Erikskolan

Idag jobbade jag på Erikskolan i Uppsala. En kul dag även om de va stressigt ibland och jag knappt hade fått nån sömn under natten. Skulle ha slutar 15 men vart kvar till 16. Gick ner till bussen på Dalgatan. På bussen satt Robert, Beas kille så vi pratade hela vägen hem. Han hade nog velat sova men tji fick han.

Och nej livet går fan aldrig som man vill men jaja. De som inte dödar dig gör dig starkare.. eller nått. Sitter och målar naglarna nu. Gröna blir dom.

Imorn vet jag inte vad som händer, vill träffa Emmelie. Hon är i Harbo nu. Men vi får se om hon blir frisk till imorn. På söndag ska jag åka på hästtävling med Vic och hennes mamma. Kan nog bli kul. Sen ska vi hämta upp en liten Felice :D

Skrev nog ingen blogg igår men hände inte så mycket kul ändå så. Eller jo men inte sånt som passar i bloggen ;)

Juste har gjort äppelkräm idag på kvällen. Var ut och plockade äpplen i trädgården! Den vart god.

Bye .

Tim <3

Tim har lite närhetsbehov minst sagt ^^ Varmt och mysigt blir det iaf!




Uppsala igår.

Ja igår åkte jag och bea in till uppsala. Stannade till hos Vic och bytte bil till hennes mammas nya bil :) Sen åkte vi till stationen och hämtade upp robert. Vic gick in och hämtade ut sin tågbiljett. Sen åkte vi till IKEA, åt mat. Sen gick vi runt och kollade på en massa saker. Gaah vad jag vill ha nått eget att inreda! Finns så mycket fint jag skulle vilja ha.

Efter att tag där åkte vi över till Djurhobby och köpte lite saker. Eller Bea och Robert köpte till råttorna och Vic till katten som kommer snart :) När de va klart åkte vi till Gränby centrum. Robert ville leka på teknikmagasinet så va där ett tag. Finns ju en del kul saker ^^

Sen gick vi runt i lite olika affärer innan vi åkte hem till Vic igen. Jag, B och R tog mammas bil in till stan igen och åkte till Citygross där vi handlade lite grann. Speciellt lite godis också (a) Men ja de va kul även om man kan tro att det är nått som saknas i skallarna på B och R.... Sen åkte vi hem. Hemma efter 20. Lagom trötta.

Kollade på The New daugther... Usch va jag inte gillar såna filmer. Låg och kramade lilla hästen genom filmen. Idag vaknade jag vid 9. Mamma bakade nere. Philadelphiakaka. Gott ^^

Dags att knyta ihop det här inlägget. Ha det fint!

Min bästa vän!

Söta lilla hästen och jag :D


Tack Daniel ;)

Igår fick jag ett paket av söta Daniel :D Va kanske inte de jag hade väntat mig men glad blev jag! Presenten är nu min nya bästa vän ;) Vet dock inte vad han ska heta. Ja de är en han.

Vet inte om jag gjorde nått vettigt igår, skulle tagit in veden men blev inte av. Bea, jag och Robert gick på promenad med hundarna på kvällen. Vart lite väl sent men kul var det typ ;) Sen kollade jag på Sex and the city 2. Har försökt kolla på den många gånger men har somnat nästan varje gång. Men kollade klart på den den här gången! Bra film.

Idag vaknade jag tidigt. Hunnit med lite cam och sånt på morgonen. Ska snart kila ner och äta frukost ;)

Kyss på nån

Fylleslag

Hej.

Igår var jag lite full men hade mycket kul. Lillan fick jaga mig när jag sprang på vägen. Hon tyckte det var kul. Tyckte jag också. Var även så duktig att jag pratade i mobilen samtidigt. Resten av kvällen pratade jag i mobilen och camade typ. Då var jag glad.

Idag var jag inte bakis. Har bakat pizza och i vanlig ordning gör magen ont. Grattis. Nu målar jag naglarna, orange. Snyggt? Nej knappast.

Bye bye.

RSS 2.0