Julstök

Som de så fint heter julstökas det hemma. Och stök är vad det är just nu. Vad har jag gjort lixom ^^ Lär ta många timmar att fixa de här igen.

Fast har ju vart lite duktig också, mamma och jag städade köket. Torkade fönster, köksskåpen och bänken, bytte gardiner och satte upp julbelysningen. Sen har jag satt upp granris på balkongen och satt upp dom små röda lamporna. Fint! Men fick utslag av all gran :S. Kliar som satan.

Men nu måste jag fortsätta. Mamma kommer bli toookig när hon ser de här. Bara Simon, jag, mamma och pappa hemma. Marcus åkte till Uppsala nu på kvällen. Inte bra efter vad som har hänt dom andra gångerna. Men jag är nykter ifall vi måste hämta hem dom.

Städa och möblera (a)

Gårdagen

Igår gjorde jag inte så mycket direkt ^^ Åkte till Harbo och hämtade Marcus från praktiken, fick vara där en stund med honom. Lite kul där faktiskt. Men fan så trångt. Han är bara där en gång i veckan nu. Istället är de 4 dagar i skolan så han blir klar med matten efter julen.

Sen efter maten gick jag ut och städade burarna, rastade hanarna och gosade med alla. Myspys. Dom är mycket socialare nu :) Blev fint där iaf.

Kom in vid 21. Började baka då ^^ Chokladsnittar med kanel och vit choklad. Blev rätt goda. Fast bakade inte till oss utan till Simons klass som ska ha försäljning på stora torget i Våla idag. Mamma gjorde 4 stora formfranskor som är underbart gott!

Var iaf klar strax efter 23. Kollade lite på tv med Lillan sen gick alla och la sig.

Använd reflexer!

Jag och Simon åkte fram till Våla 19.50.  Svänger in mot torget vid kiosken. Vilken helvetes jävla tur att man är snabb att reagera och bromsa. För precis på kanten står en liten kille i mörkret och är påväg över! Klädd i mörka kläder utan nån reflex. Tänk om jag hade kört över honom. Nu körde jag ju inte fort men barn är ömtåliga. Hade kunnat gå fruktansvärt illa.




Så snälla använd reflexer


Facebook

Har skrivit på facebook en jävla massa nu på eftermiddagen. Lillan, Bea och jag satt och skrattade åt en kille i Lillans klass. Lilla David tror vi bor i muminhuset. Men han skulle nog aldrig våga sig ut hit på landet för att kolla ;)

Har fortfarande inte städat. Men ska ta tag i de snart. Typ nu.

Bilrenovering

Nu har pappa och jag bytt lite saker i bilen, eller pappa gjorde ju de mesta men fick byta luftfilter själv (a) Sen blev det en del hjälpa till.

Bytte först oljan, de va ca 1½ L i bilen :S Ska vara 4 Liter. Bytte oljefilter också. Sen luftfiltret. Avslutade med att byta tändstiften, dom gamla var hur slitna som helst. Konstigt att bilen startade så bra som den gjorde.

Gav kaninerna mat och vatten också sen gick jag in. Fryser nu så har varma kläder, ska leta upp varma strumpor.

Igårkväll blev det en sen promenad med Tim, gick 22.45 ^^ Tränade lite inkallning och små trix. Tur att han är så smart :) Han är jätteduktig på att ge tass nu, Tassen = höger tass, Andra tassen då sträcker han fram vänster. Fortfarande är han mörkrädd så får se när de ger med sig.

Borde städa lite men palla.

Bion igårkväll/natt

New moon var så bra! Åhh. Tog evigheter innan vi fick komma in på bion. Innan dess lyckades min bil få mig att vända tillbaka hem efter halva vägen, byta bil till mammas, åka tillbaka mot Uppsala. Hämta Bea och Robert + bror i Sävja. In till uppsala central, hämta Lillan, köra som en jävla galning på kungsgatan, (jag vann nästan ^^) ut till Flogsta 23.00, köpa godis, in till stan igen, parkera vid ån och sen gå till bion.

Lillans kompis trodde han skulle slå mig med sin bil ;) HAHAHA. Nästa gång läs bak på bilen, de står TURBO där ;) Sen var ju han liiite dum i huvudet och gasade om innan en rondell och drog förbi polishuset i en vansinnig fart. Ajaj.

Bion slutade 02.30, skjutsade hem Robert och åkte hem med syrrorna. Dom sov nästan hela vägen hem. Kul barn. Somnade efter 05.00 nån gång.

