Pratat med läkare.

Strax innan jag skulle hämta Daniel från hans jobb så ringde läkaren från specialistmödravården. Hon verkade lite virrig och hade ingen större koll på vad jag hade för tider nästa vecka så fick reda ut det lite. Hon hade fått information om att jag skulle komma om 9 dagar vilket var för länge. Fast ska ju dit om 7 dagar och det fungerade bra dock. Hon pratade en del om mitt blodtryck som ligger i överkant för vad som är godkänt. Äter blodtryckssänkande sen en tid tillbaka. Tar lägsta dosen av den så hon funderade ifall jag skulle höja den men istället kom hon fram till att vi ska avvakta och jag ska vila mer än jag gör.
 
Tycker inte jag gör mycket annat dock. Men iaf. Hon tyckte bebisen var lite i underkant vad det gällde storleken men att det egentligen inte finns nått att klaga på, hellre liten än stor. CTG såg väldigt bra ut, den lilla var väldigt aktiv. Hon skulle bara veta. Sen kom vi till det "roliga". På tisdag på mitt bedömningssamtal ska jag göra en gynundersökning för att avgöra hur mogen jag är för igångsättning, vilka åtgärder som krävs. Mellan v 39 och 40 sätts diabetiker igång där och jag är 39+2 på tisdag så det var hög dags för det då. Så det verkar bli av nästa vecka! Sjukhus är ju dock lite nyckfulla och kan ändra sig på 5 röda ungefär så än är det inte klart. Men om 1 vecka vet vi när liten kan tänkas komma.
 
Sen kan ju igångsättning gå hur som helst. Vissa fungerar det bra på, andra inte. Men håller väl tummarna för att jag är supermogen ;) Psykiskt är jag det alla gånger!
 
Har ganska nyss byggt ihop den nya byrån, maken till krånglig byrå har vi nog aldrig vart med om men fan va fin den blev. Ska försöka fixa bilder sen. Nu är det dusch sen sova i nybäddad säng!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0