Dagen innan resan.

Fullt upp idag om vi säger så. Marieberg för sista inköpen innan jul. Gick smidigt och bra, mycket tack vare att vi var där så tidigt. Sen har det städats, packats, lagat mat + efterrätt och fixats med Jesper. 
 
Grannarna här på middag, livat men trevligt! Pulled pork, pitabröd, grönsaker och kalla såser blev maten, efterätten blev saffranspannacotta med hallon. Ganska nöjd med maten :)
 
Nu på kvällen har vi packat bilen, roat Jesper som vägrar somna om. Han blev väckt när grannarna var här och nu vill han inte sova igen. Bakluckan är packad med alla saker. Några saker till ska in i bilen men ska inte bli nått större problem. Fick in hela barnvagnen, tre kassar med kläder, matstolen, massor av paket och lite annat smått.
 
Meningen var att Astrid skulle följa med ner men vi fick veta att hon inte var välkommen in i huset alls så fick snabbt som attan tänka ut en plan B. Inte alls roligt och frågan är hur det ska bli i framtiden, att alltid behöva hundvakt såfort vi ska ner lockar inte. Nu ställde Daniels moster upp 5 dagar trots att det kanske inte passade alls, tack!
 
Mitt humör gick från strålande till inte så bra alls, känner ingen lust att köra 70 mil ner till Skåne faktiskt. Men får bli ett senare problem för först ska vi vara hos min familj i Östervåla i 3 dagar! Fira jul på det sätt som jag alltid gjort <3 
 
Ska packa ner de sista små saker nu, sen lockar duschen och sängen.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0