Jag älskar dig!

För första gången i mitt liv har jag sagt det till nån annan än mamma och det känns bra! För första gången i mitt liv har jag fått höra det från nån annan än mamma. Känns minst lika bra fast lite konstigt.

Jobbade onsdag och torsdag, gick fint! Sen på fredagen åkte jag till min fina i Kumla. Inte lika nervöst den här gången men ändå lite. Vart prat, flum och massa mys hela helgen! Tråkigt att behöva åka hem på söndagen men måste ju. Nu kommer det dröja många veckor innan vi kan träffas igen :(

Imorn ska jag till Akkis, göra nån lysning av ögonbotten. Lika kul varje gång. På onsdag fyller pappa 50 år. Gammal gubbe snart ju! Sen på fredag kommer vi fira honom lite. Ska bara komma på vad man ska köpa åt människan!

Dags att gå ner nu!

<3 Daniel

Dagen jag mötte kärleken.

Har haft bloggen uppe flera gånger under veckan men inte hittat orden kan man säga. Men nu måste jag skriva innan jag glömmer bort det helt.

Kom ju hem från skåne den 5:e. Torsdagen var lugn, gjorde nog inget alls. På kvällen pratade jag och Daniel lite om att jag skulle komma till honom. Helst dagen efter. Jag tvekade, dåligt med tid och massa nervös. Men ställde klockan på 9 på fredagen, gick upp och fixade med tvätten och packade. Vid 16 eller nått sånt hoppade jag in i bilen och åkte! Mot Kumla och en vad jag hoppades på bra helg.

I Västerås stannade jag och startade gps:en, visste inte alls hur man åkte till Kumla. Avfart 108 skulle jag svänga vid. Avfarterna räknade långsamt ner och jag vart bara mer och mer nervös. Sen kom den där i mörkret efter 3 timmar körning, 108 mot Kumla. Efter en massa rondeller återstod bara en rondell och där mobilen sa att jag skulle svänga tyckte inte jag de passade så tog en annan väg. Stannade på ett torg och startade om gps:en. 700 m bort va rätt gata. Smsade Daniel och sa de så han gick ut och ställde sig vid vägen.

Svängde upp på rätt gata och får se honom stå en bit ner, hjärtat bråkade massor! Var så nervös och det märktes rätt tydligt ^^ Efter en första kram vart det bara värre, visste inte var jag skulle kolla. En snabb puss sen parkerade jag bilen i ett garage. Därifrån gick vi, hand i hand upp till lägenheten. Första stunden va lite stel och konstig men det gav med sig. Första kvällen gjorde vi inte mycket mer än pratade och gosade.

Var lite konstigt att gå och lägga sig med nån man har pratat med så många månader! Dåligt med sömn den natten, hade inte tid med sånt. På morgonen när man vaknade vart det lite av en chock, allt kändes som en underbar dröm men där va han! På riktigt.

Resten av helgen var lugn typ. Kollade på film, pratade, gosade och bara tillbringade tiden tillsammans. Var och handlade en snabbis på lördagen. Gick ut på facebook på kvällen att vi nu var ihop! Kom sig rätt naturligt.
Men överlag en riktigt bra helg! Skulle åkt hem på söndagen men kunde inte åka utan stannade en dag till. Inte för att det var lättare att åka då men var tvungen.... Var hemma vid 21 igen.

Så de va lite lätt förklarat vad jag hade för mig! Bilderna vart ruskigt kassa så dom får gömma sig på datorn.

Tur och retur till Kristianstad!

Nu är det snart 24 timmar sen jag kom hem från den efterlängtade resan till Kristianstad och Victoria! Resan ner gick fint den 31:a. Var efter några minuters försening framme efter 17. Vic hämtade upp oss då, fort hem, lassa ur bilen och börja fixa oss. 18 skulle vi vara i lokalen som var lånad. Öste på smink och glitter! Sen knallade vi till lokalen och träffade massa läskigt folk.