Upp 11 igen. Skriva en lista på vad som måste köpas till bilen, lilla älskningen är trasig. Pappa och jag åkte in till stan sen för att köpa alla delarna. Tändstift, luftfilter, olja och oljefilter. Så imorn ska allt de bytas.

Nu ska jag ner och kolla på tv.

Bye.

New moon inatt :)

Kl 23.59 börjar bion. Mycket nice. Sämst är att jag måsteåka hemifrån själv, dom andra är redan i stan, jag gillar inte att köra själv på kvällen :/ Djur och massa hemskt på vägarna. Men 40 min ska jag väl klara. Ska väl tanka bilen lite innan jag drar.

Jag har duschat och gjort mig nästan klar. Ska sminka bara. Har målat naglarna med glitter, rakat ben och smörjt in med bodybutter. Luktar gott. Sen på med lite Snow fairyparfym <3 ÄLSKAR DEN! Har lockigt hår sen duschen.

Nu ska jag sminka mig, sen åker jag nog.


Tim och kampen om morrhåren

Tims små morrhår skulle bort nu igen för att få ett lite elegantare utseende eller vad man ska säga. Timmy gillar inte att man klipper bort dom, det kittlar ju. Så vi passar på när han sover ^^ Han sover jämt djupt så nästan inga problem.

Men han sover ju oftast på sidan, dvs att jag bara kan klippa en sida åt gången, vänder man på honom så vaknar han till, ser saxen och då är de kört. Han vet vad dom små jävlarna gör. Iaf för några dagar sen låg han och sov inne hos mig, klipp klipp och en massa mer klipp så var han fin. Passade på att klippa i örat också. Blev förvånansvärt bra.

Sen idag låg syrran i min säng med Tim som halvsover. Så la hans öra över ögat och började klippa, smekte och klippte några till. Blev till och med snyggare den här gången. Så nu är han fin, ska bara ta örat också men då vaknade han.

Nu är han nere och skäller på nått ute, tror det är pappa han skäller på, han tvättar bilen. Igår tränade mamma och jag på att kolla hans tänder nogrannt och ställa upp honom utan en massa flams. Gick rätt bra. Tränade lite hopp igår också. Inkallningen går fint, fast det beror på vem i familjen som ropar ^^

Lillan sover i min säng nu ^^

Min bil gillar inte mig!

Bilen gick inte igenom besiktningen förra veckan ju. Så idag skulle jag åka till Harbo och hämta lillebrorsan som praktiserar på macken. Tänkte boka tid för lagning av bilfan när jag ändå var där. Var där 30 min eller så, fick tid 3 december 07.00 för byte av bromsrör. Sen skulle dom kolla varför ABS-lampan lyser hela tiden.

Risken är att det kommer bli dyrt :/ Beror på hur det ser ut och hur lång tid det tar att byta. Förra gången tog byte av bromsbelägg flera timmar pga av rost. Så julklappar blir de nog jävligt snålt med.

Så skulle vi åka därifrån... Kom inte så långt.

Den startade bra, körde ut på vägen och där smäller det till flera gånger och bilen dör tvärs över vägen :/ Marcus får hoppa ur och knuffa bort bilen från vägen fort. Sen får han hämta Fredde som jobbar på verkstaden så dom får putta bilen till pumpen. Tankade lite men inget händer när jag försöker starta. Den startar och dör, låter riktigt jävla taskigt.

Så Marcus får gå in och hämta Bengt-Olof och Fredde. Efter att ha plockat bland alla sladdar och kontakter ett par minuter så hittar B-O felet, en kontakt som är ditsatt fel och full med fukt. Efter ytterligare ett par minuter i regnet så funkar bilen igen. Jättekul. Känns som skroten är rätt hem för bilen. Så trött på att den samtidigt som jag trivs med den. Men har inte råd att köpa en ny iaf.

Nu står den hemma igen.

Försov mig.

Skulle väcka Bea vid 9 eftersom hon inte har en fungerande väckarklocka. Min mobil ringde 9, jag stängde av istället för på snooze som jag brukar :/ Vaknade 10 igen.

Bea och jag bakade scones till frukosten :) Tyckte dom blev lite för söta, nästan värre än bullar. Men mamma gillade dom och ville att jag skulle göra fler ^^ Men iaf var dom goda med smör och ost.

