9 dagar

Om 1 ½ timme är Jesper 9 dagar gammal. Imorgon är det 1 vecka sen vi fick komma hem och börja vårt nya liv. Och det går förvånansvärt lätt. Vi båda tycker att Jesper är en lätt bebis. Han skriker nästan ingenting, sover bra och äter för det mesta bra. Han har börjat med att ta pauser i sitt ätande och somnar som en död ungefär. Sen vaknar han några minuter senare och är hungrig igen.
 
Idag har vart en lugn dag kan man säga. Var upp och matade mellan 04 och 05. La Jesper på bröstet så han skulle somna snabbt. Annars ligger han gärna och vrider på sig en stund och vill ha nappen som han sen spottar ut femtioniotusen gånger. Sen somnade jag och vaknade till av att Daniel låg i sängen och smekte mig på armen. Hade inte ens märkt att han var hemma från nattens jobb. Pratade lite innan vi somnade om. Upp kort därefter för då kurrade magen hos lillen.
 
Har fixat lite med akvariumet idag. Köpte en liten rot och en lavasten igår. Roten har legat i blöt och nu är den klädd med javamossa som jag buntade ihop till små buketter och kilade fast.
 
Dags att sova nu, lillen somnade nyss så får några timmar sömn innan det är dags för nattmatning.
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0