Fredag, lördag och söndag

Ja nu är det söndag igen. Vaknade sent och mådde rätt dåligt. Käkade lite frukost. Kollade på Hells kitchen. Gick ut och röjde i garaget. Tim hjälpte till, typ. Är snart dags att flytta in honorna till garageburen. Börjar bli lite för kallt ute i lekstugan. Finns inga bra fönster och det blåser igenom dörren. Så blir garaget igen. Tror att jag ska sätta hanarna i inneburar så dom inte kan rymma.

Har lagt ut torv i buren så det är klart, värmelampan är på plats. Ska sätta dit höhållare också. Men några dagar till kan dom vara ute.

Nu ska jag gå ut och gå en stund. Tim kan följa med. Får ta det lite försiktigt med motionen, han orkar inte så långt. Kan dessutom inte gå på kvällen för han är mörkrädd (a) Juste en familj närmre våla har en chinese crestedhane som heter Viggo. Tim och jag träffade på ägarinnan och honom för några dagar sen när vi var ute och gick. Blev en liten stund lek på vägen i koppel. Igår gick ägaren förbi med Viggo så dom kom in på gården. Tim blev jätteglad och lekte massor. Runt runt. Viggo är lite mindre än Tim men rätt tuff så dom hade skoj.

Det regnade massor igår. Tim gillar att gräva ^^ Lera ända upp till magen så fick bli en dusch innan vi gick in. I början var det sorgsna blickar men sen gick det bättre. Tror nog att han tyckte det var skönt. Han gillar iaf att leka med vattenstrålen ute. Hade lite schampoo på ben och mage. Det är egentligen för vita hundar, har det till Casper som blir ljus och fin. Ska kolla efter ett bättre anpassat schampoo istället. Sen på med lite balsam och skölja jättenoga. Torkningen var jättekul.

Hans päls växer jättefort. Börjar bli en del strån som sticker upp. Hade jag vart helt säker på vad som ska bort hade jag trimmat lite. Dumt om det blir fel kanske :P Sen har han tappat en hörntand :) Mysigt att tugga på saker med den lilla nya tanden.

Nej promenad var det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0