Spriten kom snabbt fram och jag vart för full, att ligga i snön är inte ansvarsfullt för 5 öre men orka bry sig, just för tillfället hade jag kul. Hade lite problem att komma upp men de löste sig också. Med girlanger runt halsen spenderade jag kvällen i bastun, köket eller toan. En hel del utomhus också. Första gången som jag inte minns allt glasklart. Pratade en del med min fina i mobilen <3
Dagen efter vaknade jag först tidigt vid 9.33 men orkade inte riktigt gå upp, alla andra sov. Så sov en stund till. Resten av dagen va seg! Ingen orkade göra nått typ. På kvällen åt vi pizza, typisk 1 januari mat.
Dagen efter vart en massa prat bara. Kinamat på kvällen, friterade havets frukter med sötsur sås för min del. Väldigt gott! bläckfisk, räkor och fiskbitar va de. Galet mycket mat dock.
Måndagen blev det en tur till Ullared! La oss sent på natten sen upp tidigt, helpeppade... Victoria körde en bit sen tog jag över. Aldrig kört en sån bil men de gick fint, hade väl lite problem att hitta växelspaken men annars gick de typ bra. Ullared va kul, mindre än jag hade förväntat mig men helt okej. Hittade en hel del saker men vart inte så mycket. Farligt att vara där om man haft en massa pengar dock....
Va in en snabbis på erotikoutlet också. Mycket roligt ^^ Men ingen köpte nått.... Vid 14 satte jag mig bakom ratten för att åka hemåt. Vic var kartläsare typ men hon råkade fastna i katalogen från sexbutiken. När hon efter en stund kollar upp konstaterar hon att hon inte känner igen sig... Jippi vi har då kört fel. Så vart en timme extra på vägen. Stackars Daniel som vi skulle hämta upp efter jobbet, han slutade 16 och vi kom nån timme senare. Körde hem honom, vic körde då. Sen åkte vi och handlade mat. Lite kul sådär men svårt att bestämma oss för vad vi skulle äta. Men vart rostbiff och potatiskroketter till kvällen och dagen efter kyckling, pasta och chilicreme fraiche. Helt okej!
På kvällen spelade vi sanning och konsekvens, inte kul ;) Senare blev det förfestspelet men va inte med länge utan gick och la mig, klarade inte av spriten när jag va så trött. Sov nån timme. Vaknade och då satt dom i mycket mindre kläder än innan jag somnade ^^
Vart lite singstar sen men en fördel om man ser nått typ! Gick ju inte direkt bra. Somnade sent. Tisdagen var rätt slö, på eftermiddagen började jag rulla upp vickans hår på permanentspolar men konstaterade snabbt att det inte skulle räcka. Så jag gick till kvantum en bit bort, pratade med Daniel i mobilen under tiden. Sjukt att man kan sakna nån så!
Hemma dryga timmen senare, började lägga upp mer hår, sen vart de mat. Efter de fortsatte jag, på med skummet och väntade. Och ja de vart lite skillnad, inte lockigt utan mer vågigt. Men tror att det skulle bli bättre med fler spolar och lite mindre hår på varje. Vart lite på gränsen nu. Läskigt när man väntade på resultatet!
Sen vettefan vad vi gjorde, spelade lite ps3, pratade med Daniel igen, vart många timmar i mobilen med honom under den här resan.
Onsdagen packade vi bara, fanns saker fan överallt men fick ner allt till slut. Åt lite mat innan vi åkte till tåget, efter en del letande hittade vi en trevlig konduktör som visade vilket tåg vi skulle med. Väl i Hässleholm får vi veta att tåget är 25 min sen till stationen... Det gav oss ca 5 min på sthlm central trodde vi då.. Väl på tåget ökade förseningen grovt och när vi nådde Norrköping var vi 83 min försenade. Vi har då missat sista tåget från sthlm till uppsala så därifrån fick vi åka buss som sj fixat fram. Hade även missat sista bussen hem till våla så mamma fick komma och hämta mig kl 01 ^^ Väldigt kul.
Hem, visa lite saker sen sova. Somnade men vaknade snabbt, låg och funderade lite sen somnade jag igen, sov till 13.30...
Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, blev ruskigt långt!
<3

RSS 2.0