5 månader stor kille!

Tänk, idag blir Jesper hela 5 månader gammal. Var det inte nyss han var 2.5 kg tung och drunknade i alla sina kläder?! Tänk att det var den här lilla killen som for omkring som galen i magen, sparkade och hickade till förbannelse på dem dummaste tiderna. För 5 månader sen låg vi på BB, tröttheten var ett faktum efter 2 vakna dygn men inte kunde man sova med en sån fantastisk liten människa i ens famn.
 
Nu är han en glad kille som charmar alla! Leendet är aldrig långt borta. Ett tag var han lite blyg men nu ler han mot alla som söker kontakt, tjoar inne i affärer :)
 
Firade med 4 olika sorters pure ^^ Vi vuxna ska äta svampsoppa med bacon och vitlöksbröd. Lillen får smaka som alltid. Han sitter i Daniels knä varje middag medan jag ger honom smakprover. Hitills har han inte ogillat nått, allt går ner. Små brödbitar klarar han av, igår fick han lite kyckling som jag mosade lätt. Idag fick han smaka ananas på maxi, väldigt uppskattat. Vet inte om ungen har stålmage för han verkar aldrig må dåligt av det han får smaka, inget magknip eller så. 
 
Framåt kvällen blir det väl ut och skotta snö, har snöat hela eftermiddagen så ligger ett fint täcke överallt. Igår var Daniel och jag ner till affären för att hämta paket. Snöstorm och höga drivor på grusvägen så var en utmaning att ta sig framåt. Värst var ändå vår egna uppfart, har en grusväg på kanske 50 m som är hyfsat brant. Isgata + 30 cm snö var inte helt lätt att ta sig uppför. Trodde inte jag skulle klara det, kanade åt båda sidorna men hade sån fart så gick ändå. Senare på kvällen/natten kom hyresvärden och plogade.
 
Dags att ta ut lillen ur hoppgungan! Han är snyggt klädd i söta rävbodyn och strumbyxor :)
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0