Utepyssel!

Blev sent i säng inatt, Jesper vaknade till vid 00 och var vaken till 02.30 eller nått sånt. Glad mest hela tiden men ville göra så mycket. Inte ligga still i famnen direkt :) Daniel tog lilleman vid 08 när han ville upp så jag fick sova, brukar göra så varannan dag ungefär. Sen kan han upp och väckte mig pinsamt sent och sa att han hade gjort scones <3
 
Mysig brunch och sen fick Jesper vara inne med farfar medan vi fixade ute. Flyttade kaninernas stora hus vi hade ute i hagen fram till ytterdörren. Eller ja nedanför trappan står den, bäddad med massor av halm! Två av katterna sover där när dom är ute så tänkte vi lika gärna kunde flytta den närmre. Perfekt när katterna inte vill komma in på kvällen.
 
Sen fick jag för mig att städa upp i carporten. Fullt med massa skrot från Daniels lillebror, ved, möbler och skräp. Så vi tömde ut det mesta, körde nästan allt till vedboden som står tom. I framtiden har vi tänkt skaffa höns så vedboden ska då tömmas helt och fixas till. Carporten är nu så pass tom att vi kan köra in bilen där. Slippa sopa snö, skrapa rutor osv. 
 
Middagen idag blev lite udda, köttbullesmörgåsar. Skulle egentligen bli köttfärssås och spagetti men hade inga passerade tomater hemma och orkade inte åka 1½ mil när vi handlade igår. Köttbullar är ju gott! Lite majonäs bara så blev det en god middag ;)
 
Jesper har precis somnat, han fick smaka köttbulle men det var lite svårtuggat utan tänder. Kyckling och sötpotatispure passade bättre i liten mage! Märktes att han var supertrött för rätt som det var blev han rädd för nått okänt och började gråta. 1 min senare skrattade han. Hade lite massage på skötbordet sen, tydligen väldigt uppskattat för han skrattade och log hela tiden. 
 
Har tänkt städa lite i akvariumet nu, byta vatten och plocka bort flytväxter. Först när vi stoppade i det så sa de bara pang så var ytan full. Tog då bort det mesta och trodde det skulle ta sig igen, icke! Nu har det sagt pang igen... Ligger i tjocka drivor för att det är så mycket!
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0