Tim är hemma :D

Det blev en Tim! Igårkväll vid 18 åkte vi till Tierp där Engelska springer spanielvalpen Svingelskogen´s All the way fanns. 13 veckor gammal och helt underbar. Han är svart/vit & tan och vi ska ha honom på halvfoder. När han blir äldre ska han få gå på en del utställningar med uppfödaren Isabell. Han ska tydligen vara lovande :)

Det är tänkt att han ska få träna lite grann, vet inte om de blir lydnad eller nått sånt. Jag vill jättegärna gå nån kurs så får se om de blir nått. Han är väldigt aktiv och superbusig. Casper var vi osäkra på hur han skulle klara en till hund men det funkar faktiskt bra. Lite morr i början men sen vart det bättre. Vi får fortfarande vara med hela tiden när dom är tillsammans. Spec eftersom Tim älskar leksakerna som Casper anser sig äga.

Har vart ut med honom 3 gånger idag redan. Och några gånger med dom andra också. Tränar lite sitt och ligg då och då. Sen hans namn som han inte riktigt kan. Han hette Agaton innan men de gillade vi inte. Valde mellan Tim och Ville men Tim passar honom väldigt bra.

Det är superkul att komma ner för då blir han helt tokig och springer runt och bits. Vassa små mjölktänder har han också. Som tur är så förstår han nej rätt bra.

Blev mycket om valpen men så är de ibland ^^ Har faktiskt vart ut och cyklat med syrrorna. 1½ mil blev det tror jag. Jobbigt men skönt.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Har lust att åka någonstans men vet inte var. Samma imorn. Men kan ju alltid plugga istället ;)


Kommentarer
Postat av: Tarja

Han är så charmig lilla Tim! ;)

Grattis till nykomlingen!

2009-09-19 @ 18:56:13 | URL: http://blogg.moangsvagenskaningard.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0