Sitter och gör religionsuppdrag. Inte kul! Ska fortsätta nu.

Nattugglan

Bea och jag har plockat pärlor nu på natten ^^ Haha. 5 olika färger sorterade vi. Men nu är ordningen återställd och jag har tänkt sova. Bea har redan gått så nu är jag ensam uppe. Ska bara tvätta ansiktet och borsta håret :)

Natti.

Lyssna! Älskar låten.

Little bird - Imogen Heap

Flera tusen pärlor

Jag städar fortfarande mitt rum. Börjar bli klart. Så skulle jag ta en halsduk som låg på skrivbordet och lägga in den i garderoben. Precis när jag börjar dra inser jag vad som håller på att hända, min låda med nästan 10 000 glaspärlor i storlek pyttesmå ligger invirad i halsduken. Hinner INTE få tag i lådan som far i golvet. I lådan finns 16 mindre burkar med pärlor sorterade i färg :/ 7 av burkarna tappar sitt lock och katastrofen är ett faktum.

Jag har orginalträgolv i mitt rum, med breda springor... cirkum 3000 pärlor ligger på golvet, i springorna och på madrassen som jag precis skulle in med i garderoben med. JIPPI. Simon och jag spenderade en jävla stund att med hjälp av kludd (häftmassa) plocka upp så många av pärlorna som möjligt. Några fick tyvärr åka in i dammsugaren.

Livet är kul.

Spotify

Lyssnar på disneymusik ^^ Mesta är ju på engelska och de är inte alls lika bra som dom svenska!

Idag har jag inte gjort typ nått. Slet ut min garderob för att fixa lådorna som är heeelt fuckade. Nu funkar dom bättre. Ska jag bara lägga in kläderna igen. Sen ska jag dammsuga och torka golven. Vill fortfarande möblera om men de funkar inte så bra härinne. Skitrum. Sen saknar jag nån att dela rum med. Har nästan alltid delat rum med nån av syskonen, sover mycket bättre då. Men senaste året har jag haft eget rum. Men kan inte riktigt slappna av då. Lillan bodde här inne för nån månad sen :) De va mys.

Hur ska de gå att flytta hemifrån då?! Ojojoj.

5 dagar kvar till New moon ;) Nått att längta till. Har fönstret öppet nu förresten, iskallt i rummet.

Dammsugaren kallar. Tjingeling.



Twilight

Kollade på Twilight med mamma och pappa ^^ Nice!

Nu ska jag ut till kaninerna och ge lite nattvatten och nattmat. Haha. Sen ska jag duscha med min älskade Snow fairytvål <3

Var på promenad med Tim idag igen. Samma vända som igår. På väg hem mötte vi en schäfertik som ville leka. Blev några minuter prat med ägaren. Båda var överrens om att det borde finnas en rasthage i våla. Finns ju mängder med hundar! Tim skulle ÄLSKA att få leka lös med massa hundar :)

Nej kaninerna väntar....

Lillan och Tim <3

Lillan och Tim busade lite i soffan i tjejernas rum.


Ny dag

Somnade vid 04.30 nån gång därefter. Var hyperpigg, kollade på sos gute på kanal5 play sen kollade jag på animal planet ett tag. Då var jag lite trött.

Vaknade 11.30 av att mobilen ringer. Nötter... haha. Åt frukost med lillan som vaknade samtidigt. Nu tänkte jag gå ut och gå med Tim. Ska dra på mig varma kläder (a) Igår var jag för dåligt klädd.

See ya :)

Kvällen är här.

Jag gick på en promenad med Tim tidigare på dagen medan det var ljust. Alltid är det nått som händer. Jag gick med Tim kopplad på gångbanan fram mot våla. Innan prästgården får jag se en stor Berner Senner stå på en tomt. Den stod vid grinden som självklart var öppen, tvekade några sekunder. Sen började den gå mot oss. Tim blir skiträdd och börjar skälla, han har inte träffat en så stor hund förrut. Den andra hunden stannar upp för att sen fortsätta gå mot oss. På närmre håll ser jag att det är en valp ^^ Värsta dunpälsen hade han. Men hjälp va stor.

