Fredag.

Äntligen fredag eller bara ännu en dag? Snacka om att dagarna går ihop när man är hemma och inte gör så mycket. Ja mer än njuter av sin lilla familj då! Har sagt det förut men tål att sägas igen, Jesper är en riktig ängel. Enda gången han skriker är när han behöver sova men inte kan slappna av och göra det. Händer nästan varje dag men brukar bara ta nån/några min att fixa sen sover han gott.
 
För varje vecka gör han framsteg, hans ljud är väldigt varierande och han är stadig i kroppen. Sitter upp som han aldrig gjort annat! Skrattar i tid och otid. Ibland när vi bara pratar med honom, supergulligt <3 Ligger sällan stilla utan sparkar och slår med armarna medan han tjoar högt.
 
Kort sagt är det en fantastisk liten pojke vi har fått! Igår fick han för första gången smaka lite mat. Ris/majspure valde vi efter lite efterforskningar. Söta smaker skulle man tydligen vänta med. Drygt ½ tsk mat fick han, magen var precis som vanligt idag så verkar gå bra. Han fick lika mycket idag och det verkar vara uppskattat för han slukar varje liten droppe och smackar med munnen en bra stund efter.
 
Fy fy på oss (?!) men han har fått smaka nån droppe här och var av lite allt möjligt senaste veckorna. Idag var det äppelmos som tydligen föll honom i smaken.
 
Idag var vi iväg och kollade in Färg & form outlet i Örebro. Fanns en del fint! Köpte bara några saker, bland annat två dregglisar med molnmönstret. Sen handlade vi blöjor och åkte hem.
 
I onsdags tog vi det slutgiltiga beslutet att låta Casper somna in. Skitjobbigt men höfterna blev bara sämre och sämre så vi valde att ta bort honom medan han ändå mådde lite okej. Saknar honom men känns bra att han fick vara med så länge ändå, 11 år är ju en ganska bra ålder!
 
Imorgon kommer mamma och pappa! Ska bli kul, är ju bra länge sen dem fick se lillen. Avrundar inlägget med några bilder.
 
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Liselotte

Sötis!

Haha, ja jag var precis in och kollade här inne. Och hjälp, vad har vi fått för stor kille? Haha, nästan lika stor som eran kille som är 2 månader större. Var kommer detta sluta?

Kramar

Svar: Han är nästan 3 månader äldre dessutom ;) Men Jesper gör av med väldigt mycket energi så han växer långsamt istället :)
Madeleine Johansson

2012-10-27 @ 00:39:51 | URL: http://www.mammalott.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0