Glädje!

Igår på förmiddagen ringde dem från Sakab, Daniels sommarjobbsställe och undrade om han kunde hoppa in och jobba extra. Var två stycken sjuka. Så hela den här veckan jobbar han 15-23. Skönt med lite extra pengar nästa månad!
 
Jag roade mig med att åka in till örebro med lilleman. Handlade mat till Astrid och oss, blommor, haklappar och spyhanddukar. Kom hem sent och Jesper var inte alls en glad pojke men när hans farfar kom blev han superglad så  han fick sitta hos Stig ett tag, skrattade och var så nöjd. Stig blev så glad över de hela :)
 
Idag åkte vi in till Örebro igen efter att ha lämnat Daniel på jobbet, värsta snöstormen och sikten var superkass. Införskaffade fogskum så vi kan täta klädkammaren. Ska upp med ny väv där. Tvärtemot igår var Jesper superglad hela dagen. Sov så fort vi åkte och var glad och pratig inne i affärer. Märks att hans förkylning håller på att ge med sig, skönt!
 
Morgondagens middag står redan inne i ugnen, pulled pork. Ska lagas på 110 grader i 5-6 timmar. Blir kul att se om det är gott. Hoppas det. 
 
Funderar på att kanske skriva in förlossningsjournalen här. Tyckte själv det var intressant att läsa såna när jag var gravid :) Är ju dock en jäkla massa text...
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0