Lucia movie night

Som tidigare skrivet skulle jag och Daniel åka på luciabio. Allt flöt på bra, la lillen för natten, fixade oss och åkte in till Örebro. Upptäcker halvvägs in att vi har kollat fel på klockan, vi tänkte att 1 timme innan insläpp räckte. Vi åkte 2 timmar innan... När vi står vid biomaten och ska börja ta ut våra biljetter så skriver den ut 3 st innan vi har börjat med vårt. Tog reda på dem och lämnade in till personalen som skulle ta reda på vem som hade köpt dom. Handlar om 275 kr x 3 så en liten slant.
 
Efter en evighet blev det äntligen dags att få komma in, en mellanpopcorn, valfri 50 cl dricka/vatten, lypsyl och klubba fick man ta först. Efter lite filmquiz (6/10 rätt) startade kvällens första film. Mammas pojkar! Hoppades att det skulle vara den, blev ett väldigt liv på publiken när man fick veta det :)
 
Efter filmen blev det en paus på 40 min för mat. Kycklingwrap och vattenflaska bjöds det på. Tyvärr innehöll den gullök, rödlök, hummus och konstig fetaost så blev inge mat för oss. Efter maten böt vi plats i salongen. Jag hade två killar som satt och slog sig själva på benen, hoppade och gapade när nått kul hände... dessutom hade vi ett gäng av ej svensk härkomst bakom som sparkade på våra stolar, pratade med varandra och drygade sig.
 
Andra filmen blev Jack Reacher. Helt okej film även om det inte riktigt är min smak av film. Fika med lussefika, godis och frukt innan sista filmen började. Du gör mig galen. Riktigt värdelös film! Seg, tråkig komedi. Många gick hem under den filmen. Kl 8 var allt slut. -20 grader ute så promenaden till bilen blev snabb.
 
Väl hemma mötte vi Daniels pappa som knappt fått sova nått. Jesper hade vid 03 bajsat så mycket så det for upp till nacken och kladdade ner stor del av sängen. Tog ett tag att reda upp för stackarn :/ 
 
Hade tänkt sova i skift under dagen men bestämde oss för att vara vakna istället. Sov 1 timme i soffan vid lunch när Jesper sov men annars har vi vart vakna. Just nu känns det bra, lite seg och frusen bara.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0