Tim vägrar hälsa, han känner inte igen hunden. Men sen går han försiktigt fram och nosar, då går det upp ett litet ljus i hans huvud, men de är ju en HUND! Då skulle han leka... Vägen och gångbanan är just här kant i kant (annars är det ett dike mellan), Tim far omkring och ska leka och den andra lika så. Tills den springer ut på stora vägen i ivern :/

Jag drar fort med mig Tim mot huset där jag antar att hunden bor. Och jo han följer såklart efter. Tar en stund att ta mig till huset då hundarna ska leka hela tiden. Knackar på första huset där det lyser. En kvinna öppnar så jag frågade om det var deras hund. Jo de var det ju. Så förklarade att den var ute på vägen och hälsade på Tim.

Bamse som hunden hette var bara 8 månader :) Hon var väldigt glad att jag tog mig tiden att lämna in honom, han har aldrig gått utanför tomten så förrut. Men valpar är som dom är. Allt gick ju bra iaf och Tim skaffade sig en kompis. Efter lite bus gick vi vidare, in i våla, runt och hem igen.

Tim lyckades ha ner en stor docka som sitter utanför hantverkscentrum (a) Oops. Men han vägrade gå förbi på andra sidan vägen så fick gå över så han kunde nosa. Vet inte om han trodde att det var en människa eller nått men han blev superglad och hoppade upp på den. Upp med gumman och gå vidare.

Gick 1½ timme. Skönt fast var lite kallt.

Kycklingsallad blev middagen för mig. Nu på kvällen gjorde jag och mamma en snabb variant av äppelgott. Klyftade äpplen som värms i micron. Havregryn, sirap, socker och smör smälts ihop och klickas på äpplena. In i micron 2 min. Mmmm. Lite pepparkaksglass på det. Den glassen är värd att smaka. Underbar!

Nu ska jag gå ifrån datorn.


Huvudvärk

Mamma väckte mig vid 11 idag. Men märkte snabbt vilken huvudvärk jag hade. Riktigt dunkade i huvudet. Så la mig igen och sov till 12.30. Skönt.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Gå ut till kaninerna snart iaf. Sen kanske en längre promenad med Tim. Han behöver gå bort lite energi. Måste dra på mig mycket kläder. Iskallt ute. Jag som sällan frös förrut fryser ofta nu. Inte kul.

Nej ska lämna datorn nu. Marcus och två av hans kompisar Ruben och Billy spelar nått skjutspel ute i hallen vid stora datorn. Jippi.

Bye!

Bilbesiktningen

Min första besiktning gick som jag hade väntat mig, ombesiktning inom 1 månad. 2 av sakerna var små. Det här är vad det står på lappfan.

1. ABS-indikering, ur funktion.
2. Däck, ett st, mönsterdjup för litet.
3.Bromsrör, bak vänster, yttre rostskadat.

ABS-lampan är fixad. Varken jag eller pappa hade en aning om att det fanns en lampa bakom den lilla symbolen. Så vi pillade loss den luckan och bakom sitter en slags lamphållar men ingen kabel till den. Jag och Marcus skruvade bort bitar av instrumentpanelen och tittade där inne. Och visst fan låg det en ensam liten kabel som skulle sitta kopplad till lampan. Kopplade ihop dom och nu funkar det. Idiot som drog loss kabeln.

Däcket jag hade på var reservdäcket :/ De riktiga däcket har ventilen spruckit på. Men ska köpa en ventil och fixa de lilla problemet.

Sen är de bara bromsröret kvar. Själva bytet av röret är inga problem tydligen, det är luftningen av bromssystemet efteråt som var svårare. Men Marcus säger att han kan det. Så får se om vi lämnar in bilen eller fixar själva. Marcus har praktik 2 gånger i veckan på Harbo bilverkstad vid macken ^^ Han får lära sig en hel del där.

Men lämnar de här tråkiga nu. Jag och Marcus har vart ensamma hemma. Skönt. Fixade med bilen, var ute i garaget och pysslade lite sen spelade vi lite pcspel. Jag tvättade 2 maskiner med tvätt. Lakan, värst av allt. Körde en maskin igårkväll och en inatt också. Så nu är de fullt i källaren. Men mamma mår inte så bra så försöker hjälpa till lite extra hemma.

Hon fick dra ut en tand akut hos tandläkaren i tisdags. Käkbenet var fullt med var :/ Så hon har haft grymt ont dom senaste dagarna och har fortfarande ont. Sen är de diskbråcket på de också.

Åt nyss kycklingwraps. Kyckling med wokade sockerbönor, morötter, paprika, champinjoner, spenat och cashewnötter i tortillabröd. GOTT!

