurser...
Skolkar du? skolkade ibland...
Vad heter din skola? Gick på Jälla.
Har du varit uppkäftig mot någon lärare? Har nog hänt.
Vad heter din favoritlärare? Hade ingen favorit då men i efterhand så gillade jag Lena och Mari.
Försover du dig ofta? Nej, även fast jag gick upp tidigt.
Gillar du skolmaten? Den var rätt bra!
Har du många kompisar i din skola? Nja hade ett fåtal bra vänner bara.
Hur många går i din klass? Kommer inte ihåg.


FRITID & INTRESSEN
Går du i någon sport? Nej
Vad tycker du om att göra? Pyssla med djuren, leka med datorn, fotografera, vara ute, ibland träffa vänner
Lever du för någon sport? Haha nej.
Är du vältränad? Skulle inte säga de nej, även fast jag har grymma benmuskler ^^

MUSIK, FILM
Vad har du för musiksmak? Lite allt ^^
Har du alltid haft samma smak? Nejdu.
Vilket är favoritbandet? Har ingen direkt favorit
En bra låt: Memories - David Guetta ft Kid Cudi

Vilken är din favoritfilm? Avatar är en stor favorit!
Vilken film framkallar starka känslor? Vet ej.
Hur beskriver du musik? Vet inte.
Vad är bäst, film lr musik? Musik, har sällan ro att kolla på en film

RESOR


Hur många länder har du varit i? 8
Vilka länder har du varit i? Grekland, Turkiet, Spanien, England, Norge, Danmark, Finland, Estland tror jag är alla.
Har du bott utomlands? nej
Vart isåfall och hur länge? -
Kommer du från något annat land? Finskt påbrå bara
Har du släkt från något annat land? Finland

Har du åkt..

Flygplan? Ja
Buss? Ja
Tåg? Ja
Båt? Ja
Taxi? Ja
Helikopter? Nej


DÄR DU BOR
Vart bor du? Östervåla
Hur bor du? Villa
Har du bott där hela ditt liv? 13 år i september

BORTSKÄMD ELLER?
Har du ett eget rum? Ja
TV? Ja
Dator? Ja
DVD? Nej

PS3/Xbox? Nej
Högtalare? Ja

Har ni i familjen..
Pool? Nej
Studsmatta? Ja
Cross/moppe? Flera
Mer än 1 bil? Ja, 3 st
Jacuzzi? Nej
Pingis/biljardbord? Minivarianten ^^


TILLSIST
Vad är klockan? 13.39
Vad ska du göra snart? Äta nått
Vilket abonnemang har du? Telenor
Får du ofta positiva kommentarer om dig? Nej
Mår du bra? För de mesta även om man ibland hamnar i små svackor.
Vilka ska göra det här testet? Ingen som bryr sig ändå så.


Solarium <3

Inte dåligt att de är början på april och jag redan har fått bra färg. Har väldigt svårt för att bli brun men nu börjar de likna nått! Kom nyss upp från 50 underbara minuter i solariumet :) Rören är inte så starka därav den långa tiden. Skulle jag åka till ett riktigt solarium skulle jag nog bara klara halva tiden om ens de. Sen en varm dusch på de. Lovely.

Ska se vad jag kan hitta på nu ^^

Långfredag

Tjohej!

Ja vad ska man skriva. Jag sitter och pillar med skolarbeten. Inte så jättekul direkt. Men har inget val, ligger efter en del iom att jag har vart dålig dom senaste 3 veckorna. Lyssnar på musik såklart. Rätt nice.

Annars är de faktiskt lugnt här, har städat upp i rummet igen så nu är de rent och fint :) Pappa håller på med årets första omgång ved. Vedboden är helt tom! Har aldrig hänt förrut men sen har vintern vart riktigt kall och huset måste ju värmas upp till vettig temperatur.

Måste snart äta nått, börjar bli lite hungrig ^^

Påsken är här.

Ja nu var de påsk igen ^^ Fast vi kommer inte att ha typ nått påskigt alls hemma. Ingen orkar bry sig. Syskonen fick varsitt ägg med godis. Vi käkade ägg till maten. Haha pappa fick 60 ägg från jobbet :S Och mamma och jag köpte 40 ägg i tisdags. Sen hade vi lite kvar i en låda så de var över 100 ägg i kylskåpet ett tag :O.

Marcus och jag åkte fram till våla. Han skulle fylla dunken med bensin. Sen åkte vi till konsum och köpte påskmust. Råkade följa med en låda med pyttesmå kycklingar ^^ Två sitter nere i riset och resterande 6 står och glor på mig vid datorn.

Vet inte vad jag ska göra nu. Msn är så tyst. Kanske kan hitta nått att kolla på tv:n eller datorn ^^ Inatt kollade jag på Fuskbyggarna på tv4play. Rätt kul ^^

Idag har jag btw gjort massor av saker. Städat, diskat, tvättat, satt upp gardiner i ena fönstret, de vid sängen. Sen har jag städat ur kaninburarna, bytt mattor åt honorna och stoppat i dom smutsiga i maskinen. Har duschat två gånger och solat 1 timme. Superskönt!

Har påskgodis vid mig men de smakar inte gott med godis längre :O Sött och bara växer i munnen. Fattar inte vad som har hänt. Men ja de är ju faktiskt skitbra!

RSS 2.0