Solig promenad. (Hundinlägg!)

Först skulle jag gå ut 12 och gå, sen ville jag kolla klart på filmen så skulle bli 13 istället. 14.00 gick vi ut :D Tim gick hyfsat bra. Mötte ett par han fick hälsa på. Tim mycket glad. Kom fram till kyrkan, mötte en kvinna med en schäferblandning. Har träffat dom förrut och Tim fick hälsa. Stod lite dumt till på vägen så fick ta de rätt lugnt. Sen gick vi en jäkla runda framme.

Runt vårdcentralen, tillbaka mot affärerna, till Fribban, mot kyrkan och upp till Zetterbergs. Utanför Zetterbergs mötte vi en äldre kvinna med en dvärgschnauzer. En liten kille på 1½ år. Frågade om det var okej att Tim hälsade, jäklar vad Tim har träffat olika raser. Kvinnan blev jätteglad över att hennes Sigge fick hälsa.

Men Tim han stannade och bara kollade. Haha. Han som brukar vara sjövild fram till andra hundar. Men efter att ha nosat på Sigge så skulle han leka. Så vi släppte hundarna så kunde dom rejsa runt fritt. Ägaren var väldigt pratig, berättade om sina framgångar på utställningar, om uppfödaren och hur hon tränade hunden. Efter en 20 minuters lek skulle vi dra oss hem. Kom nästan till Skogsvallen där vi mötte en tjej som bor längre ner på vår väg. Med sig hade hon en rottis och en russel. Tim fick inte hälsa, russeln förde ett sjujävla liv. Rottisen morrade och började sen skälla. Tjejen kunde knappt hålla i hundarna medan Tim och jag passerade med bravur! Lägger mycket energi på att få Tim att inte hälsa på alla hundar och människor. Skönt när det funkar!

Kom hem 16.00 :) Skulle behöva bada Tim och ha i balsam på magen och runt benen. Jävla snöbollar! Mamma vill inte att han ska bada när de är kallt men vi får se ;) Nu är det typ mat.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0