Nu lyssnar jag på musik. K'naan har gått i flera timmar. Spotify äger. Grym musik. Innan det var de Imogen Heap.

Två låtar som jag gillar...

Imogen Heap - Hide and seek

K'naan - Wavin' flag

Nu ska jag göra nått annat.



Tråkväder

Idag är de inte sol. Det är grått och blåser. Tråkigt men inget att göra åt det heller. Har vart ut med Tim två gånger idag bara. Fryser och har ont i rygg och nacke. Tänkte jag skulle ut till kaninerna medan det är ljust men får se. Håller på med skolarbete. Tråååkigt.

Har sorterat en massa kort på externa. 17 261 kort var det från början. Ska iaf få ner det till 10 000. Har raderat en massa kort på gamla vänner, hästar och konstiga saker. Ska ge mig på djurmappen nu.

Utedag.

Vaknade hyfsat tidigt idag. Kollade ut och såg att det var SOOOL :D Inte mycket men lite är bättre än inget. Blev piggare direkt. Slängde i mig en macka och gick ut till kaninerna. Städade ur blåa buren och plockade bort höet som hade ramlat ner. Sopade golvet, satte upp en skruv för handdukar, böjde till ett högaller och skruvade upp den i en bur. Gav mat och bytte vatten. Sen gick jag ut.

Tvättade bilen ;) Nu är den reen. Och nyvaxad såklart. Haha. Besiktningen på torsdag. Tror att den inte kommer gå igenom tyvärr. Slår vad om att bjälkarna måste svetsas. Får bli ett senare problem. Bromsarna är prima så det ska dom inte kunna klaga på. Avgassystemet är 2 år gammalt så de ska nog hålla. Håller tummarna!

Hämtade Simon från skolan. Sen hjälpte pappa mig att bära in alla saker i garaget. Vinterförvaring. Rengjorde inneburarna och ställde in dom också. Vid det laget var det mörkt ute. Flyttade Liva till den blåa buren och småttingarna till nedersta facket. Blev bättre.

Nu är det mat. Kycklingfile tyckte jag mig höra. Gott.

Här igen.

Var ute 2½ timme och fixade hos kaninerna. Satte upp höhållarna i 3 burar, ska köpa 3 till sen när jag får pengar. Vart superbra. Sen rengjorde jag 5/6 burar. Bullen och Krypton tar jag imorn. Småfixade en hel del annat också, sen städade upp efter mig.

Gick in och fikade farsdagcupcakes. Bakade cupcakes med vanilj och hallon. Fyllde dom med citronfromage inuti och la en vit chokladfrosting ovanpå. Sen på med lite jordgubbsströssel. Blev rätt bra iaf :)

Kollade nyss på hål i väggen. Sen busade Tim med oss en stund. Nu ligger han och sover på min fot. Casper ligger på sin bädd 2 m bort ^^

Ska lägga in korten från kameran. 170 st. Kanske lägger upp några sen.

Farsdag

Idag är det som säkert alla vet farsdag. Fast vi åt tårtan igår ;) Haha. Men var halva kvar till idag. Bea och jag bakade snygga muffins på kvällen. Vart klara sent.

Pappa ska få sina presenter snart. Först ska jag dra på mig mjukisbyxor och gå ut till kaninerna. Ska sätta upp dom nya höhållarna! Rosa... Haha. Bea och Robert är redan ute så måste gå nu.

Bye!

Ett skolarbete klart.

Nu är ett uppdrag från naturkunskap B klar för inlämning. Ska bara kolla igenom en sista gång sen skicka in det. Skönt.

Skolarbete större delen av dagen faktiskt. Identifiera stärkelse och protein för hela slanten. Fy fan va tråkigt. Hoppas jag blir godkänd på den delen iaf.

Sitter ensam uppe nu. Bea kommer hem när som helst hoppas jag. Kanske ska möta henne? Får se om jag hinner.

Imorn ska jag in till Uppsala. Ska köpa torv och farsdagpresent. Kanske julklappar? Börjar bli dags för det.

Och vem har bokat premiärbiljetter till New Moon ;) Kl 23.59 den 20/11 blir det lite Twilight :D Jag, Lillan, Bea och Robert ska gå. Nice. Haha. Lillan och jag är biofreaks. Vet inte hur många filmer vi har sett iår. Rekord i vilket fall som helst.

