Anonym kommentar!

Anonym om Vila i frid.: har du inge värme ? eller strö till dina kaniner ?

Är du dum? Nej mina kaniner får sitta på kall botten :S Nja skulle inte tro så va! Klart som fan att jag har strö, mängder. Värme i ett stengarage, skulle vilja se den elräkningen sen, har värmelampa dock.

Vågar du inte stå för vem du är? ;)
Kommentarer
Postat av: Anonym

Innan man skaffar djur så kanske man då ska tänka på att man kan ta hand om dom ordentligt. Du säger att det skulle bli svindyrt att ha värme på i ett stengarage. Då kan man ju verkligen undra vad du tänker med. Då skaffar man inte djur om man inte kan ta hand om dom ordentligt..

Istället får dom dö i plåga. Tänk hur länge dom måste legat och plågas innan dom dog...

2010-02-24 @ 13:47:53
Postat av: sandra

Visst jag förstår att de skulle bli dyrt men samtidigt gör man väll allt för att dem inte ska frysa ihjäl ? De tycker jag iaf jag har mina kaniner i en ladugård där äre kallt när djuren inte är inne men de är inte så kallt att dem riskeras att frysa ihjäl för då hade jag satt in extra värme.. och varför ens skriva om en sån sak? de är djurplågeri..

2010-02-24 @ 14:14:15
Postat av: Victoria

Shit vad jag blir trött på människor ! Kan ni inte bara sköta era egna djur och låta andra vara ? Jag tvivlar starkt på att någon av er ens skulle V Å G A säga det här till Madde öga mot öga. Tvivlar även starkt på att om att ni kände Madde och visste hur mycket hon bryr sig om och vill sina kaniners bästa skulle ni inte ens skriva sådär... Jag tror knappt det finns kaniner som har en bättre ägare än just Madde! tänk innan ni säger nåt !!



Trött på människor som inte bara kan sköta sitt utan måste klaga på andra !

2010-02-24 @ 23:48:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0