Lyssnar på lite musik nu. Bea är hemma om 10 min typ. Ringde och frågade (a)

Inatt var jag vaken till 04.00. Opps. Gjorde pärlarmband med Bea. Sen gick hon och då läste jag och kollade på tv. Ikväll ska jag sova lite tidigare. Har en Marabou vinter uppr <3


Fuckade blogg

La bilderna fint i inlägget under och dom blev snurriga sen tror jag ;) Orkar inte fixa till det.

Burarna

Den mindre 3-fackaren innan jag fixade till och rengjorde.          

Efter att ha rengjort och flyttat gångjärnen och flyttat in hanarna.
Den större 3-fackaren efter rengöring och inflyttning.                 
Den lilla buren jag fick på köpet såg fruktansvärd ut!                 
Efter rengöring blev den liiite bättre ^^                                    

Sorry för dåliga bilder, ska ta bättre nån dag. Målningen får vänta till i sommar.

Internet borta.

Från igårkväll fram tills 13.00 idag har vi vart utan internet. Jobbigt..

Igår var jag ute från 11-01. Åt mat vid 17 och åkte fram med Marcus vid 21.30. Resten av tiden var jag i garaget och städade, möblerade och hade mig. Flyttade allt själv och vissa saker vägde över 100 kg. Tur att man har lite kraft. Sen är jag så envis och ger inte upp i första taget.

Men nu har jag flyttat in alla kaninerna i sina burar och tömt garaget på onödiga saker. Var såå slut strax innan vi gick in. Bea kom ju vid 20.00 eller så. Hon fick städa sitt fack själv.

Idag har jag ont i hela kroppen. Sitter i morgonrock och fryser. Men ska dra på mig varma kläder och gå ut och kolla till kaninerna. Hanarna bor i dom mindre facken och honorna bor två och två förrutom Liva som bor ensam. Bullen och Krypton bor i uteburen. Dom bodde med Ninen först men dom är så aktiva och Ninen är så lugn så fick byta dom mot Lingon istället.

Vi tog loss luckorna på hanarnas bur och ändrade på gångjärnen. Man öppnade dörrarna nedåt från början, nu öppnas dom åt sidan. Sen satte vi på haspar också som extra säkerhet ^^

Jag måste åka och köpa hö nån dag snart. Vill köpa småbalar den här gången. Sen måste jag ha torv också. Pellets har jag halva säcken kvar.

Nu ska jag ut :) Ska ta kort på burarna också. Med mobilen för kameran är döööd.

Bye!

God morgon.

Gick upp vid 10.15. Är sååå trött så skulle kunna sova till i eftermiddag nån gång. Men det går ju inte. Ändå gick jag och la mig rätt tidigt. Sen har jag ont i kroppen, riktigt värker överallt. Pappa har lika så han ska till läkaren imorn. Dom tror att det kan vara fästingbett. Jippi för har fått två i sommar och båda resulterade i två hål som fortfarande är röda och fula.

Även fast man mår skit måste jag fixa saker. Som burarna till exempel. Ska rengöra den mindre idag och flytta in hanarna. Det är sjukt trångt inne i garaget så måste få ut lite saker. Målar inte den mindre nu utan väntar med det så kan dom flytta in direkt.

Det blåser sjukt mycket ute. Inte kul. Nu ska jag klä på mig målarkläderna och pysa ut.

Bye!

Nya kaninburar ;)

Var till Västerås med pappa och Simon idag och hämtade hem mina två 3-facksburar. 600 kr för båda och fick med en 1-facksbur och en innebur på köpet :D Haha och jag som bara behöver 1 st 3-fackare ^^ Men kan ha saker i några fack ^^ Sen kan den ju stå tom tills jag behöver den. Smaaaart.

Måtten på den större buren är 195 cm hög, 120 cm lång och 60 cm djup. Höjden i varje fack har jag inte mätt än. Den andra har samma mått förrutom att den är 95 cm lång. Inneburen är pytteliten så har tänkt ha den som transportbur och städbur. Sista buren vet jag inte måtten på men den är rätt stor.

Men jag är supernöjd över att jag hittade burarna! Blocket is the shit.

Nackdelen är att burarna inte var riktigt rengjorda eller målade så får göra det själv. 2 fack är rengjorda nu och 1 är målat med första lagret. Blev en aprikos färg. I botten på alla burarna har dom satt fast en gummimatta :D

Imorn ska jag fortsätta med rengöringen. Hoppas bli klar med ena 3-fackaren.

Bye!

RSS 2.0